ben 2 senedir 15 günde bir terapiye gidiorum, iyi bir doktorum var. terapiler sayesinde iyileştim, ilaclar bir yere kadar tedavi ediorlar, terapi şart.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kardeşimin kullandığı ilaçlar
Collapse
X
-
geçmiş olsun öncelikle bende risperdal 2mg alarak tedavime başladım sonra 4mg'a cıktı fakat dozu arttıkça benim sinirlilik durumum dahada arttı ne yap et risperdali bıraktır cok yan etki yapıyor aslında kişiden kişiyede değişir ama beni çok olumsuz etkilemişti. :?<em>dnzmanson ..</em>
Yorum
-
Risperdal ömrümüzü çürüttü zaten...Orjinal yazı sahibi: dnzmansongeçmiş olsun öncelikle bende risperdal 2mg alarak tedavime başladım sonra 4mg'a cıktı fakat dozu arttıkça benim sinirlilik durumum dahada arttı ne yap et risperdali bıraktır cok yan etki yapıyor aslında kişiden kişiyede değişir ama beni çok olumsuz etkilemişti. :?
abilifye geçirtmeye çalışacam...
inş..hayırlı olur
Yorum
-
Biraz daha açarmısın deryasu...Orjinal yazı sahibi: deryasufluanxol pskozu cok cabuk atlattirir amma yan etkisi sonradan risperdale 10 basar cok berbat bir ilactir
birde size haftada yaptir demis sivri akilli doktor
bizim hastada 15 gunde bir yaptirmistik 2 kere risperdalin yan etkisi onun yaninda hicmissss
iğne kötümü olur
biz risperdal den çok şikayetciydik hiç iyi gelmedi bize...
acayip sinir,isteksizlik,çok yeme gibi şeyler yaptı...yan etki olarakda salya,burun akıntısı falan yaptı....
iğne demekle ne demek istedin biraz daha açarmısın?
(birde Doktor risperdalin herkezde farklı etki yaptığını söyledi...kimine iyi geliyormuş...kiminede kötü)
Yorum
-
dostum sanıım kardeşin çok ağir hasta.buna psikoz denir.bu kadar ilacı ancak psikozlara verirler.bizim gibi nevrozlara bu kadar tür ve adette ilaç vermezler.dirençli depresyon var.yani sıkıntı çekmeyi kabullenmen lazım.bu tür hastalılar ömür boyu srebilir.günlük hayatını devam ettirebilirse bu en iyi iyileşmedir
Yorum
-
risperdalin dozu az gelmis olabilir bu yanetkileri yapar
fluanxol depo igne bizim hastamizda cok yan etki yapti omuzlar coktu ellerini gunlerce dondurdu hastamiz psikotik olmadi iyi oldu ama oyle acinasi gibi gorunuyordu ki icim yaniyordu
doktorumuz bu son nobetinde kullandirmadi fluanxolu
sanki boyu bile kuculdu genc kuvvetli oldugu halde
Yorum
-
İğne bizimkinde sinir yaptı bu nedendir acaba?Orjinal yazı sahibi: deryasurisperdalin dozu az gelmis olabilir bu yanetkileri yapar
fluanxol depo igne bizim hastamizda cok yan etki yapti omuzlar coktu ellerini gunlerce dondurdu hastamiz psikotik olmadi iyi oldu ama oyle acinasi gibi gorunuyordu ki icim yaniyordu
doktorumuz bu son nobetinde kullandirmadi fluanxolu
sanki boyu bile kuculdu genc kuvvetli oldugu halde
acayip bir sinir yaptı,sürekli sinirli
Yorum
-
hastaniz baya agir gibi o kadar cesitli agir ilaclara ragmen sinir
bu agirlikta sorumluluk is filan kaldiramaz
acaba diyorumki suyuna giderek sorumluluuklarini en aza indirgeyerek hos tutsaniz beraber yuruyuslere filan cikarabilseniz anlayisla karsilayip sevgi gosteseniz
psikotik ilaclar uyku yapar genelde ama sizin hasta 10 yilda iyice alismis bunyesi uyursa sizde rahat olurdunuz
Yorum
-
benim kızım daha küçücük 9 yaşında doktor risperdal verdiği halde kullanmaya cesaret edemedim.onun yerine lustral ve tofranille devam ediyoruz.ama durumunda bir değişiklik yok sadece eskiye nazaran daha sinirli bir çocuk oldu.ben onun eskiden öfkelendiğine pek şahit olmazdım.
Yorum
-
Çalışmıyor...Çalışamıyor...isteksizlik var kendisindeOrjinal yazı sahibi: deryasuhastaniz baya agir gibi o kadar cesitli agir ilaclara ragmen sinir
bu agirlikta sorumluluk is filan kaldiramaz
acaba diyorumki suyuna giderek sorumluluuklarini en aza indirgeyerek hos tutsaniz beraber yuruyuslere filan cikarabilseniz anlayisla karsilayip sevgi gosteseniz
psikotik ilaclar uyku yapar genelde ama sizin hasta 10 yilda iyice alismis bunyesi uyursa sizde rahat olurdunuz
sayesinde bizde hasta olduk...
özel bir psikiyatri hastanesine gittik sağolsunlar iyi bir paramızı aldılar...ekt tedavisi falan...birazda unutkanlık var şimdi...
abilify aldığı ilk günde iyiydi...ama iğne sinir yapmaya başladı...
iyilikle yaklaşıyorum biraz düzeliyor...
ama isteksizlik var gel dışarı çıkalım diyorum gelmiyor...
anlayacağınız maddi manevi bittik....
ama genede pes etmiyorum...
doğru ilacı bulana kadar devam tedaviye...
gerekirse şehir değiştirecem...teyzelerin,dayıların yanına gitsinde biraz kalabalık görsün...iyi olur...
Yorum

Yorum