Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Borderline sevgili ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: Armony View Post
    Kısaca şöyle anlatayım.. Hatun 2 gün öncesine kadar sana canım, cicim, hayatım der 2 gün sonra sana hakaretler etmeye başlar seni karalamaya çalışır Degişken bir ruh halleri vardır dengesizdirler, ellerinin altında devamlı 2/3 erkek bulundururlar neden böyle yaparlar bilinmiyor sebebini bilim adamları araştırıyor halen

Çok sık yalan söylerler, devamlı bir inkar politikası yürütürler.. İstedikleri olmadığı zaman saldırganlaşırlar..
    Yalan söyleme kısmına önceleri pek rastlamamıştım ama sonlara doğru bana çok komik gelen yalanları yakalamaya başladım, örneğin bir AVM de buluşacağız ben arabamı parkederken onunkini parkedilmiş halde gördüm lakin restorana 25 dk sonra geldi ve bana ancak yer bulabildim gibi bir yalan söyledi bende haklısın yer yoktu bende zor buldum dedim. İnkar ise çok ilginç ; ayrıldıgımızda benle ilişkisi olduğunu bile reddediyordu pek şaşmıştım ve garipsemiştim ama sonra ortak arkadaşlarımıza ex diye bahsetmeye başlamış biraz geç kabul etti sanırım. Bu arada benim terkettiğim gibi bir iddiası da vardı bir kaç hafta üstünde durmadım.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: salvia View Post
      suçlayan suçlayana valla bi kez de anlamaya çalışsalar ya..
      hem bi border vakası bu kadar mı konuşulur çok ayıp...
      tamam konu kapansın bu kadar yeter:13:
      Sayende çok iyi anladım, suçladığım falan da yok aslında kendimce anlamlandırmaya çalışıyorum. Aslında ne desem suçlamış gibi algılanacağını biliyorum...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: salvia View Post
        nedenini gelsinler bana sorsunlar kanka
        sorayım lakin tahmin ediyorum zira sayesinde tantra ve taoculuk üzerinde aylar süren çalışmalar yaptım.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: efeg27 View Post
          hastalığı var diye bağımı koparmıyorum hatta böyle bir hastalığı varmı onu bile bilmiyorum ama ayrılıktan sonra çok uzun süre terapi aldım. Günlük tutma huyum vardır ve bunları psikatristimle beraber okuduk, yaşadıklarıma istinaden emin olmamakla beraber borderline oldugunu ancak ona getirebilmem halinde kesin teşhis koyabileceğini söyledi. Hemen hemen bir çok ortak noktası var; örneğin sürekli içinde bir boşluk vardı ve ben dolduramıyordum, eleştiri yapmak imkansız, empati yapamıyor, acayip cinsel talepleri vardı, sevişerek ayrılma gibi bir huyu vardı, mutlu olmaktan mutlu olmuyor ama mutsuz olduğunda çok mutlu oluyordu, ayrılıklarımızda en ufak bir üzüntüsü olduğunu hatırlamıyorum hatta buna çok şaşırıyordum, babası vefat ettiğinde bunu gayet sıradan bir şey gibi söylemişti, alkolik seviyesinde alkol alır uyardığımda öfkesi korkunç olurdu, şu anda benden ölesiye nefret ettiğini söylüyor... ayrılmamızın nedenini önce pek anlamamıştım şimdilerde ise anlıyorum zira küçük bir tartışmada bende güven sorunu yaratmaya başladın demiştim ve o günün gecesi ayrıdık. Melankolik ve sürekli depresyon haliyle uğraşmak çok yorucu, ayrıca iş yerinde hemen herkesle sorunlu olduğunu söylüyor lakin gidip konuştuğumda öyle bir şey olmadığını söylüyorlardı.

Elbette yardım etmek istedim özellikle bunun bir rahatsızlık olduğunu öğrendikten itibaren, annesi ve kankası ile bu konuyu konuştum, kendisi ile benim terapiste gidip belki sorunları çözeriz gibi bir yalanla terapiye götürmeyi denedim, kendini kaptmaması için çeşitli fikirler denedim lakin nafile ne terapiye razı edebildim ne bu konuyla alakalı bir kitap okumasını sağlayabildim. Hatta A.Altanın son kitabı borderline bir kadını anlatıyor hediye ettim ama bir yaklaşım göremedim.

Kendinde sorun olmayan birine nasıl yardımcı olabilirsinizki ?
          A.Altan'ın kitabı dediğin hangisidir? Yazabilir misin lütfen?

Orjinal yazı sahibi: efeg27 View Post
          benden nefret ettiğini söyleyen birinin hala benle iletişim kurmaya çalışması bana garip geliyor, acaba büyük nefret büyük aşkla aynı şeymidir... bir şey ya var ya yoktur gibi algı olması garip değilmi ?
          Garip gelmesin. Seni elinde tutmak istiyor bir şekilde. İlgini sevgini her daim sömürmek istiyordur.
          Sana aşık olduğunu hiç sanmıyorum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Leroi View Post

A.Altan'ın kitabı dediğin hangisidir? Yazabilir misin lütfen?
            Son oyun, borderline bir kadın zuhal, narsist bir belediye başkanı ve yazar...

Garip gelmesin. Seni elinde tutmak istiyor bir şekilde. İlgini sevgini her daim sömürmek istiyordur.
            Sana aşık olduğunu hiç sanmıyorum.
            ben bana aşık olduğunu düşünmüyorum bunu da söyledi ama bunu söylerken ayrılıktan 8 ay sonra hala mesaj atıp kapıma gelmesi, geldikten itibaren nefretini kusması daha da garip. Nefretle aşk arası çok ince çizgi sanırım ve geçişler oluyor arada...

Yorum

ben bana aşık olduğunu düşünmüyorum bunu da söyledi ama bunu söylerken ayrılıktan 8 ay sonra hala mesaj atıp kapıma gelmesi, geldikten itibaren nefretini kusması daha da garip. Nefretle aşk arası çok ince çizgi sanırım ve geçişler oluyor arada...

Kitabın ismini yazar mısın?
              Özel mesaj da attım ama...
              Son Oyun mu adı?
              Last edited by Leroi; 08-06-2013, 04:12 PM.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Leroi View Post

Kitabın ismini yazar mısın?
                Özel mesaj da attım ama...
                Son Oyun mu adı?
                evet son oyun... aslında yazdım ama senin mesajınla karıştı...

Yorum

evet son oyun... aslında yazdım ama senin mesajınla karıştı...
                  Hmm , dikkat etmemişim teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
                  X