Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Düşüncelerinizi merek ediyorum lütfen paylaşın

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
    Ya da bir şans ver, belki ilişkiden sonra evlenirsiniz evlenmezseniz bile tecrübe edinmiş olursun bir daha böyle saçma bir şeye inanmazsın.
    bence bu yanlış olur kadın evlensin yada evlenmesin eğer kadının isteğine saygı duyulmuyasa o kişi yanlıştır
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whisperr View Post
      bravo ya baya geniş bi bakış açın var.ben seni böyle hatırlamıyorum ama bi daha tanımış oldum
      Orjinal yazı sahibi: serena View Post
      bence bu yanlış olur kadın evlensin yada evlenmesin eğer kadının isteğine saygı duyulmuyasa o kişi yanlıştır
      Böyle konu açan bir kişiye ne demek gerekir ki, geçen haftaki taviz verme erkeklerin burnunun kalkması konusunu şimdi daha iyi anlamışsındırt.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
        En kısa zamanda ayrıl sen ondan , insan sevdiğinden böyle birşey istermi ya....
        seni sevse seni gözünden sakınır.seni zor duruma düşürmez.bence ondan sana hayır gelmez ayrıl
        Leyla ile mecnun,,
        Kerem ile Aslı,,
        Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
        ...Benimle kim?? )

Yorum

Ya da bir şans ver, belki ilişkiden sonra evlenirsiniz evlenmezseniz bile tecrübe edinmiş olursun bir daha böyle saçma bir şeye inanmazsın.
          senin aklın başında mı sapıtmışsın görmeyeli :RpS_confused:
          Leyla ile mecnun,,
          Kerem ile Aslı,,
          Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
          ...Benimle kim?? )

Yorum

kendi kıymetini kendin düşürürsün kolay elde edilen bi kıza erkek şu gözle bakar.bana böyle yapıyosa başkasınada yapar.ilerde evlenseniz dahi mutlu olamazsınız.
            Leyla ile mecnun,,
            Kerem ile Aslı,,
            Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
            ...Benimle kim?? )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: loreal View Post
              senin aklın başında mı sapıtmışsın görmeyeli :RpS_confused:
              Keşke sen bu mesajımı görmeseydin loreal. Bayanlar bazen o kadar saçma konu açıyorki sinirleniyorum, bu tür yorumlar yazabiliyorum tabiki gerçek düşüncem değil.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

Keşke sen bu mesajımı görmeseydin loreal. Bayanlar bazen o kadar saçma konu açıyorki sinirleniyorum, bu tür yorumlar yazabiliyorum tabiki gerçek düşüncem değil.
                ama farkında olmadan yanlış yönlendirirsin herkesi. çünkü bu yazını okuyan çok kişi var:RpS_wink:
                Leyla ile mecnun,,
                Kerem ile Aslı,,
                Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
                ...Benimle kim?? )

Yorum

ama farkında olmadan yanlış yönlendirirsin herkesi. çünkü bu yazını okuyan çok kişi var:RpS_wink:
                  O da aklıma geldi ama alay ettiğimi anlar, gerçekten öyle bir öneride bulunacağımı düşünemez demiştim.
                  Her şey güzel olacak...

Yorum

O da aklıma geldi ama alay ettiğimi anlar, gerçekten öyle bir öneride bulunacağımı düşünemez demiştim.
                    burda duygular gözükmüyo.alay ettiğini anlayamayız alay ettğini şöyle belli edebilirsin (!) bu işaret alay manasına gelir :RpS_wink:
                    Leyla ile mecnun,,
                    Kerem ile Aslı,,
                    Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
                    ...Benimle kim?? )

Yorum

burda duygular gözükmüyo.alay ettiğini anlayamayız alay ettğini şöyle belli edebilirsin (!) bu işaret alay manasına gelir :RpS_wink:
                      aaa loreal gelmiş ... forumda bir hareketlilik var hele

KuzuZade
                      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

hıı tamam bir daha olur da biri böyle saçma bir konu açarsa o an benim de moralim bozuk olursa alay edersem cümlemin sonuna (!) işareti koyarım. Aslında daha geçen gün kpss için çalışırken görmüştüm ama aklımdan çıkmış.
                        :RpS_wink:
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

hıı tamam bir daha olur da biri böyle saçma bir konu açarsa o an benim de moralim bozuk olursa alay edersem cümlemin sonuna (!) işareti koyarım. Aslında daha geçen gün kpss için çalışırken görmüştüm ama aklımdan çıkmış.
                          :RpS_wink:
                          :tinysmile_hmm_t2:bana bak millete alay etmeyi öğretiyom..beni de bozdun enerji görmeyeli değişmişsin
                          Leyla ile mecnun,,
                          Kerem ile Aslı,,
                          Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
                          ...Benimle kim?? )

Yorum

:tinysmile_hmm_t2:bana bak millete alay etmeyi öğretiyom..beni de bozdun enerji görmeyeli değişmişsin
                            üzülme be, sanki çok ihyi bir arkadaş mıydıkki üzülüyorsun
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

Bazı insanlar bunun tabu olduğunu düşünebilir.
                              Evlilik öncesi ilişkinin çok ta yanlış olduğunu bende düşünmüyorum.
                              Ancak;
                              Bunun bir ön şart olarak gösterilmesi "HAYVANLIKTIR"...

Yorum

Saçmalıga bakarmısın hala bu mantalitede insanlar kaldımı ya ve bu insanlara aşık olan insanlar var dünyamızda bütün saygımla söylüyorum bunları yanlış anlama ama durumun normal degil ve normal düşünen bir insanın buna bir tane kesin yargılı tek tepkisi olurdu. O erkek hala çocuk kalmış bence muhabbete bakarmısın Normal degil o ya evlenmeden bakmam lazım yoksa evlenmem hatta bakmakda degil yani bu.
                                Bu yaşıma kadar ögrendıgım bir şey varsa sunu yaz kafana;
                                Seven erkek bırak onu yapmayı dokunmaya kıyamaz sevdigini. Gonca gülü olarak görür onu hep, korur saklar. Karşındaki bunu sana diyorsa seni sevmiyordur ve böyle bir ilişkiden de bir gelecek bekleyemezsin. Ablamın ofisi boşanma davası için gelen kadınların dosyalarıyla dolu. Biraz gerçekci düşünün yada öyle düşünen insanlarla beraber oluyorsun kusura bakma ama muhafazakar demişsin sana bunları söylüyor teklif ediyor bumudur müslümanlık? Yazık bu tarz insanlar muhafazarlıgı kirletiyor varya bir şey demiyorum ya yazık çok yazık hemde. Beyin bedava abi Aziz abimiz dogru söylemiş.

Yorum

İşleniyor...
                                X