Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bipolar destek grubu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Ada View Post
    aslında bende atak yaşayamamış bipolarım galiba
    toplum baskısı yüzünden!
    bipolarda sayı birden yükseldi.

teşhis ne zaman koyuldu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yevgeniy bazarov View Post

teşhis ne zaman koyuldu ?
      hiç koyulmadı aslında
      ben öyle düşünüyorum gençken biraz delirirdim arada ama şimdi bişey yok.
      babalar ve oğullarındaki nihilist karakter değilmi o?yevgeniy
      merhaba bu arada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ada View Post
        hiç koyulmadı aslında
        ben öyle düşünüyorum gençken biraz delirirdim arada ama şimdi bişey yok.
        babalar ve oğullarındaki nihilist karakter değilmi o?yevgeniy
        merhaba bu arada
        merhaba evet beni oldukça etkileyen bir karakterdi

Yorum

nihayet azda olsa konuya ilgi oldu evet arkadaslar bipolar olan yada olmayan herkesi bu konuda paylasımlarını bekliyoruz özellikle tecrübeleri olan arkadaslardan bilgiler almamız herkes için çok önemli..paylaşımları bekliyoruz..

Yorum

bende bipolarım 5 senedir tedavi oluyorum aranızda psikotik mani geçiren var mı ben halüsinasyon da görüyorum arada ilaç içmezsem direkt değişiyor herşey o yüzden ilaçlarımı düzenli olarak alıyorum bir de birşey soracaktım risperdal kullanan var mı aranızda?

Yorum

ben de öyleymişim...her ne kadar inanmasam da...daha doğrusu kabullenemesem de...

Yorum

kabullenme meselesine gelince ben hala kabullenemiyorum ama bu ara biraz iyiyim yalnız kullandığım ilaçlar beynimde mikroadenom diye bir kütle çıkardı ondan dolayı da ilaç kullanıyorum bilmiyorum sonumuz ne olur...

Yorum

ilaçlar hakkaten insanı tuhaf yapıyor...sanki bonmboş oluyorsun we hiçbir şey düşünemiyorsun...sonumuz hayrola kardaş=)

Yorum

amin birde bugün sınavım vardı çok stres yaptım geleceğim nasıl olacak hiç bilmiyorum hayırlısı gerçekten herşeyin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: soruisareti View Post
                      amin birde bugün sınavım vardı çok stres yaptım geleceğim nasıl olacak hiç bilmiyorum hayırlısı gerçekten herşeyin...

kpss? öğretmenlik falan wardı bugün galiba...atama olayı...hayır olur inşallah..bölüm nedir?

Yorum

evet dinkültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği mezunuyum okulu da zar zor bitirdim hastalıktan dolayı bilmiyorum ya bakalım nasip artık...

Yorum

evet dinkültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği mezunuyum okulu da zar zor bitirdim hastalıktan dolayı bilmiyorum ya bakalım nasip artık...

Anladım...inşallah kazanırsın...Allah gönlüne göre versin...

Yorum

sağolun teşekkür ederim

Yorum

bende bipolarım 5 senedir tedavi oluyorum aranızda psikotik mani geçiren var mı ben halüsinasyon da görüyorum arada ilaç içmezsem direkt değişiyor herşey o yüzden ilaçlarımı düzenli olarak alıyorum bir de birşey soracaktım risperdal kullanan var mı aranızda?
                              risperdal kullandım ama bana iyi gelmedi dr.değiştirdi ilacı bu arada atak geçirmedim aslında bu konu hakkında fikir sahibi olmak istiyorum atak nasıl açığa çıkıyor ne oluyor bilgilendirirseniz çok sewinirim

Yorum

bende genelde depresif atak ağırlıklı... epizod geçiriyorum öldürmeye kalkışıyorum kendimi öyle açığa çıkıyor benimkisi hiç manik atak geçirmedim bilmiyorum...

Yorum

İşleniyor...
                                X