Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Düşüncelerinizi merek ediyorum lütfen paylaşın

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Düşüncelerinizi merek ediyorum lütfen paylaşın

Sevgili arkadaşlar,

Belkide bu konu bu köşede işlenirmi diye eleştireceksiniz beni..Benim sorunum erkek arkadaşımın evlilikle ilgili ön şartları benimle evlilik öncesi cinsel ilişki kurmak istiyor yoksa evlenmezmiş bu zamanda bu yaşta hala bu gibi konulara takılı kalmışım tabu haline getirmişim gibi sözler safrdediyor. Ona göre bir kız çok sevse mutlaka birlikte olurmuş. Halbuki ben onu seviyorum ama kaç defa söyledim aile kurmak istediğimi ama şartları varmış ne yapmalıyım lütfen bir kaç kelime irşeyler yazın....

avrupaya taşınsın arkadaş... ya madem evlenecek evlendikten sonra cinsel ilişki zaten yaşayacak ... sen kendini niye riske atasın ki evlilik öncesi ilişkiye girersen bu adamın sağı solu belli olmayacak demektir. beğenmezse cinsel ilişkinizi vazgeçecek anlamına geliyor ...

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

onunla birlikte olmamalisin.simdi ona guveniyorsun o da sana guveniyor tabi ama yarin ne olacagi belli olmaz.allah korusun ayrilik yasarsaniz pisman olacagin seyler yasama.eger bunu yasar ve ayrilirsaniiz onun unutmasi daha kolay olur cunku o sende herseyi tatmis olacak.ama eger bu yasanirsa sen onunla boyle bisey yasadigin icin asla unutmayacaksin.iliski suresince de hep nasil olsa evlenicez diye bakacaksin.ama hayat oyle oyunlar oynuyor ki yol ayrimlari cikariyor karsisina insanin.iliskiye tutunamayan cekip gidiyor.ya da sirf senle birlikte oldu diye sorumlulktan evlenmek zorunda hissetmeside kotu olur. o duygularina isteklerine kapilmis bunu yapmak istiyor.bir taraf mantikli olmali diger tarafi ikna etmeli.

ayrica madem bir kiz cok sevse birlikte oluyorsa sor bakalim sevgiline bir erkek gercekten sevse sevdigine bunu yapmak istermi? belki cok ileri boyutta bir cinsellik beklemiyor senden ama gercekten seven erkek bunu istemez.

bu konuda one surdugu neden her neyse sakn kabul etme.eger evlilik icin boyle sart kosuyorsa sorunu o kendinde aramali.kafana takma.bu eski kafalilik tabulari yikamamk falan degil.
      Gözlerinin icine baska hayal girmesin:105:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
        avrupaya taşınsın arkadaş... ya madem evlenecek evlendikten sonra cinsel ilişki zaten yaşayacak ... sen kendini niye riske atasın ki evlilik öncesi ilişkiye girersen bu adamın sağı solu belli olmayacak demektir. beğenmezse cinsel ilişkinizi vazgeçecek anlamına geliyor ...
        kesinlikle dogru.

Yorum

Mantığa bak arkadaş ohh valla... O zaman ben gideyim 10 kızla beraber olayım,hiçbirini cinsel olarak beğenmedim bunlarla evlenemem diyeyim...Sen ayrıl o çocuktan.
          Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

sağolun arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum

Yorum

ayrıl.....

Yorum

Ayrılma konusunu ben de düşünüyorum bunca zaman beraberdim o kadar acı veriyor ki şu anda çok mutsuzum

Yorum

İşin garibi o da beni tutcu muhafazakar buluyor ne alakası var diyorum kendimi güvende hissetmek istiyorum böyle bir şey yaşanırsa unutamam diye korkuyorum diyorum anlamıyorum o da beni anlamıyor

Yorum

senin kaygilarin gayet normal.anormal olan onun istegi , bu konuda seni anlamayip israrci olmasi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: missvenus View Post
                      İşin garibi o da beni tutcu muhafazakar buluyor ne alakası var diyorum kendimi güvende hissetmek istiyorum böyle bir şey yaşanırsa unutamam diye korkuyorum diyorum anlamıyorum o da beni anlamıyor
                      yani, bu konuya önem verenler "tutucu" oluyor da, bu konuya önem vermeyenler ne oluyormuş? bu tür konuların tutuculukla felan ilgisi yok... o kadar "farklı" konular ki... o arkadaş bunları birbirinden iyi ayırmalı... evlenmek için şartmış... başka? bu tür ön koşullarla "sağlıklı" bir evlilik kurmak zor...
                      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

bak bu konuda kendini hazır hissetmiyosun kabul etme sırf onu mutlu etmek için kendini istemediğin bir şeye zorlama daha sonra pişman olabilirsin
                        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                          yani, bu konuya önem verenler "tutucu" oluyor da, bu konuya önem vermeyenler ne oluyormuş? bu tür konuların tutuculukla felan ilgisi yok... o kadar "farklı" konular ki... o arkadaş bunları birbirinden iyi ayırmalı... evlenmek için şartmış... başka? bu tür ön koşullarla "sağlıklı" bir evlilik kurmak zor...
                          + "evlilik" sadece o konudan ibaret değil ki... O kadar farklı ki...
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

zöhre yıldızı şu anda bana gelen tek iyi şey burada yazılanlar çok özel bir konu paylaşılması anlatılması zor ayrılma konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Yorum

aksine o arkadaş kendisini çok rahat hissediyor daha önce cinsel deneyimleri olmuştur muhakkak ... yada oluyordur...!

KuzuZade
                              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

İşleniyor...
                              X