dokununcada çok kasılıyorum.. birinin ağızından cıkana dokunamıyorum tiksinti var desem yok... kendiminkini bile dokunamıyorum bazen
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ben zeytin çekirdeğine dokunamıyorum
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: eLSa35 View Postdokununcada çok kasılıyorum.. birinin ağızından cıkana dokunamıyorum tiksinti var desem yok... kendiminkini bile dokunamıyorum bazen"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Bende iğrenirdim önceden, başkasının içtiği bardaktan içemezdim mesala, hatta kendi kullandığım bardağı yıkamadan birdaha kullanmazdım. Tavsiyem uzmandan yardım alman, takıntı hastalığı var bence.3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dtnurcan View Postyıkandıktan sonra benim için de mahsuru yok.ama yıkanmadan kendim de içmiş olsam o bardakla tekrar kullanmam"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dtnurcan View Postyalnız değilsin luthe sen de huysuzlardansın benim gibi.bende yemem"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
Yorum