Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eşimden Soğudum:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: EDA57 View Post
    Merhabalar
    Bende son iki haftadır aynı duygular içirisindeyiim.Eşimle çok severek evlendik,herşey cok hızlı gelişti,eşimin ailesi tarafından istenmeyen gelındım.Bu yüzden hersey yarım yamalak yasandı hayatımızda,eşim nişanlılık dönemınde hiç bir şekilde kırmaz etmes aılesı naparsa yapsın benı uzmesdı.Ama evlendıgımızde hersey tam teersı oldu.Sankı iki yüzlü bır ınsan gıbı evlılıkten bır kac zaman sonra nişanlıyken agzımın ıcıne bakan adam sımdı benı görmemek ıcın eve gec gelıyor hatta bazı zamanlar annesıne gıdıyor.Aslında bütün hata bende bunu cok ıyı bılıyorum,herseyı alttan alan ben oldum,üzüldüm kırıldım parcalandım sesım cıkmadı.Ama eşimin bu davranısları son ıkı haftadr kendısınden soguttu.aılesınde konu acıldıgında suan bıle sankı el gıbı davranıryor bagırıp cagırıyor hatta kapı dısarı etme konusu bıle oluyor.Suan 1 yıllık evlıyız hep duzelır dedım bır yıl boyunca ama duzelmedı ve artık duzelecegınıde zannetmıyorum.Ayrılmak ıstıyorum ama onsuzda yapamıyorum,Bılmıyorum sonumuz ne olur :(((
    Kapı dışarı etme konusu mu oluyor?Bunu söyleyebilecek kadar dolduruşa gelen bir adamın düzeleceğini sanmıyorum ama neler olduğunu siz sonuçta yaşayarak görüyorsunuz.Ben olsaydım çocuk da yokken giderdim bu kadar ileri gidebilen,sizi evden kovmakla tehdit eden bir adam karşısında...Üstelik henüz 1 yıllık evlisiniz.

Yorum

cocukla ugrasmak aslinda cok zor insani yipratir bunaltir. anladigim kadariyla siz de bunalmissiniz, esinize sarip duruyorsunuz gibi geldi bana. ortada oyle cok buyuk bir sorun yok, kendiniz bir psikiyatra gidin bence. yatip kalkip esinize ya da annesine sinirleniyorsaniz nedeni depresyon olabilir, takintilardan kurtulmak lazim.

Yorum

aile terapistleri var eğer eşinizde isterse gidin derim yada psikoloğa gidin sizin için iyi olur
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Bir bayan olarak daha bu durumları yaşamamış olsamda iyi bir gözlemci ve dinleyici olduğumu düşünerek nacizane size bir kaç tavsiyem olcak. Evlilikte ilk birkaç yıl insanlar çok zorlandığını farklı bir kişiyle bir evde bir hayatı paylaşıyor olmalak zaten kolay olmayan bir durum bu nedenle biraz sabır diyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor dağıtmak çok kolay ama siz hemen ayrıl et diyen sözlere kulaklarınızı tıkayın malum lohusalığında vermiş olduğu zor bir süreçtesiniz bebeğin bakımı işinizden ayrılmanız sizi farkında olmadan etkilemiş bu sorunların üstesinden biraz sabırla gelmeye çalışın ve eşinizi mutlak ikna edin aile terapistine gidin umarım daha güzel haberlerinizi duyarız hiç birşeyin hatrı yoksada bebeğinizin hatrına ikinize bir şans vermelisiniz.
          Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

İşleniyor...
          X