o insan veya korkunç hayali düşünceler tamam sizi korkutuyor ama onları iplememezlik yapsanız olmaz mı yapamıyor musunuz ? onların hayali ve sizin beyninizin uydurduğunuzu anlamıyor musunuz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
şizofreni hastalarına sorum
Collapse
X
-
şizofreni hastalarına sorum
İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...Etiketler: Yok
-
bence normal hayatta da her şeyi kafalarına taktıkları için o hayali şeyleride takıyolar bundan sıkılıp bir son verseler hastalıkları düzelicek o kadar her şeyede bir muhalefet bir ilgi canlılığını, gücü nereden buluyorlarsaOrjinal yazı sahibi: AND View Posto kadar gerçektirki belki inanmamazlık edemiyorlardır...İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...
Yorum
-
şimdi şizofeninin bir sürü türü var catatonicler dediklerini yapamazOrjinal yazı sahibi: serverous View Posto insan veya korkunç hayali düşünceler tamam sizi korkutuyor ama onları iplememezlik yapsanız olmaz mı yapamıyor musunuz ? onların hayali ve sizin beyninizin uydurduğunuzu anlamıyor musunuz
iyi niyetini takdir ediyorum yine de..
Yorum
-
O değil de gerçek hayatta şizofren bir arkadaşım olsun isterdim gerçekten,çok merak etmişimdir çünkü.Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
neden bir hayali dünya yaratıyorsunuz, bunun amacı nedir ? mutlu olmaksa neden bu yolu seçtiniz ? komik gibi gelicek ama bana doktorumda böyle söylemişti saçma olan şeyler sizi iyileştirir , kendinize minik bir lego set alsanız star wars gibiOrjinal yazı sahibi: kabiliyet View PostŞizofreninin çeşitleri varmış. Benim şizofrenimde dünya benim sandığım gibi değilmiş, ben hayali bir dünya yaratmışım kendimce. Benim gibiler içe kapanık kendi dünyalarında yaşarmış.
http://www.adoreoyuncak.com/lego_cit....aspx?CatID=52 bu mini dünya nın başkanı yaratıcısı siz olsanız ? normal yetişkin insanlarda neden böyle bunlarla uğraşıyor sanıyorsunuz sankiLast edited by serverous; 12-01-2013, 03:49 PM.İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: *SunRaider* View Postşimdi şizofeninin bir sürü türü var catatonicler dediklerini yapamaz
iyi niyetini takdir ediyorum yine de..
teşekkürler, ama bir çok şizofren ilaç kullanıyor ben lustral sayesinde çok ayrı bir insan oldum düşüncelerim gelişti hiç bir şeyi takmamaya başladım o catatonicler konusunu açar mısınız genel özellikleri nelerdirİyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Olric View PostO değil de gerçek hayatta şizofren bir arkadaşım olsun isterdim gerçekten,çok merak etmişimdir çünkü.
hiç ummadığınız bir anda size saldırabilir ve çok ciddi ağır yaralanmalar ve ölüme kadar gidebilir ben kaslı olduğum için belki biraz karşı koyabilirimİyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...
Yorum
-
arkadaşlarına hava atarsın benim bir şizofren arkadaşım var veya vardıOrjinal yazı sahibi: Olric View PostO değil de gerçek hayatta şizofren bir arkadaşım olsun isterdim gerçekten,çok merak etmişimdir çünkü.
şaka şaka özeniyor insanlar bazen
bu duygu eskiden bende de vardı
artık yok
geçer geçer..
Yorum
-
ya drama yapmaya gerek yok uydurduğu şeylerden onlar kendileri etkilenip ağlıyorlar vs.Orjinal yazı sahibi: "ahenk"peki gerçekler mi acı, hayaller mi?İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...
Yorum
-
Ben hayali bir dünya filan yaratmıyorum, neler olduğunuda tam bilmiyorum.Orjinal yazı sahibi: serverous View Postneden bir hayali dünya yaratıyorsunuz, bunun amacı nedir ? mutlu olmaksa neden bu yolu seçtiniz ? komik gibi gelicek ama bana doktorumda böyle söylemişti saçma olan şeyler sizi iyileştirir , kendinize minik bir lego set alsanız star wars gibi
http://www.adoreoyuncak.com/lego_cit....aspx?CatID=52 bu mini dünya nın başkanı yaratıcısı siz olsanız ? normal yetişkin insanlarda neden böyle bunlarla uğraşıyor sanıyorsunuz sanki
MMPI testinde yazılanlar. (.87 T) Şizofreni
"Şizofreni alt test düzeyine göre sosyal yabancılaşma içinde olduğu belirlenen **** Bey'in değerlendirme ve mantık sürecinde gariplik ve bozulma beklenmektedir. Düşünce ve davranışlarında tuhaf ve farklıdır. İletişim güçlükleri uzun süreli ve belirgindir. Kendisinin kim olduğu ve bu dünyadaki yeri konusunda hatalı değerlendirme ve sorgulama süreci içindedir. Soyut konular üzerinde ruminatif biçimde düşünmektedir. Gerçekle bağlantısı var gibi görünse de yüzeyseldir. Aşağlık ve yalnızlık duyguları ile birlikte kendisinden hoşnutsuzluk yüksek düzeydedir." diye yazmış psikolok
Paranoyada varda yazması uzun sürüyor.
Tam olarak ne olduğunu bende anlamadım ne hayali sesler duyuyorum nede görüntüler var.
Psikiyatrisde sordu hayali sesler filan ama bende işi çözemedim.Last edited by kabiliyet; 12-01-2013, 05:44 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: *SunRaider* View Postarkadaşlarına hava atarsın benim bir şizofren arkadaşım var veya vardı
şaka şaka özeniyor insanlar bazen
bu duygu eskiden bende de vardı
artık yok
geçer geçer..
tamam abi geçer
Allahım ya,ben şizofren olmaya mı özendim şimdi nasıl okumuşsun mesajı anlamadım...Sadece böyle bir arkadaşım olmasını hem merakımdan hem de yardım etmek istediğimden isterdim...
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
takıntı hastalıklarında da soruyorlarOrjinal yazı sahibi: kabiliyet View PostBen hayali bir dünya filan yaratmıyorum, neler olduğunuda tam bilmiyorum.
MMPI testinde yazılanlar. (.87 T) Şizofreni
"Şizofreni alt test düzeyine göre sosyal yabancılaşma içinde olduğu belirlenen **** Bey'in değerlendirme ve mantık sürecinde gariplik ve bozulma beklenmektedir. Düşünce ve davranışlarında tuhaf ve farklıdır. İletişim güçlükleri uzun süreli ve belirgindir. Kendisinin kim olduğu ve bu dünyadaki yeri konusunda hatalı değerlendirme ve sorgulama süreci içindedir. Soyut konular üzerinde ruminatif biçimde düşünmektedir. Gerçekle bağlantısı var gibi görünse de yüzeyseldir. Aşağlık ve yalnızlık duyguları ile birlikte kendisinden hoşnutsuzluk yüksek düzeydedir." diye yazmış psikolok
Paranoyada varda yazması uzun sürüyor.
Tam olarak ne olduğunu bende anlamadım ne hayali sesler duyuyorum nede görüntüler var.
Psikiyatrisde sordu hayali sesler filan ama bende işi çözemedim.İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...
Yorum

Yorum