Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Düşüncelerinizi merek ediyorum lütfen paylaşın

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

belki de evliliktan kaçış için bir bahane olarak böyle bir şey öne sürdü yani ayrılma eylemini bana yaptırabilmek olabilir mi sizce?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: missvenus View Post
      belki de evliliktan kaçış için bir bahane olarak böyle bir şey öne sürdü yani ayrılma eylemini bana yaptırabilmek olabilir mi sizce?
      bence sen bu kişiyle ilişkini gözden geçirsen iyi olur ayrılmak istiyosa bunu belli eder
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Yarın bunlar sıkıntı olur. İnce eleyip sık dokuyun.Başkası üzülecek diye sizin üzülmenizi de anlayamıyorum. Yani onun istediği yerine gelse mutlu mu oacaksınız?

Yorum

Sevgili arkadaşlar,

Belkide bu konu bu köşede işlenirmi diye eleştireceksiniz beni..Benim sorunum erkek arkadaşımın evlilikle ilgili ön şartları benimle evlilik öncesi cinsel ilişki kurmak istiyor yoksa evlenmezmiş bu zamanda bu yaşta hala bu gibi konulara takılı kalmışım tabu haline getirmişim gibi sözler safrdediyor. Ona göre bir kız çok sevse mutlaka birlikte olurmuş. Halbuki ben onu seviyorum ama kaç defa söyledim aile kurmak istediğimi ama şartları varmış ne yapmalıyım lütfen bir kaç kelime irşeyler yazın....
          En kısa zamanda ayrıl sen ondan , insan sevdiğinden böyle birşey istermi ya....
          GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

missvenus

Esinin istekleri tabii ki onemli ama bu senin icin cok kisisel bir konu. Boyle konularda asil olan senin ne istedigindir. Beraber tatil organizasyonu yaparken ikinizin de isteklerini dikkate almak lazim, ama bu oyle ortak bir konu degil. Senin istedigin daha agirlikli. Partnerinin de senin vucudun ile ilgili kararlarina saygi duymasi lazim.

Sana ne bekle derim ne de hemen hallet bu isi derim. Senin kalbinden gecen neyse emin ol bu konuda en dogrusu da odur.
            Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
            -Buda-

Yorum

Sevgili arkadaşlar,

Belkide bu konu bu köşede işlenirmi diye eleştireceksiniz beni..Benim sorunum erkek arkadaşımın evlilikle ilgili ön şartları benimle evlilik öncesi cinsel ilişki kurmak istiyor yoksa evlenmezmiş bu zamanda bu yaşta hala bu gibi konulara takılı kalmışım tabu haline getirmişim gibi sözler safrdediyor. Ona göre bir kız çok sevse mutlaka birlikte olurmuş. Halbuki ben onu seviyorum ama kaç defa söyledim aile kurmak istediğimi ama şartları varmış ne yapmalıyım lütfen bir kaç kelime irşeyler yazın....
              Tek şartı buysa.Bi bit yeniği vardır kesin. Duygusal davranma.

Yorum

Sevgili arkadaşlar,

Eger cidden evlilik düşünüyorsa neden acele ediyorki.Tabi Heves peşindeyse evliliği beklememek normal.Olayı bide şöyle düşünün.Şayet evlilik dışı ilişki yaşadınız ve sonra evlendiniz.ve sonra birgün kıskançlıktan dolayı bir tartışma yaşandı ya başa kakarsa?.Sizi hep bununla itham ederse.Çünki biliyoruz ki toplumumuzda erkek yaparsa çapkın,kadın yaparsa namussuz.
                Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

Sevgili arkadaşlar,

gerçekten seven erkek evleneceği kıza asla evlilik oncesi cinsel ilişkiye girelim demez.buyuk ihtimalle senden faydalanmak istiyor.seni ayrılmakla tehdit ediyorsa hiç düşünmeden ayrıl.biraz acı çekersin belki ama ileride unutamayacağın hatalar yapmaktan iyidir.
                  Aşk başlamadan güzel,
                  Kalplerde heyecan
                  Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
                  Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
                  Başkaları görmesin diye çabalayış,
                  Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
                  Aşk başlamadan güzel....

Yorum

oha artık! sana birşey diyim mi o seni evlilik vaadiyle kandırıyor.. Yapma.. Onla cinsel ilişkiye girme ve ayrıl

Yorum

bence siz cinsellik yaşasanızda yaşamasanızda ayrılcaksınız, çünkü partnerinin sana saygısı yok. düşüncelerine önem vermiyo ve geri kalmışlıkla itham ediyor.
                      bence o çoktan gitmiş bu ilişkiden bu şekilde şansını deniyo, bi erkek olarak teklif eder tabi ama seven erkek karşı çıkınca saygı gösterir, sabreder ve bekler.
                      ruhunuzu, bedeninizi değmicek hiç kimseye açmayın, kıymetinizi bilin ...

Yorum

sağolun arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum
                        Nasturbatif bir olay mı bu rahatlama $hady?
                        Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Hayret bir şey, missvenus bu kadar saf olamazsın o kişiden sana hayır gelmez kendine saygı göster ve bir an önce ondan ayrıl.
                          Her şey güzel olacak...

Yorum

bunlar bilindik oyunlar.eğer sen sevdiğin için yapmak istemediğin bişeyi yaparsan ok belki kabul görürsün ama emin ol bunu yaptın die saygısını kazanmazsın.tam tersine bi kere senin ipini eline geçirmiş olur.bu tür insanlar sadece erkekte diil kadınlarda var böle.sen onun değil o senin istediğini yapsın madem sevgi sınanıyo.emin ol birlikte olur sonrada arkandan bi ton laf tehtid vs. bi ton rezillik olur.senin için olmayacak hiç bir şeyi başkası dayatıyo die yaşama.o tarz insanlar hazları için herşeyi kullanır.bildiğinden şaşma.o kendini sana ispatlasın o erkek.aşk seksle ölçülmeyecek kadar güçlü bi duygu.aşkını seksle ölçürme derim ben.
                            Sevgili arkadaşlar,

kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

Ya da bir şans ver, belki ilişkiden sonra evlenirsiniz evlenmezseniz bile tecrübe edinmiş olursun bir daha böyle saçma bir şeye inanmazsın.
                              Her şey güzel olacak...

Yorum

bravo ya baya geniş bi bakış açın var.ben seni böyle hatırlamıyorum ama bi daha tanımış oldum
                                Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                                Ya da bir şans ver, belki ilişkiden sonra evlenirsiniz evlenmezseniz bile tecrübe edinmiş olursun bir daha böyle saçma bir şeye inanmazsın.
                                kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

İşleniyor...
                                X