bakın bende üniversitede dışarda okuyodum kendi halimde.saftım.kimseyle ilgilenmiyodum.ve bi süre sonra birileri dikkatimi çekti.yurdun çevresinde gezinen sanki bana bakıyolardı bi his vardı bende sanki kaçıracaklar.yurtta çalışan ablaya anlattım böle böle.ve sonra ailemde uzakta psikolojim bozuldu sandım.o tiplerde dolaşmıyodu yurdun etrafında.bi yıl sonra yurttaki o çalışan abla geldi işten çıkarılacak psikolojisi bozuk.bana dediki seni kaçıracaklardı o zaman .yurdun altında cafede çalışan biriymiş.bende dedimki ben gitmedim hiç oraya tanımıyorum bakmıyorumda kimseye.bana kadın dediki sen bakmıyomuşsun zaten.dedimki nasıl kaçıracaktı.o kimki ben istemedikten sonra.kadın istesede istemese kaçırcam diodu dedi.çok büyük olaydı yurt müdürü vardı bi amca öğretmen emeklisi .o zor ikna etti dedi.adam ailemi tanıyodu.kıl payı kurtardım yani.saflığım az gezmem az dolaşmam kurtardı.dışarda insanlar canavar istediğiniz kadar hastalığa sığının insanlarda masum diil.git doktora baktır.o his her zamanda boş olmuyo.biraz o dönem dikkatli olmasaydım geziip tozsaydım akşam kesin kaçırırlardı üstelik öle kaçırıp karılarıda yapmıyolar.tecavüz eder şanslıysan bırakırlar yoksa öldürürlermi bilemem.o hissi o insanların tipini bakışını anlatamam.noldu ben haklı çıktım yine sonunda.hisler her zamanda yanıltmaz.hala şükrediyorum iyikide saf bi kızdımda gezmiyodum hiç .helede bi evde kalmışsın hepsi öğrenci erkek falan.sahipsiz olduğunu biliyolar ailenden uzakta.hemen doktora git.her zaman insan kafasında kurmaz bazende hisseder.ve bu dediklerin okuyan kızların başına geliyo.tv lerde kayıp öğrenci kızlar vs nasıl kayboluyo ölü bulunuyo.bunu mu yapmıcaklar.ufak bi ihtimalde olsa git doktora
Orjinal yazı sahibi: eleanora
View Post

doktor faverin ve risperdal verdi

Yorum