Orjinal yazı sahibi: sultance_24
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Paylasmam gerek yoksa...
Collapse
X
-
Paralarini verip daha sonra para-pul muhabbetine asla girmeyin diger iliskiler devam etsin, insanlari silmek en son cozumdur, genelde konusarak anlasma yoluna gitmek mantikli olandir, ancak ruhsal yonden arizali insanlar karsilarindaki insanlari direkt silme yoluna giderler.so you're saying there's a chance ?
-
Oyle mi diyorsunuz himmmm.. Bunu dusunmeliyim sanirim... Tesekkur ederim..Orjinal yazı sahibi: defiance View PostParalarini verip daha sonra para-pul muhabbetine asla girmeyin diger iliskiler devam etsin, insanlari silmek en son cozumdur, genelde konusarak anlasma yoluna gitmek mantikli olandir, ancak ruhsal yonden arizali insanlar karsilarindaki insanlari direkt silme yoluna giderler.
Eve gittigimde sayenizde esime sarilip ozur dilemeyi planliyorum.. Beni rahatlattiniz, bazen insan kendi yaptigi hatalari goremeyebiliyor ya da bunu kendine itiraf edemiyor.. 3. bir goze ihtiyac duyuyor.... Bu aksam 3. gozum oldugunuz icin tesekkurler....
Ve diger tum yorum yazan arkadaslarima ....
TesekkurlerBen ne oldugumu biliyorum
Yorum
-
Onemli degil, iyi sanslar.Orjinal yazı sahibi: sultance_24 View PostOyle mi diyorsunuz himmmm.. Bunu dusunmeliyim sanirim... Tesekkur ederim..
Eve gittigimde sayenizde esime sarilip ozur dilemeyi planliyorum.. Beni rahatlattiniz, bazen insan kendi yaptigi hatalari goremeyebiliyor ya da bunu kendine itiraf edemiyor.. 3. bir goze ihtiyac duyuyor.... Bu aksam 3. gozum oldugunuz icin tesekkurler....
Ve diger tum yorum yazan arkadaslarima ....
Tesekkurlerso you're saying there's a chance ?
Yorum
-
büyüklerimden duyduğum hep bir nasihat vardır. evliliğin ilk yıllarında her ailede sorunlar olur bu yüzden biraz sabredin ve lütfen sizde fevri tavırlar takınmayın iyilikle çözülemeyeck birşey yok. benim anlayamadığım sizin evliliğiniz için neden görümceniz maddi harcamalarda bulunuyor. bunu eşinizle beraber yapmış olmanız gerekmezmiydi?yada kayınpederiniz destek çıkardı. görümce nihayetinde başka bir insanla evli ve bu kadar yardıma siz tepki verdiğiniz gibi onunda eşi karşı çıkabilir. kendinizi yada eşinizi üzmek yerine birgün bir aile yemeğinde oturun karşılıklı iyilikle durumu paylaşın belliki onlarında diyecekleri birşeyler var.Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum
-
Biz diger tum masraflarimizi karsiladik, keyinpederimin durumu yoktu cunku, zaten sadece mutfak icin harcama yapti gorumcem ve dikkatli okuduysaniz bunu zaten kayinpederim gorumcemden istedi tekrar kendisi ona odemek sartiylam, birnevi kizina borclanmis oldu yane...Orjinal yazı sahibi: Milaa View Postbüyüklerimden duyduğum hep bir nasihat vardır. evliliğin ilk yıllarında her ailede sorunlar olur bu yüzden biraz sabredin ve lütfen sizde fevri tavırlar takınmayın iyilikle çözülemeyeck birşey yok. benim anlayamadığım sizin evliliğiniz için neden görümceniz maddi harcamalarda bulunuyor. bunu eşinizle beraber yapmış olmanız gerekmezmiydi?yada kayınpederiniz destek çıkardı. görümce nihayetinde başka bir insanla evli ve bu kadar yardıma siz tepki verdiğiniz gibi onunda eşi karşı çıkabilir. kendinizi yada eşinizi üzmek yerine birgün bir aile yemeğinde oturun karşılıklı iyilikle durumu paylaşın belliki onlarında diyecekleri birşeyler var.Ben ne oldugumu biliyorum
Yorum
-
Öfkene, hırsına kapılıp eşini kırma. Eşinin kıymetini bil, ne insanlar var ortada hiç sorun yokken dahi sen niye gülmedin aileme, niye surat astın, niye öyle baktın diyerek küfür eden hatta döven... Şanslısın çünkü eşin sana destek oluyor.
Eşini seçebilirsin ama ailesini seçemiyorsun.O sebepten kendi sınırlarını asla ihlal ettirmeden görüşmeni devam ettir. Unutmaki eşinin ailesi, evli olduğunuz sürece o insanlarla yaşamak zorundasın. Yaşayacaksanda, onların huyları yapıları çıkarcı ise onlara kendini nasıl kullandırtmadan yaşayacağını düşünmelisin. Asıl mesele bu.
Eşinin çok fazla başını ağrıtırsan bir süre sonra senden uzaklaşır. Ve yine unutmaki onların içinde büyümüş. İstediği kadar hak versin sana yinede normal geliyordur çünkü alışkındır. Sana yapan, sence eşinede yapmamışmıdır?
Bi arkadaşım sürekli para isteyen eşinin ailesiyle ancak şu şekilde başa çıkabildi, onlar para mevzuna girmeden arkadaşım borç harç içindeyiz, sizede yüzümüz yok ama borç verseniz hiç fena olmaz...
Her seferinde borcumuz var diyerek pes ettirdi
Kısracası istemelrine fırsat vermedi, hatta o istedi bazen. Yapı meselesi, bunu yapabilmekte gerçekten cesaret ister...
1- Eşinle aranı iyi tut. Durduk yere kendinden soğutma.
2- Çizgilerini, sınırlarını iyi çiz, ihlal ettirme.
3- Eşin yanındaysa, gerisi hikaye. Kafana takıp, onlara olan öfkenle yaşayıp sağlığını bozma.
Yorum
-
Aynen oyle canim ortada verilmis bir soz var ve maddi olarak bizi kullanmalarina izin vermemeyi dusunuyorum ama eger cok huzursuz olursak mecburen veririz....Bilemiyorum yasayip gorucez...Orjinal yazı sahibi: mavideniz View PostOrtada verilmiş bir söz var.
Bu gün sözünü tutmamasına izin verirsen,yine dünya halidir benzer durumlara düşersin.
Sen blirsin,ödeyp kurtulayım derken,seni uysal bulup üstüne gelmelerini istemiyorum hepsi bu.Ben ne oldugumu biliyorum
Yorum
-
Ne hikayeler var.içimde kendi hayatımı yaşamadığım kanaati var.Daha samimi olayım ister misiniz?bu yaşadığım hayat o kadar benim değil ki herhangi bir saatimde biri gelip bana "haydi kalk , sıran geldi,kendin ol!"diye bağırsa sanki böyle bir şey mümkünmüş gibi inanıp koşacağım.bu his bende o kadar kuvvetli.herhangi bir kalabalıkta kendimden başka herkes olmaya razıyım..
Yorum
-
Etrafımda gördüğüm için söylüyorum.Dikkate almana sevindim.Orjinal yazı sahibi: sultance_24 View PostAynen oyle canim ortada verilmis bir soz var ve maddi olarak bizi kullanmalarina izin vermemeyi dusunuyorum ama eger cok huzursuz olursak mecburen veririz....Bilemiyorum yasayip gorucez...
Umarım sorunlarınızı halledersiniz.
Yorum
-
Sultance bu sadece senin dişliliğinle alakalı birşey.İstersen hepsini hizaya sokarsın.Yeter ki haklı ol.Dini imanı para olandan ne hayır gelir.Alsın başına çalsın bilezikleri de parasını da.Eşinle mutlu ol.Mesafe koy.Gerektiği kadar tavizi elbette ver.Ama saf, aptal, sığıntı yerine doymalarına izin verme.
Yorum
-
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin gercekten degerlendiricem...Orjinal yazı sahibi: Ben Böyle Değildim View PostÖfkene, hırsına kapılıp eşini kırma. Eşinin kıymetini bil, ne insanlar var ortada hiç sorun yokken dahi sen niye gülmedin aileme, niye surat astın, niye öyle baktın diyerek küfür eden hatta döven... Şanslısın çünkü eşin sana destek oluyor.
Eşini seçebilirsin ama ailesini seçemiyorsun.O sebepten kendi sınırlarını asla ihlal ettirmeden görüşmeni devam ettir. Unutmaki eşinin ailesi, evli olduğunuz sürece o insanlarla yaşamak zorundasın. Yaşayacaksanda, onların huyları yapıları çıkarcı ise onlara kendini nasıl kullandırtmadan yaşayacağını düşünmelisin. Asıl mesele bu.
Eşinin çok fazla başını ağrıtırsan bir süre sonra senden uzaklaşır. Ve yine unutmaki onların içinde büyümüş. İstediği kadar hak versin sana yinede normal geliyordur çünkü alışkındır. Sana yapan, sence eşinede yapmamışmıdır?
Bi arkadaşım sürekli para isteyen eşinin ailesiyle ancak şu şekilde başa çıkabildi, onlar para mevzuna girmeden arkadaşım borç harç içindeyiz, sizede yüzümüz yok ama borç verseniz hiç fena olmaz...
Her seferinde borcumuz var diyerek pes ettirdi
Kısracası istemelrine fırsat vermedi, hatta o istedi bazen. Yapı meselesi, bunu yapabilmekte gerçekten cesaret ister...
1- Eşinle aranı iyi tut. Durduk yere kendinden soğutma.
2- Çizgilerini, sınırlarını iyi çiz, ihlal ettirme.
3- Eşin yanındaysa, gerisi hikaye. Kafana takıp, onlara olan öfkenle yaşayıp sağlığını bozma.
Korkularim sizin de yukarida soylediginiz seyler... Esimin benden sogumasi hem de bir hic ugruna... O zaten zamaninda bunlarla mucadele etmis biri olarak soylediginiz gibi aliskin... Ve bana takmamami soyluyor cunku onlari oldugu gibi kabul etmek zorunda kalmis... Onun icin uzuluyorum cunku benim de bir erkek kardesim var.. O evlendiginde ben de onun icin kredi cekmistim... Ama nasil onun parasini kardesimden isterim, bu kadar yuzsuz olamam, o benim kardesim yahu... Anlayamiyorum iste...
Esim ise ablam ister onun dini paradir diyor, bunu spyleyen kendisi ve kabul ediyor haksiz olduklarini... Ben artik konusmama karari aldim esimle bu konulari, tabi yine delirtmezlerse. Bakalim basarabilecek miyim?
Ben ne oldugumu biliyorum
Yorum
-
Ayne oyle arkadasim, su anda yapmaya karar verdigim de bu... Araya mesafe koymak, onlar aramadikca da aramiyroum... ANLIYORLARDIR HERHALDE...Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostSultance bu sadece senin dişliliğinle alakalı birşey.İstersen hepsini hizaya sokarsın.Yeter ki haklı ol.Dini imanı para olandan ne hayır gelir.Alsın başına çalsın bilezikleri de parasını da.Eşinle mutlu ol.Mesafe koy.Gerektiği kadar tavizi elbette ver.Ama saf, aptal, sığıntı yerine doymalarına izin verme.Ben ne oldugumu biliyorum
Yorum

Yorum