tabiki temkinli olmakta fayda var gözü kapalı bi şekilde inanıp sürüklenmemek en iyisi bu şekilde evlenip mutlu olunabilir ben gayet mutluydum dışardan müdahaleler olmasaydı tek tesellim eşimle bire bir alakalı olmayan yani onun yaptığı şeylerden kaynaklanmaması sıkıntıların
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
internet evlilikleri
Collapse
X
-
Evlenip mutlu olunabilir tabii bu şekilde. Daha önce yazdığım yorumda da anlattım tanıdığım insanlar var bu şekilde evlenip mutlu olan. Eşinle sorunların var sanırım. Üzüldüm. Ama dışardan müdahaleler her evlilikte var maalesef. Kayınvalide kayınpeder sorunu,arkadaşların karışması vs. Bunları çok görüyorum çevremdeki evli insanlardan. Sizin probleminiz ne bilmiyorum ama umarım düzelir.Orjinal yazı sahibi: savato View Posttabiki temkinli olmakta fayda var gözü kapalı bi şekilde inanıp sürüklenmemek en iyisi bu şekilde evlenip mutlu olunabilir ben gayet mutluydum dışardan müdahaleler olmasaydı tek tesellim eşimle bire bir alakalı olmayan yani onun yaptığı şeylerden kaynaklanmaması sıkıntılarınSevgileri yarınlara bıraktınız;çekingen,tutuk,saygılı...
Yorum
-
Oovv. Gerçekten çok sıkıntılı bir konu. Aşırı saldırganlık ve paranoya hallerini çok iyi anlıyorum. Evli değilim ama sevgilimin eski sevgili muhabbetleri açıldığında ya da düşündüğümde bile çıldırcak derecede sinirlenen ve kıskanan bir insanım. Konuyu net olarak bilmediğim için sana pek öneride bulunamıyorum kusura bakma.Orjinal yazı sahibi: savato View Postkeşke kayın valide yada arkadaş sorunu falan olsaydı eşimin eski eşiyle ilgili bazı sıkıntılar var bu beni çok etkiledi sanırım paranoyak oldum artık o kanıdayım aşırı sinir ve saldırganlıkta cabası
Sevgileri yarınlara bıraktınız;çekingen,tutuk,saygılı...
Yorum
-
eski eşi keske karşıma çıkıp kaba kuvvet kullansa inan gocunmam ama işi başka şeylere döktü örnek olarak gerdek gecesi ve benzeri durumları dvd yapıp eşe dosta hatta iş yerime yollamak gibi yasal yola başvurduk ama bi sonuç çıkmadı bu gidişle zaten bi yerde elime geçirip öldürücem sonrada kendimi olay bitecek profesyonel yardımda aldım ama i faydası olmadı insanı dinleyip dinleyi p bi reçete veriyorlar hadi güle güle verdikleri ilaçları önerdikleri dozuda üzerinide kullandım hiç faydasını görmedim olan tek şey yan etkisiydi bronşitim olduğu için nefes alış verişimde düzensizlikler yada nefessiz kalma gibi içinden çıkamıyorum bi türlü
Yorum
-
sonuçta internette karşılaşacağınız insanlar da, bu toplumdan, bu şehirden, bu şehirden.....Orjinal yazı sahibi: Dramaturg View PostSenin açtığın konuya yorum yazdım. Zaten bu sıkıntılarından muzdarip olduğun bir konu. Ordan devam edelim
sizin toplumunuz, yaşadığınız şehirdeki insanlar ne kadar tutarlı, güvenilir ise, internet te en fazla o kadar güvenilir olacaktır.
Mevlananın dediği gibi testide ne varsa, dışına da ondan sızar...
iyi tarafı, işlerin kolay olması. Karşı tarafta sizde aynı şeyi arıyorsunuz. Utanmak, sıkılmak, heyecan yapmak durumunda değilsiniz.
Ancak, günlük hayatta karşımıza çıkan insanları önce görüp sonra tanıyoruz.
internet te, bu sıra da ters çevriliyor. Önce tanışıp, daha sonra görüşüyorsunuz.
Dolayısıyla, insanların bu tip bir tanışma şekline daha temkinli yaklaşmasını normal karşılamak gerek.
Yorum
-
hayır evli değilim bekarım. ama o tip şeyler hiç mantıklı değil görüyoruz yani tvlerde adam nişanlanacak zırt bir telefon geliyor ben ahmedin eski sevgilisiyim ahmetten hamileyim ..sizce böyle bir evlilik ne derece sağlıklı olur söylermisiniz acaba ?????Orjinal yazı sahibi: .Özge. View Postevli misiniz? ya da internetten mi evlendiniz? nereden bilebilirsiniz...
Yorum
-
intenetten tanışıp güzel evlilik kuranlarda var ama siz kırk yıllık evli gibi konuşmuşsunuz...bence fazla bilginiz olmayan konularda kesin konuşmalar yapmayınOrjinal yazı sahibi: MAVİ_80 View Posthayır evli değilim bekarım. ama o tip şeyler hiç mantıklı değil görüyoruz yani tvlerde adam nişanlanacak zırt bir telefon geliyor ben ahmedin eski sevgilisiyim ahmetten hamileyim ..sizce böyle bir evlilik ne derece sağlıklı olur söylermisiniz acaba ?????
Yorum
-
ben internet yoluyla evlendim ve su anda inanılmaz derecede mutluyum. buna ne diyeceksiniz?Orjinal yazı sahibi: MAVİ_80 View Posthayır evli değilim bekarım. ama o tip şeyler hiç mantıklı değil görüyoruz yani tvlerde adam nişanlanacak zırt bir telefon geliyor ben ahmedin eski sevgilisiyim ahmetten hamileyim ..sizce böyle bir evlilik ne derece sağlıklı olur söylermisiniz acaba ?????
Yorum

Yorum