Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çirkinim

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çirkinim

Son zamanlarda dış görüntüme takmış durumdayım."Bunca zamandır neden takmadın da bugün böyle bir şey yazma gerei duydun?" Gerçekler yaşandıkça daha iyi anlaşılıyormuş bunu anladım.Ne zaman birini sevdiysem, ne zaman cesur davranıp duygularımı açmaya kalktıysam sonuç hep aynı oldu, buruşuk bir ifade ile "hayır" cevabı aldım.Yine aynı yüz ifadesi vardı karşı taraflarda "kala kala senin gibi tipsize mi kaldım" dercesine bakışlar...Kısmet meselesidir, aynı duyguları belki karşı taraf hissetmemiştir diyerekten, unuttum reddedilişlerimi.Fakat baktım ki ne zaman birine duygularımı açsam tersleniyorum, kendimde kusur aramaya başladım.AYnanın karşısına geçtim ve gerçeği gördüm....Aynadaki ben, gerçekleri tokat gibi yüzüme çarptı "sen çirkin ve tipsiz bir adamın tekisin".

Şimdi bazılarınız çıkacak ve herşeyin dış güzellik olmadığını falan filan fısıldayacak, karşı çıakcak düşüncelerime.Eğer herşey dış görünüş değilse eğer, neden sağımda solumda çirkinleri yalnzı başlarına dolaşırken görüyorum?Hangi kız koluna çirkin bir erkeği takmak ister?Siz hiç çürük domatesleri sepetinize doldurur musunuz?

Erkekler de dış görünüşe dikkat ediyorlar diyecek bayan arkadaşlar, onlara da bir çift lafım var: Bir bayan ister çirkin olsun ister güzel, erkek tarafından reddedilmez, ama söz konusu çirkin tipli bir erkekse, bayan çirkinde olsa hayır yanıtı ile tersleyebilir erkeği.Çünkü bayanların çirkinleri bile mükemmel bir erkek hayal ediyor ve istiyor.

Demekki neymiş "Önemli olan dış görünüşmüş"....

Orjinal yazı sahibi: siyahın_matemi View Post
    Son zamanlarda dış görüntüme takmış durumdayım."Bunca zamandır neden takmadın da bugün böyle bir şey yazma gerei duydun?" Gerçekler yaşandıkça daha iyi anlaşılıyormuş bunu anladım.Ne zaman birini sevdiysem, ne zaman cesur davranıp duygularımı açmaya kalktıysam sonuç hep aynı oldu, buruşuk bir ifade ile "hayır" cevabı aldım.Yine aynı yüz ifadesi vardı karşı taraflarda "kala kala senin gibi tipsize mi kaldım" dercesine bakışlar...Kısmet meselesidir, aynı duyguları belki karşı taraf hissetmemiştir diyerekten, unuttum reddedilişlerimi.Fakat baktım ki ne zaman birine duygularımı açsam tersleniyorum, kendimde kusur aramaya başladım.AYnanın karşısına geçtim ve gerçeği gördüm....Aynadaki ben, gerçekleri tokat gibi yüzüme çarptı "sen çirkin ve tipsiz bir adamın tekisin".

Şimdi bazılarınız çıkacak ve herşeyin dış güzellik olmadığını falan filan fısıldayacak, karşı çıakcak düşüncelerime.Eğer herşey dış görünüş değilse eğer, neden sağımda solumda çirkinleri yalnzı başlarına dolaşırken görüyorum?Hangi kız koluna çirkin bir erkeği takmak ister?Siz hiç çürük domatesleri sepetinize doldurur musunuz?

Erkekler de dış görünüşe dikkat ediyorlar diyecek bayan arkadaşlar, onlara da bir çift lafım var: Bir bayan ister çirkin olsun ister güzel, erkek tarafından reddedilmez, ama söz konusu çirkin tipli bir erkekse, bayan çirkinde olsa hayır yanıtı ile tersleyebilir erkeği.Çünkü bayanların çirkinleri bile mükemmel bir erkek hayal ediyor ve istiyor.

bunlar hayatın kahpe gerçekleri malesef...sana felsefe yapmayacağım son derece haklısın çünkü...birazdan iyilik abideleri (polyannacı tayfa) sana güzel şeyler yazar merak etme ne işe yarayacaksa

kızlar öyle,ben şu devirde çok istisnai durumlar haricinde erkeğin teklif aldığını görmedim..

ama kızların çirkin olanı,aptal olanı,beyinsiz olanı,afedersin ama kaşar olanı,hepsi az ya da çok teklif alıyor...yani yalnız kız çok az bulursun ama erkeklerin kaderi bu işte...

Yorum

Allah herkesin rızkını ve nasibini verir! İsyan etme

Yorum

Maalesef öyle. Sen istersen canından çok sev, yüzüne bile bakmıyorlar.

Yorum

belkide cirkin deilsin

Yorum

dış görünüşe göre değerlendirme yapan birini istermisinki bırak senin içini algılayabilen biri olsun
            "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

“Dış görünüş önemli değildir. Önemli olan iç görünüştür.”diyen insanlar ya çirkindir yâda yalancı ama çirkinsen çirkinsizdir. iç güzellik-dış güzellik felsefesi yapmaya gerek yok bunu değiştiremezsin. Değiştiremeyeceğin, Allah vergisi olan yüzün için üzülmek boş bir şey.

Yorum

Bir "Bayan" olarak, sana "Bayanların" görüşlerini bildirmeme izin ver lütfen(kısaca polyannacılık yapmama) erkekler güzel kadın ister evet bu yüzden kadınların da güzel/yakışıklı erkek istediklerini sanıyorsunuz. zaten kadınlar yüz güzelliğini pek umursamaz, karizma diye birşey var, etkileyici olmak, dış görünüşden çok karakter ve zekayla ilgili. gerçekten, zeki olmayan bir erkek, ne kadar yakışıklı olsa da kadınların ilgisini çekemez, ancak sadece dış görünüşü önemseyen yüzeysel hanımları etkileme çabasındaysanız, bu söylediklerim işe yaramaz. bir şey daha var, kadınları hep şaşırtan, o da; hep güzel kadınların çirkin erkeklerle çıkması, en tipsiz erkekleri bulması! daha dikkatli bakarsanız bunu siz de görürsünüz. bundan başka, herkesin güzelliğe bakış açısı farklı, kimileri seni çirkin bulurken kimileri senin çok yakışıklı olduğunu düşünebilir. Bence; yüz güzelliğimizi/hatlarımızı değiştiremiyorsak, o halde dış görünüşümüze özen göstererek bunu telafi edebiliriz. temizliğine, saçlarına, giyimine özen gösteren bir erkeğe çirkin denmez, olsa olsa "idare eder" denilebilir en az, tabii zihinsel olarak da kendini geliştirmişse. Kaldı ki "idare eder" bir erkeğe rastlamak çok zor bir hale geldi Türkiyede Ha bir de, özgüven çok önemli, erkekler güçsüz kadınları tercih etseler bile, kadınlar kendisinden daha az zeki, daha az özgüvenli bir erkeğe katlanamaz, burada kastedilen kesinlikle kontrol etme çabasında kadını ezmeye çalışan bir erkek değil. yakışıklı olmak hiç bir işe yaramaz demek istemiyorum, tabii ki de yarar, en fazla 3-5 aylık sürecek bir ilişki istiyorsanız tabii.

Not: İstistanalar kaideyi bozmaz
                Last edited by Twelfth; 20-01-2011, 08:27 PM.

Yorum

yeni tanıdığın kişilere çıkma teklifi edersen "hayır" cevabı alırsın.
                  belki yöntemin yanlış...
                  elektriklenmenin karşılıklı olduğunu düşündüğün kişiye yaklaşmalısın.

Yorum

Aslında bayanlar kalplerini kazanabilen erkeğin ellerini tutarlar. Onları güldürebilen, her an varlığını hissettirebilen, güçlü erkeklerle beraber olmaktan hoşlanırlar. İnana bana, doğal dış görünüşün çok az etkisi var. % 1 veya 2 dir. Özgüvenin sağlam ve tam olduğu sürece bir çok şeyde sorun yaşamayacağın gibi ilişkilerde de sorun yaşamazsın.

Sen etrafında çirkin erkekle dolaşan kız göremediğini söylemişsin. Tam tersine, ben bir sürü görebiliyorum? Belki de sen görmek istemediğin için görmüyorsundur. Kendini haklı çıkarmak için görmüyorsundur?

Bir söz var;
                    Kötümser tüneli, iyimser tünelin ucundaki ışığı, gerçekçi ise hem tüneli hem de ucundaki ışığı görür.

Şimdi düşün ve hangisi olduğuna karar ver. Nerede olduğunu tespit edersen nereye gideceğini tayin edebilme yeteneğin daha da güçlenir..

Sevgiyle kal...

Yorum

Yakışıklşı ol yada fazla yakışıklı olma bayanların kafasında her zaman rahat yaşam ve para yatıyor bilinç altında sende bu yüzden güçlü olmak için mücadele et.bu herkes için geçerli güçlü olmak demek para sahibi olmak demek bu devirde.her kadın aşktan anlıyorum der ama çoğunun aşkı o bildiğimiz saf temiz aşklardna değil malesef.güçlü olmak lasım güçlü çene sahıbı olucan güçlü oldugun zamanda yanına gelenleri sen elinle itelicen.hayat böyle.

Yorum

ne saf aşkından bahsediyorsunuz siz? herkesin diline dolanmış bir saf aşk türküsü. kadınlardan ne tür bir saf aşk bekliyorsunuz? devirle alakası bile yok, her türlü (insan ilişkileri) karşılıklı menfaat üzerine kuruludur, karşılıksız aşk/saf aşk beklemek de bencilliğin daniskasıdır. nasıl siz bu kadar bencilken, karşılıksız aşk, özveri beklentisi içinde olabiliyorsunuz? bu ne çelişki? ve parayı sevmek neden suç olsun? neden kötü olsun? bu dünya maddiyat üzerine kurulu, tabii ki de parayı sevecek ve kazanmaya çalışacaksın. ben temiz kalpli insanım diye parayı har vurup harman savurursan, önemsemezsen, rezalet içinde ölürsün, bunu anlamak neden bu kadar zor? kadınların ellerinden pek çok haklarını aldıktan sonra, tabii ki de (en azından maddi güvencem) diye düşünmeleri son derece doğal, hatta bu onların son derece doğal hakları.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Twelfth View Post
                          ne saf aşkından bahsediyorsunuz siz? herkesin diline dolanmış bir saf aşk türküsü. kadınlardan ne tür bir saf aşk bekliyorsunuz? devirle alakası bile yok, her türlü (insan ilişkileri) karşılıklı menfaat üzerine kuruludur, karşılıksız aşk/saf aşk beklemek de bencilliğin daniskasıdır. nasıl siz bu kadar bencilken, karşılıksız aşk, özveri beklentisi içinde olabiliyorsunuz? bu ne çelişki? ve parayı sevmek neden suç olsun? neden kötü olsun? bu dünya maddiyat üzerine kurulu, tabii ki de parayı sevecek ve kazanmaya çalışacaksın. ben temiz kalpli insanım diye parayı har vurup harman savurursan, önemsemezsen, rezalet içinde ölürsün, bunu anlamak neden bu kadar zor? kadınların ellerinden pek çok haklarını aldıktan sonra, tabii ki de (en azından maddi güvencem) diye düşünmeleri son derece doğal, hatta bu onların son derece doğal hakları.

size sonuna kadar katılıyorum haklısınızda bencil olduğumu düşünmüyorum.öle olsaydım bunlardan şikayet etmezdim.gerçekten paraya tema etmeyen sadece beni sevicek bir aşk arıyorum buda benım en dogal hakkım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byank1 View Post
                            Yakışıklşı ol yada fazla yakışıklı olma bayanların kafasında her zaman rahat yaşam ve para yatıyor bilinç altında sende bu yüzden güçlü olmak için mücadele et.bu herkes için geçerli güçlü olmak demek para sahibi olmak demek bu devirde.her kadın aşktan anlıyorum der ama çoğunun aşkı o bildiğimiz saf temiz aşklardna değil malesef.güçlü olmak lasım güçlü çene sahıbı olucan güçlü oldugun zamanda yanına gelenleri sen elinle itelicen.hayat böyle.

aynen de öyle...paraya,dış görünüşe ve popülerliğe bakıyor Türk kızları...genelleme yapıyorum ki buna hakkım war...çok istisnai durumlar war yine de...onlar da sosyal fobisi olan birini zor bulur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kafkef_92 View Post
                              aynen de öyle...paraya,dış görünüşe ve popülerliğe bakıyor Türk kızları...genelleme yapıyorum ki buna hakkım war...çok istisnai durumlar war yine de...onlar da sosyal fobisi olan birini zor bulur
                              sosyal fobisi olan çok kızla çıkamaz belki ama rahatlıkla evlenicek kız bulabilir kafkef yani çekıngen oldugundan sosyal ortamlarda çok bulunamadıgından kız arkadaşı çok olmıyabilir ama bu ondan bir eksik olduğu anlamına gelmez.

Yorum

İşleniyor...
                              X