Orjinal yazı sahibi: EDA57
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Eşimden Soğudum:(
Collapse
X
-
Kapı dışarı etme konusu mu oluyor?Bunu söyleyebilecek kadar dolduruşa gelen bir adamın düzeleceğini sanmıyorum ama neler olduğunu siz sonuçta yaşayarak görüyorsunuz.Ben olsaydım çocuk da yokken giderdim bu kadar ileri gidebilen,sizi evden kovmakla tehdit eden bir adam karşısında...Üstelik henüz 1 yıllık evlisiniz.
-
cocukla ugrasmak aslinda cok zor insani yipratir bunaltir. anladigim kadariyla siz de bunalmissiniz, esinize sarip duruyorsunuz gibi geldi bana. ortada oyle cok buyuk bir sorun yok, kendiniz bir psikiyatra gidin bence. yatip kalkip esinize ya da annesine sinirleniyorsaniz nedeni depresyon olabilir, takintilardan kurtulmak lazim.
Yorum
-
Bir bayan olarak daha bu durumları yaşamamış olsamda iyi bir gözlemci ve dinleyici olduğumu düşünerek nacizane size bir kaç tavsiyem olcak. Evlilikte ilk birkaç yıl insanlar çok zorlandığını farklı bir kişiyle bir evde bir hayatı paylaşıyor olmalak zaten kolay olmayan bir durum bu nedenle biraz sabır diyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor dağıtmak çok kolay ama siz hemen ayrıl et diyen sözlere kulaklarınızı tıkayın malum lohusalığında vermiş olduğu zor bir süreçtesiniz bebeğin bakımı işinizden ayrılmanız sizi farkında olmadan etkilemiş bu sorunların üstesinden biraz sabırla gelmeye çalışın ve eşinizi mutlak ikna edin aile terapistine gidin umarım daha güzel haberlerinizi duyarız hiç birşeyin hatrı yoksada bebeğinizin hatrına ikinize bir şans vermelisiniz.Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum

(((
Yorum