Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni evliyiz lütfen yardım!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sana iyi bir tavsiye vereyim dostum ilk olarak güzel romantik bir yemek ayarla eşinle orda tatlı dille bütün konuyu anlat yemekte biraz alkol almasını sağla eşinin daha sonra evinize geldiğinizde biraz daha alkol almasını sağla ama hep bu konuyu konuş alkol vücutta hem uyuşukluğa hemde gevşekliğe sebep olacaktır eminim ki bu şekilde o sorunundan kurtulacaksın

Yorum

Dostum iki yerde hata yapmışsın.Hadi sen kendinden büyük bir bayanla evlenme hatasını yaptın, eşin nasıl kendinden küçük bir erkekle evlenebildi ki.Doğanın kuralı bu.Kadın erkekten mutlaka küçük olmalı.İkinci hata.Bacanağının gelmesine karşı çıkacaktın.İstemiyorum diyeceksin.Öyle şey mi olur.Son tavsiyem eğer bir süre daha doktorla da çözülmezse bu durum, hakim zaten bu durumda olan çiftleri boşuyor.Çünkü sen erkeksin.Bu şekilde d evam edemezsin.Gayet açık bir boşanma sebebi var ortada.Böyle giderse sana çocuk da veremez.

Yorum

Kardeşi hakkında koyun tavrınızı ya o ne öyle?Yeni evli üstelik sorunları olan bir çiftmişsiniz insanda biraz düşünce olur...Valla buna evet dersiniz arkası gelir...

Yorum

KUZUNAZ arkadaşımız konunun dışına çıkmış bence..
          - İnsanda Güsel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür ama İnsanı İnsan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür ...:41::

Yorum

bence durum piskolojik en kısa zamanda doktora gitmneiz yararınızı olur ayrıca 30 yaşındaki birinin yeni evli genç bir çiftin yanına gidip sürekli kalması bence doğru değil bunu onların düşünmesi lazım sonuçt siz daha cicim aylarındasınız bu arada işiniz zor Allah kolaylık versin ....

Yorum

eşin bu konuda cok yanılıyor. kadınların cınsel istegi hiç de azımsanamycak derecededir. belliki on da bitakim sorunlar var bu konuda ancak çözüm icin mutlaka bir yol vardır. zaten herkes soylecek yontemi belirtmiş. umarım hersey yoluna girer
              İnsanların mukaddes mabetlerinin kutsal eşiğinden içeri,onlara rağmen adım atmayın.

Yorum

Bu nasıl bir yalandır ya.Ne demek hiçbir kızın cinsel isteği yok.Normal bir kızın da erkeğin de cinsel isteği vardır.Sen buna inandım deme sakın.Kulak ver sözlerime.
                1-Sağlıklı her kadın ve erkeğin cinsel isteği seviyesi değişmekle birlikte vardır.
                2-Cinsel istek erkekte kadından fazladır demek tam doğru değildir.Erkek çoğunlukla bu duruma hazırdır, kadın ise uyarıldıktan sonra hazır hale gelir.
                3-Bir kadın kendinden küçük bir erkekle, bir erkek kendinden büyük bir kadınla evlenmek istemez.İstisnalar bu kaideyi bozmaz.
                4-İki aydır cinsellik yaşanmayan bir ilişkinin sonu ayrılık olablir.
                5-İki aylık evlisin ve 30 yaşında kardeşi dersane için sizde kalacak.Eğer sen buna izin veriyorsan bütün söylediklerimi unut.Hayatını çaldırmışsın sen.Geçmiş olsun.
                Orjinal yazı sahibi: Guzyagmuru View Post
                ama biz yaşı aramızda hiç problem yapmadık eşimi seviyorum sorun olan diğer problemler allah aşkına biriniz söylermisiniz eşim hiç bir kızın cinsel isteği olmadığını olsada çok az ve bastırılmış olduğunu söylüyor taarruzu hep erkekler mi yapar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                  Bu nasıl bir yalandır ya.
                  Böyle yazarak fikirlerini karşı tarafa kabul ettirmeyi ummuyorsun değil mi?

Ayrıca forum kurallarını da unutmayalım.
                  Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

vajinsmus tatil rahatlama kavga tartışma ile aşılması çok mümkün olan bir sorun değildir. Bu tür hastaları tikleri olan hastalara benzetmek doğru olur. mutlaka doktor yardımı gereklidir ancak her doktorda çözemez.

Biraz masraf olacak ama özelden sana dr tavsiye edebilirim.

Diğer sorunda tamamen bu dirençle ortaya çıkmış olabilir. Kesinlikle bu sorun var iken eve 3. bir kişinin gelmesini kabul etmemelisiniz. daha büyük sorunlardan allah korusun.
                    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                      Dostum iki yerde hata yapmışsın.Hadi sen kendinden büyük bir bayanla evlenme hatasını yaptın, eşin nasıl kendinden küçük bir erkekle evlenebildi ki.Doğanın kuralı bu.Kadın erkekten mutlaka küçük olmalı.İkinci hata.Bacanağının gelmesine karşı çıkacaktın.İstemiyorum diyeceksin.Öyle şey mi olur.Son tavsiyem eğer bir süre daha doktorla da çözülmezse bu durum, hakim zaten bu durumda olan çiftleri boşuyor.Çünkü sen erkeksin.Bu şekilde d evam edemezsin.Gayet açık bir boşanma sebebi var ortada.Böyle giderse sana çocuk da veremez.
                      büyük konuşma bazen insanlar yaşından ufak gösterebiliyor ve iki tarafta bunu bilmeden aşık olabiliyor..benim başıma geldi..ama ben reddettim..görsem hayır diyememekten korkuyorum.o evlenmek istiyor (((((((((((((((
                      Leyla ile mecnun,,
                      Kerem ile Aslı,,
                      Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
                      ...Benimle kim?? )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresyondayım View Post
                        ne yazıkkı sen hatayı baştan yapmışsın ne diye yaşca kendinden büyük biriyle evlendin
                        arkadaşlar bu arkadaşa öyle demeyin insan kendinden küçük birine aşık olabiliyor..
                        Leyla ile mecnun,,
                        Kerem ile Aslı,,
                        Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
                        ...Benimle kim?? )

Yorum

bence siz haydar dümene gidin ..

Yorum

eşinle aşk varsa arada kendiliğinden olur zaten.
                            Last edited by incognito; 25-04-2012, 06:41 PM.
                            Innocence proves nothing.

Yorum

eşin sana duygusal olarak güveniyomu bence bunu sor cınsellık anlamında
                              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Güvenle ilgisi doğrudan var mıdır? güvendiğini düşünecektir..
                                Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

İşleniyor...
                                X