Merhaba arkadaslar malesef boyle bır hastalıgım varmıs bana ayrıntılı bılgı verebılırmısınız bu konuda ve tedavısı hakkında? Bu fobiyi atlatabilen var mı hıc?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Somnifobi
Collapse
X
-
Somnifobi
“I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live all the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want? I want to live and feel all the shades, tones and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.”
--Sylvia Plath —Etiketler: Yok
-
evet tamda suan yasadıgım anlamsız korku ve gergınlık uyumaktan korkuyorum sebepsız ,cıldırıcam
(
“I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live all the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want? I want to live and feel all the shades, tones and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.”
--Sylvia Plath —
Yorum
-
Benden baska kımse yok mu bunu yasayan forumda
--Sylvia Plath —
Yorum
-
Kısmen yaşıyorum bu sorunu. Çözümü, gündüz bedeni iyice yormak ve gece yatarken kitap okumak ya da film izlemekte buldum.Orjinal yazı sahibi: teykmibektudıstart View PostMerhaba arkadaslar malesef boyle bır hastalıgım varmıs bana ayrıntılı bılgı verebılırmısınız bu konuda ve tedavısı hakkında? Bu fobiyi atlatabilen var mı hıc?
Yorum
-
3 senedir var doktorum uyuyabilmem için atarax vermişti,genelde kabuslu rüyalar görüp uyanan biriyim küçüklüğümden ama 3 senedir kabus görmüyorum,fakat yatağa yattığımda uyumak istemiyorum uyumamak için kahve filan içiyorum yersiz bir şeyler oluyor belirsiz anlayamadığım kaygılanıyorum ve yaklaşık 4 gibi uykuya yenik düşersem uyuyabiliyorum yani nasıl uyuduğumu anlamadan sabahta uyanıyorum, günde yaklaşık 3 buçuk dört saat uyuyabiliyorum. doktorum bu kabusların korkularının bilinç altına yerleşmesi sonucu uykuya karşı bir korku hissetme olabildiğini sebebinin bu olabileceğini söylemişti nasıl düzelecek bilmiyorum.Orjinal yazı sahibi: hale46Sebepsiz değildir . Ne zaman başladı bu korku ? Ve uyuduğunda ne olacağını düşünüyorsun ?“I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live all the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want? I want to live and feel all the shades, tones and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.”
--Sylvia Plath —
Yorum

Yorum