bendede cinsel soğukluk oldu,ama bir iki gün ara versen geçiyor.bu seferde tedavi bozuluyor.bende ilaç aldığım sürece devam ediyor.ama kişiye göre değişir.psikolojini bozma ,sabırlı ol bakarsın geçer.4-5 hafta bekle bakalım............
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
anafranil
Collapse
X
-
MERHABALAR
bende 3 ay anafranil 25 mg kullanıyordum akşam saat 9 da alıyordum
bende ağır yan etkileri vardı
1.mide ağrısı aşrıı derecede
2.baş dönmesi
3.cinsellik
4.kabalık,serserlik,kabalık,küfürbaz(çok sakin bir insanı bile bir anda maço bir psikopata dönüştürüyor resmen)
bende bunlar oldu hepsi ağır derecede
Yorum
-
ben fayda gorup gormediğimi anlayamadan eski doktoruma tekrar başlamam sayesinde bu seni uçurur dedi ve kesti anafranili..ama kullandığım zaman geç boşalma ve kabızlık problemi şikayetim vardı...hoş gerçi şimdi kullanmasamda paxil sayesinde yine geç boşalma problemim var....
Yorum
-
uzun süredir girmiyorum siteye.aslında konuyu başlatan bendim.. bende anafranil kullandım,2,5 yıl dolmak üzere.. anafranilden çok çok memnun kaldım.inanın takıntılarım %99 azalttı,neredeyse yok etti alayacğınız. en son 75 mg yi ikiye bölüp içiyordum,akşamları bir tane.. yaklaşık iki haftadır içmiyorum,kendim bıraktım ama yarın gidip alacam,çünkü doktoruma başvurmadan tam bırakmak istemiyorum,, anafranili kestiğim şu iki hafta da OKB hastalığım sanki geri gelecek hissine kapılıyorum,eskiye oranla çooook az da olsa takıntım oldu yine.. bu ilacı ömür boyumu kullanmak zorunda kalacağız bilmiyorum,doktorum ban 2-2,5 yıllık tedavi alacaksın demişti... doktoruma defalarca dua ettim,inanın bu ilaca başlamasaydım herhalde intihar edecektimm.. bahsettiğiniz yan etkiler-terleme,kabızlık,ağız kuruluğu....-bendede oldu ama inanın zamanla yan etkiler azalıyor,o yüzden tedaviyi bırakmayın.. ama en önemli yan etki cinsel isteksizlik... bunun kalıcı olmasından korkuyorum,çünkü tanıştığım-anafranil kullanan- başka bir arkadaşımdada cinsel isteksizlik olmuş... ben daha 4 yıllık evliyim,cinsel hayatım yok denecek kadar az..eşim bu durumdan rahatsız tabi,ona göre ben onu sevmiyorum hissine kapılıyor,o da haklı ama ne yapayım,buda benim hastalığım.... geç boşalma sorunu en başından büyük bir dertti zaten ama zamanla-belki 1-1,5 yıl sonra- düzeliyor.ama cinsel isteksizlik devam edecek gibi...başka sorunuz varsa bana mail atın size cevap vereyim...
Yorum
-
ben anafranili bir donem faverinle bir donem de zanax la beraber kullandım ve cok faydasını gordum takıntılarımdan tamamen kurtuldum korkularımdan da kesinlikle yan etkilerinden bıkıp bırakma ilacı kullan hayatımda dönüm noktası yapmıs bir ilactır
Yorum
-
Anafranil bende etkisini gösteriyor, sana dozu az gelmiş olabilir mi?Orjinal yazı sahibi: mutluhayat View Postkaç ayda etkisini gösterdi? 5ay oldu benim hala etkisi yok gibi, tüm yan etkilerni yaşıyorum ama etkisi yok
etkisi 6 aydan sonra görülür diyolar bekliyorum sabırlaHer şey güzel olacak...
Yorum
-
Hmm tamam geçmiş mesajında doktorunun dozunu artırdığını yazmışsın. Ben 225mg kullanıyorum 300mg kullananlar var, sabret doz arttıkça fayda etmeli. Benim doktorum da en etkili ilaç anafranil dedi.Orjinal yazı sahibi: mutluhayat View Postkaç ayda etkisini gösterdi? 5ay oldu benim hala etkisi yok gibi, tüm yan etkilerni yaşıyorum ama etkisi yok
etkisi 6 aydan sonra görülür diyolar bekliyorum sabırlaHer şey güzel olacak...
Yorum

Yorum