Bu bir itiraftır, özel mesajla meşgul olan arkadaşlar hakkında "hin" düşünüyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Özel Mesaj Alanı
Collapse
X
-
hinlik mi düşünüyorlarmışOrjinal yazı sahibi: govinda View PostBeyzade bizden bahsediyor bu bölüm
)
napıceksınız aceba?

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
aman Allahım bu bir felaketOrjinal yazı sahibi: govinda View PostAyarları kapatacaklarmış dostum
)

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Yorum
-
dumanla haberleşirizOrjinal yazı sahibi: govinda View PostO değil de ben Skype de indirmedim daha , kurumsal mailden iletiş kuralım biz
)
yalnız bunun bir kötü yanı var geri alma tuşu yok maalesef. ağzımdan küfür kaçarsa direk görülür

Yorum
-
-
gsm operatörleri bize çalışıyor dert ettiğimiz şeye bakOrjinal yazı sahibi: govinda View PostGüvercinin ayağına kağıt bağlaya da biliriz.. Ya da denize şişe atalım lakin......... memleketin de deniz de yok, o da ayrı sorun
)

Yorum
-
hanımağaya kurban ol senOrjinal yazı sahibi: govinda View Postahahhaha hanım ağa güzel mi
) Hadi yattım ben, arabam kabağa dönmeden uyuyayım artık..( masaldan alıntı ) İyi geceler @Beyzade
hadi iyi gecelr pabucunun tekini yarın veriririm merak etme

Yorum
-
Annelere kurban olunur tabiki , olurum, sen de ol, hep olalımOrjinal yazı sahibi: BeyZade View Posthanımağaya kurban ol sen
hadi iyi gecelr pabucunun tekini yarın veriririm merak etme 
) Bazen diyorum bu kadar ermiş olmayayım , birini evire çevire dövmeyi aklımdan geçirirken bu kadar sakin kalmayayım.. Dipnot : Ateşi yaktım yolla tuşuna bastım
)

Yorum

Yorum