Orjinal yazı sahibi: grupsurup
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çirkinlik Takıntısı
Collapse
X
-
o bazıları bozmaya yetiyor değilmi aslında sadece o konuda değil her türlü konuda bu model yapılmakta...Orjinal yazı sahibi: grupsurupÇirkinlik takıntısı kökten bir özgüven problemi zaten. Ben bu problemin toplumun görüşlerinden kaynaklandığına değindim. Bütün toplum değil ''bazıları''.Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
bozmak derken: özgüvenini , kaçmadan durabilmeni varlığını...
model derkende: insanların fikirlerindeki kıskançlık düşmanlık yada olumsuzu sana empoze edip bunu gördükçe keyif alması..
modele örnekte vereyim.. şirkette işe yeni başlayan birisi vardı. bu kişiye 5 yıldır çalışan birisi bu iş böyle zor şöyle zor diyerek o kişiye olumsuzu yükledi.. (sen neden 5 yıldır burdasın???)Peki neden yaptı bunu olumsuz hislerini karşı aktarım yaparak mutlu oldu kötü niyetini sonuna kadar kullandı.
insanlar 3 dakikada anlarlar eksik yönünü ve yüklenirler.. bunun çözümü o eksiği iyi farketmektir.Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
ben biraz yol aldım zaman zaman iyi insanları sınırımdan uzaklaştırsamda bu dengeyi kurmaya çalışıyorum. Bir önerim daha var insanlara karşılıksız ve beklentisiz küçük küçük yardımlar yapmak.. ilk başlarda enayi olduğunuz hissiyle zor geliyor ama sonraları bunada alışıyorsunuz. tabi bunu yaparken beklentiniz olmadığı için kullanılmaları da engelleyeceksiniz.Orjinal yazı sahibi: grupsurupSonuç olarak, biz insanlar birbirimizin kuyusunu kazdığımız için böyleyiz.
Çözümünüz, insanların bizde gördüğü eksiklikleri onlar deşmeden farkedip, onarabilmek.
Başarabilecek özgüvenin varsa iyi bir çözüm yolu.:RpS_thumbup::RpS_thumbup:Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum

Yorum