Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
olmaz mı, serumlarla ayağa kalkmışlığım bile var (:
eskisi gibi etkilemese de yaşam kalitemi düşüren bi yorgunluk yapıştı kaldı bünyeme.
ne yapmalı bilmiyorum hiç..
Yaşamak Güzeldir; Çünkü, Teker Teker Tüketilen Günlerin Ardından Ebedî Hayat Başlayacaktır!...
bugün için yorgunum..
Aralık ayı ve dışarda hava 20 dereceydi sabah..
tuhaf bir şekilde bu mevsimlere ne olsu anlamadım.
bundandırki bu hava beni kötü yapıyor.
yorgun ve halsiz.
tabii uykusuzluk da buna etken..
kendinize engel olmayın, merak edin, çalışmayı sevin, moralinizi bozmayın, kendinize ödül verin ve istekli, azimli olun.. yarın çok geç olabilir.
bugün için yorgunum..
Aralık ayı ve dışarda hava 20 dereceydi sabah..
tuhaf bir şekilde bu mevsimlere ne olsu anlamadım.
bundandırki bu hava beni kötü yapıyor.
yorgun ve halsiz.
tabii uykusuzluk da buna etken..
Sen nerdesin bu ne sıcak böyle 20 derece
İstanbul bugün çok soğuk
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
o kesvetli hava beni mahvediyor..ama kendimi enerjik hissettigim sürece bana bişe yapamıyor tabii..bu enerjikligi herzaman saglayabilsek bence kimseye hiçbir hastalık kalmaz
depresyon bence bu okuduklarıma göre öyle yani arada bende de oluyor yatmak bile yoruyo insanı
uyuyosun uyuyosun uykunu alamıyosun..
18 saat uyuyorum bazen yine alamıyorum uykuyu..böle biş.bide uyurgezerlik var ona baglı olarak..paso kopuyorum geceleri
ben akşam 10 gibi yatıyorum öğlen 1-2-3 ne zaman uyanırsam Allah'tan uyurgezerlik yok valla kolumu kaldırasım yok. zaten doktorun teşhisi ağır depresyon. ilaçta kullanıyorum bakalım nereye kadar devam edecez...
paso yatıosun yani yatmak ta güsel ama insan yatmaktanda sıkılıyo.hele bide bazen uykun gelmiezde yinede ayaga kalkacak gücü bulamazsınya.yatagın içinde oraya buraya dönersin..o cok kötü oluyo ya
valla bıraksalar 7/24 yatarım. en huzurlu olduğum an. uyumak süper evet ama bazen uyku gelmeyince kötü oluyor. ne kalkmak istiyorsun nede yatmak istiyorsun öyle garip bir duygu
Yorum