Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tecavüz şüphesi...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bakın bende üniversitede dışarda okuyodum kendi halimde.saftım.kimseyle ilgilenmiyodum.ve bi süre sonra birileri dikkatimi çekti.yurdun çevresinde gezinen sanki bana bakıyolardı bi his vardı bende sanki kaçıracaklar.yurtta çalışan ablaya anlattım böle böle.ve sonra ailemde uzakta psikolojim bozuldu sandım.o tiplerde dolaşmıyodu yurdun etrafında.bi yıl sonra yurttaki o çalışan abla geldi işten çıkarılacak psikolojisi bozuk.bana dediki seni kaçıracaklardı o zaman .yurdun altında cafede çalışan biriymiş.bende dedimki ben gitmedim hiç oraya tanımıyorum bakmıyorumda kimseye.bana kadın dediki sen bakmıyomuşsun zaten.dedimki nasıl kaçıracaktı.o kimki ben istemedikten sonra.kadın istesede istemese kaçırcam diodu dedi.çok büyük olaydı yurt müdürü vardı bi amca öğretmen emeklisi .o zor ikna etti dedi.adam ailemi tanıyodu.kıl payı kurtardım yani.saflığım az gezmem az dolaşmam kurtardı.dışarda insanlar canavar istediğiniz kadar hastalığa sığının insanlarda masum diil.git doktora baktır.o his her zamanda boş olmuyo.biraz o dönem dikkatli olmasaydım geziip tozsaydım akşam kesin kaçırırlardı üstelik öle kaçırıp karılarıda yapmıyolar.tecavüz eder şanslıysan bırakırlar yoksa öldürürlermi bilemem.o hissi o insanların tipini bakışını anlatamam.noldu ben haklı çıktım yine sonunda.hisler her zamanda yanıltmaz.hala şükrediyorum iyikide saf bi kızdımda gezmiyodum hiç .helede bi evde kalmışsın hepsi öğrenci erkek falan.sahipsiz olduğunu biliyolar ailenden uzakta.hemen doktora git.her zaman insan kafasında kurmaz bazende hisseder.ve bu dediklerin okuyan kızların başına geliyo.tv lerde kayıp öğrenci kızlar vs nasıl kayboluyo ölü bulunuyo.bunu mu yapmıcaklar.ufak bi ihtimalde olsa git doktora
    Orjinal yazı sahibi: eleanora View Post
    hayır hiç gitmedim,devamlı bayıltıldığımı ,eter koklatıldığımı düşünüyorum,fiziksel bir belirti olmaksınız en ufak bişeyde afedersiniz ama pişik bile olsam muayyen günlerimde ona yoruyorum,moralim çok bozuk
    kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

ha bi de sonra anladımki o çalışan kadın yurtta abla dediğim onunda parmağı vardı heralde.neden o zman söylemedin abla demiştim olay çok büyüktü kapansın die dedi.şerefsiz.şimdi düşünüyorumki heralde gitti o dedi saf falan die anlattı beni.ya ben o dönem akşam dışarı çıksaydım gezseydim hala şoktayım.ya dışarda neler dönüyo neler.allah belalarını versin böle kötü insanların.
      Orjinal yazı sahibi: whisperr View Post
      bakın bende üniversitede dışarda okuyodum kendi halimde.saftım.kimseyle ilgilenmiyodum.ve bi süre sonra birileri dikkatimi çekti.yurdun çevresinde gezinen sanki bana bakıyolardı bi his vardı bende sanki kaçıracaklar.yurtta çalışan ablaya anlattım böle böle.ve sonra ailemde uzakta psikolojim bozuldu sandım.o tiplerde dolaşmıyodu yurdun etrafında.bi yıl sonra yurttaki o çalışan abla geldi işten çıkarılacak psikolojisi bozuk.bana dediki seni kaçıracaklardı o zaman .yurdun altında cafede çalışan biriymiş.bende dedimki ben gitmedim hiç oraya tanımıyorum bakmıyorumda kimseye.bana kadın dediki sen bakmıyomuşsun zaten.dedimki nasıl kaçıracaktı.o kimki ben istemedikten sonra.kadın istesede istemese kaçırcam diodu dedi.çok büyük olaydı yurt müdürü vardı bi amca öğretmen emeklisi .o zor ikna etti dedi.adam ailemi tanıyodu.kıl payı kurtardım yani.saflığım az gezmem az dolaşmam kurtardı.dışarda insanlar canavar istediğiniz kadar hastalığa sığının insanlarda masum diil.git doktora baktır.o his her zamanda boş olmuyo.biraz o dönem dikkatli olmasaydım geziip tozsaydım akşam kesin kaçırırlardı üstelik öle kaçırıp karılarıda yapmıyolar.tecavüz eder şanslıysan bırakırlar yoksa öldürürlermi bilemem.o hissi o insanların tipini bakışını anlatamam.noldu ben haklı çıktım yine sonunda.hisler her zamanda yanıltmaz.hala şükrediyorum iyikide saf bi kızdımda gezmiyodum hiç .helede bi evde kalmışsın hepsi öğrenci erkek falan.sahipsiz olduğunu biliyolar ailenden uzakta.hemen doktora git.her zaman insan kafasında kurmaz bazende hisseder.ve bu dediklerin okuyan kızların başına geliyo.tv lerde kayıp öğrenci kızlar vs nasıl kayboluyo ölü bulunuyo.bunu mu yapmıcaklar.ufak bi ihtimalde olsa git doktora

Yorum

takıntı ile asla bilemezsin, olan olmuşsa yapacak bir şey yok diye düşün. Geri döndüremezsin.

sadece doktora gidince öğrenebilirsin, ama muayene ederken doktorun kendisi yanlışlıkla bozmuş mu diye sonradan takıntı olabilir.

Yorum

hissetmek değil,bu benim 6 yıllık takıntım.

Yorum

ama takıntın hiç olamıyacak bişi diil onu diyorum.doktora git.hiç bişe olmaz kafan rahatlar
            hissetmek değil,bu benim 6 yıllık takıntım.

Yorum

ama takıntın hiç olamıyacak bişi diil onu diyorum.doktora git.hiç bişe olmaz kafan rahatlar
              bunun doktora gitmekle hiç alakası yok eğer bahsettiğin jinekologsa,kalbimden rahatsızım diye obsesyonu olan bi insan her gün kalp muayenesi yaptırsa da rahatlar mı?hayır,yine takıcak bişey bulur,ben de gitsem o zaman bu sefer de bi yanlışlık var diye takarım biliyorum,sonuçta bu obsesif kompülsif ve düşünceler bit gibi insan beyninden gitmiyor

Yorum

çok güzel moral vermişsin,ben tecavüze uğramış bi şekilde kalkmıyorum ama ısrarla ya uğradıysam diye düşünüyorum!

Yorum

aylardır bunu düşünüyorum doktor faverin ve risperdal verdi

Yorum

tabii ki bunun bir takıntı olduğunu biliyorum, bu seni ne kadar rahatlatır bilemiyorum ama özellikle de bakireysen ve cinsel ilişkiye girersen, tecavüze uğrarsan ya da sarhoşken bilincin dışında cinsel bir iliişki yaşarsan vajinanda kanama olmasa bile sızlama, hassasiyet yaşarsın.
                    just a smile

Yorum

Bakireysen ki öylesindir muhtmelen tecavüz korkusu yaşıyorsan,anlarsın.Bayan değilim ama anlamayacağın birşey değil.Fakat benim takıldığım başka bir nokta,madem korkuyorsun bu tür şeylerden ne işin var partide.Onu bırak alkol aldım diyorsun birde,allah akıl fikir versin.

Yorum

hale46 benle özel msjdan irtibata geçebilir misiniz?

Yorum

peki boyle bisey olsa kalkinca anlasilir miydi bilgisi olan var mi

Yorum

peki boyle bisey olsa kalkinca anlasilir miydi bilgisi olan var mi
                            böyle birşey olsa kalkınca anlaşılır mı derken?
                            hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

Arkadaşa kızmışsınız tabi ki sizin yorumunuzu da ciddiyete alarak okudum fakat okb hem genetik hem de toplumsal,yetişme tarzıyla alakalıdır diyor çoğu doktorumuz.
                              OKB bir nörotransmitasyon, yani beyin hücreleri arası moleküler aktarımla sorunudur. Olayın toplumsal şusal busal yanı varsa bunun açıklıkla ve son derece sarih verilerle ortaya konabilmesi gerekir. Yani hangi toplumlar OKB'ye daha yatkındır ve neden????? Eğer dini hassasiyet bu konuda etkense ve baskıcı toplumlar bu hastalığa daha rahat yakalanıyorsa Liberal ABD'de OKB dahil psikolojik bozuklukların yaygınlığı nasıl açıklanabilmektedir veya İran ve Suudi Arabistan gibi dini baskıcı toplumlarda bu hastalıklara dair daha yüksek bir yaygınlığa ilişkin bir veri var mıdır acaba??? Bundan sonraki aşama da bu yaygınlığın dini baskılar kaynaklı olduğu nereden bilinmektedir? Yani düşük sıcaklık ortalamalı, bol yağışlı yerlerde ineklerin süt verimi daha yüksek diye bu doğrudan yağış ve sıcaklık ve yağışa bağlı mıdır? Bilimsel metot bunların hep ince ince irdelenilip konuşulmasını emreder ama toplumca ne yazık ki bilimsel zihniyetten halen çok uzağız, bu bilim camiası bile olsa böyle.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
                                Benzer şeyler yaşamışız . Benim travmatik durumlarım oldu . Bekaret kaybı ardından kürtaj ve ardından terkedilme . Bunlar olup bittikten sonra da depresyona girdim 5 ay oldu çıkamıyorum . Geçenlerde arkadaşlarda kaldığımda aynı şüpheyi yaşadım . Ben uyurken beni bayıltıp birşey yaptılarsa ya hamile kalırsam ya kürtaj olursam ??? gibi gibi bir dolu işkence eden düşünce bozukluğum . Hemen önleyici ilaç aldım sonra test yaptım bir sürü . Emin olamadım yine yaptım . Yine yine yine .. Bu olalı 2 ay falan oluyor . Artık hiçbir yerde kalmıyor asla alkol almıyorum . Evimden başka hiçbir yerde kalmıyorum . Yine de bugün takıntım beni ele geçirdi yine test yaptım çok saçma ama yaptım . Şüphe beni huzursuz ediyor . Ortada mantıklı hiçbir neden yokken yaptım testi . Yani hamile olmam için hiçbir neden yok ama ben yine de yaptım testi . çünkü ödüm koptu çünkü psikolojim alt üst . çünkü 7 ay önce kürtaj oldum . ondan birkaç önce de bekaretimi kaybettim . bütün bunlar beni mahvetti bitirdi hala toparlanamıyorum . demek istiyorum ki benim paranoyamın travmatik bir sebebi var . sende ki durumda da birşey olmalı ? Okb yi yenmek çok zordur . Ben başaramıyorum umarım sen başarırsın bence bir süre bu takıntını tetikleyecek ortamlardan uzak dur . Geçmiş olsun .
                                hale46 bence senin yaşadığın şey ile eleanora nın yaşadığı şeyler farklı... kürtaj sende baya tranwa yaratmış bence... bu durumda takıntılı veya paranoyak bir tutum içinde olman veya depresyonda olman gayet normal bence. herkes farklıdır ve farklı şekilde durumlardan, olaylardan etkilenir.

bende çocukken istismara uğramıştım... bu anlamda benim durumumda çok farklı değil senden... ama benim yaşadığım şeyler senin yaşadığın takıntılardan çok daha farklı ve aslında daha ağır şeyler... benim bütün hayatımı etkilemiş durumda...

açıkçası ben içki içeceğim zaman erkek arkadaşlarımla beraber içmedim hiç... erkek kuzenlerimin yanında içiyorum güvendiğim için... içki içeceğim zaman şu zamana kadar hiç sızmışlığım veya biliç kaybım olmadı buna özen gösteriyorum... kendi evimde içmeye daha çok önem veriyorum... sadece kendime güveniyorum ve bu konuda güvenim gerçekten de sonsuz...

hale46, sen bence psikiyatriste gitmelisin hatta mümkünse daha çok psikologa gitmelisin...sadece ilaç tedavisiyle olacak bir şey değil bu... bu şekilde yapan bir doktor varsa da yalnış yapıyordur bence.

elenora bence senin durumun çok farklı... çünkü tranwatik bir durumum yokken takıntılığın var... bu konuda daha gerçekçi bir tedavi alman gerektiğini düşünüyorum... 6 senedir bu sıkıntıyı yaşadığını ifade etmişsin bence bu sadece tecavüze uğrayıp uğramamakla ilgili bir şey değil... ailen durumunu biliyor mu? bilmiyorum... annenle iletişim güçlü müdür bilmiyorum...bence annenle olan iletişimin güçlüyse kesinlikle bu durumunu ve düşüncelerini paylaşmanı öneririm... 6 sene çok uzun zaman... şu zamana kadar bir tedavi gördün mü bilmiyorum... görmüşsen eğer yeterli olmadığını düşünüyorum...

kendini tedirgin edecek ortamlardan uzak durmanı tavsiye ederim... kendini tedirgin edecek tavır ve davranışlardan uzak durmanı tavsiye ederim...
                                hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

İşleniyor...
                                X