o kadar tipsiz insanlar da var malı götürüyor şimdi isim vermeyelim şişko, tipsiz insanlar da malı götürüyor bizim hayal edemeyeceğimiz kızları götürüyorlar kafana takma bence...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çirkinim
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
siyahın_matemi, önemli olan dış görünüş değildir. Dış görünüş ilk etapta önem arzedebilir. Hiç tanımadığın konuşmadığın birine teklifte bulunduğunda direk çirkinliğine odaklanacaktır. Peki dünyada çirkin erkekler hep yalnız mıdır? Hayır! arama motoruna çirkin aktörler diye yaz bak neler çıkacak, kimi komedyen, kimi şarkısı kimi oyuncu, neler var.
Güzel olmayı herkes ister ama tipimizi değiştirme imkanımız yoktur ama aklımızı geliştirme imkanımız vardır. Ben genelde yakışıklı erkeklerin de güzel kadınların da boş laflar eden genel kültürü düşük düzeyde insanlar olduğunu görüyorum tabii istisnalar da var.
Çok okuyup, çok çalışın. Sürekli kendinizi geliştirin, diksiyon kurslarına gidin. Girdiğiniz her ortamda aranılan biri haline gelirseniz bu açığı kapatırsınız.
Kadınlar hep yakışıklı erkekleri, erkekler de hep güzel kadınları ister ama sonuç böyle olmaz.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Ne para, ne tip... O halde bu bayanlar erkekte önce nereye, neye bakıyor? Şimdi bana, duygusallık romantizm ve kadın ruhu demeyin orta yerimden çatlarım
Bayanların bir erkekten beklentileri; duygusallık, romantizm, dürüstlükse çirkin erkekler neden hala yalnız? Birkaç arkadaş sevgilisinin çirkin olduğundan falan dem vurmuş. O arkadaşla bahsse girsem, şuracıkta sevgilisinin fotoğrafını gösteremez. Hadi çirkin diyelim, tipine değilse parasına muhakkak gönül vermişsindir. Bundan da kendi ismim kadar eminim. Fakat kimse gerçeği olduğu gibi yansıtma cesareti gösteremiyor.
Beni doğrularlarsa, sanki büyük bir savaşı kaybetmiş olacaklar
Önceki sayfalarda video linkleri var, kaçınız üşenmeden baktı? Burda yorum yapıyorsunuz, ama onlara bakma gereği duymuyorsunuz...Videodaki birkaç samimiyetsiz bayan hariç, dürüst cevaplar verildi.
Yorum
-
Yahu bundan önce, böyle davranmıyordum da birşey mi değişmişti ki şimdi değişsin?
Arz talep meseseli...
Bayanlar yakışıklı, o da olmazsa paralı erkeği talep ediyor. Bu özelliklere sahip olanlar da arz ediyor kendini bu bayanlara...
Bu işin ne duygusallıkla, ne ruhla, ne dürüstlük mertlikle alakası var...
Benim sokakta gördüklerim bana yeter. Sen hala buşutlarda gezinde dur arkadaşım..
Gerçek dünyanın böyle olmadığının pek bir farkındayım. Tez vakit sen de uyan...
Amacıma gelince, çirkin bir adam olarak duygularımı paylaşmak istedim. Teoride iç güzelliğe inanıp, pratikte dış güzelliğe göre erkek seçen tutarsız bayanların var olduğunu paylaşmak istedim. Ve görüyorum ki, hala kimse gerçek düşüncelerini açıklamıyor.
Ben belki ömür boyu yalnız tipsiz olduğum için, ama duygularımı paylaşım içimi rahatlatmak istedim. Çünkü moralimi bozuyor, üzülüyorum yalnızlığıma...
Yorum
-
Bu konuyla ilgili bende düşüncemi söyleyim. Aylardır foruma takılmıyordum ama bu yazı ilgimi çekti.
Güzellik-Çirkinlik elbette ki erkek ve bayan için birt kıstastır. Buna katılıyorum. Ama ben bu konua dikkat ettiğimde şunu gördüm. İnsanı asıl güzel kılan şey KARAKTERİ.
Mesela bir insan görürsünüz saçları dökülmüş, boyu kısadır, tipsizin tekidir ama o kadar karakterlidir ki, davranışları ile kendini o kadar özdeşleşmiştir ki, yaptığı her davranış söylediği her söz kendine yakışmaktadır. Ve o adam gözünüze ayrı bir güzel görünür. Davranışları hali sizi etkiler. Bir insanla karşılaştığınızda ilk önce tipine bakarsanız ve o kişiyle ilgili sizde bir önyargı oluşur. Bu önyargıyı kıracak tek şey KARAKTERDİR. Siz hiç güzel kızların yanında tipsiz erkekler görmüyor musunuz? Neden acaba..????
İnsanları yakından analiz ederseniz bu dediğim türden insanları görebilirsiniz. Ünlülerden de var.
Ayrıca her insanda görülecek güzel bir taraf vardır. Biz güzelliğimize-çirkinliğimize bakmadan güzel ahlak, sağlam karakter sahibi bir insan olmaya çalışalım. Böyle yapınca inanıyorum ki şartlar değişecek ve isteklerimize ulaşacağızdır.
Yorum
-
Konu başlığıma yorumda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Ama samimiyetlerine inandığımı pek söylşeyemeyeceğim.
Burda başka konuşurlar, dışarda farklı davranırlar. O kadar değer veriyorsanız iç güzelliğe, kanıtların da ben de inanayım. Başımı öne eğeyim utancımdan...
Ben bilmiyorum ki, hiçbir kadın ekonomik sebepler hariç çirkin bir adamla hayatını birleştirmek istesin. Aklını yitirmiş olması lazım yani...
Bayanlara soruyorum, hanginizin sevgilisi çirkin?
Hanginizin sevgilisi parasız?
Domates alırken çürüklerini de sepete atıyor musunuz?
Elbise alırken görüntüsü kötü olanı alır mısınız?
Hiçbirini de yapmazsınız. Kusura bakmayın bayanlar, samimi davranmıyorsunuz cevap verirken... Cevaplarınız son derece gerçeklerden uzak...
Yorum
-
benim var!!!!.....130 kilo ve çirkin ve durumu benim aileme göre çok kötü okulu bile parasızlıktan bırakan bi sevgilim vardı herşeye rağmen devam ediyorduk....bazı kızlar dış görünüşü umursamaz onla beraber olma sebebim onun yanında mutluydum onla arkadaştık ve anlaşıyorduk sadece sebep buydu
tüm olumsuz yanlarına rağmen onun için çok mücadele ettim......
sende haklısın öyle düşünmekte ama böyle kızlar yok değil.....
Yorum
-
Estetikler bu yuzden yapılıyo... eger gorunusun sende psikolojik hasarlar bırakıyosa yaptırmalısın benım yaptırdıgım gibi... Eger gercekten hazır hıssedıyosan hayal kırıklıgı duymıcaksan yaptır derım ama erkeksin tabi o yuzden bıraz uzak bı fıkır olcak sana...
Yorum
-
siyahın matemi,
bence yanılıyorsun. sana açıkça söyleyeyim bunu. kızlar dış görünüşe o kadar da çok önem vermiyorlar erkekler gibi. ben çevremde çirkin olup da güzel kızlarla flört eden ve hatta evlenen kişiler biliyorum. göbekli, kel, tipsiz vs. yani aklında nasıl canlandırırsan. anlatabildim mi, o yüzden yanılıyorsun. ve bir de bari özellikleri olsa. yani ne bileyim çok zeki olur, kibar olur, beyefendidir falan yok. bu kişiler ya zengindir, ya prestij sahibidir vs. bilemiyorum ama. ben çirkin birisi değilim mesela, daha önce de yazmıştım, eğitimim de iyi, az da kazanmıyorum ama yok bizim de. yakışıklı olduk da ne oldu, yk işte. anladın mı, üzülme o kadar, sorunun tipten kaynaklandığını düşünüyorsan yanılıyorsun çünkü.
başka bir yerlerde 'hatamız' var herhalde, ben bilemedim artı belki sen çözersin.
Yorum
-
Siyahın_matemi Arkadaşım çirkinsen çirkinsin napalım yani bende çirkinim bende gençken senin gibi düşünüyordum yaradana isyan derecesine gelmişliğim var dış görünüşüm yüzünden şimdi ise tek bildiğim kızlar rahat etmek ister artık eskisi gibi aşk meşk kalmamış o işler lisede orta okulda hatta ilk okulda var artık yani çoluk çocuk işi gibi bişey oldu gerçek aşkı bulmak çok zor herkes kendini bi an önce kurtarma çabasında bende bunu bildiğimden sabırlı davranıyorum şimdilik kız arkadaşım yok varsın olmasın ama okulumu bitirp işe girip kendi paramı kazanmaya başladığım zaman biliyorum ki onlar benim peşimden koşucaklar ( biraz iddalı bi terim oldu yanlış anlaşılmasın ) devir böyle yaşanmış örnekleride var. Biz buraya ne yazarsak yazalım senin düşüncelerin değişmeyecek gibi ama görüşümü bildirmk istedim
Yorum
-
Güzellik/Cirkinlik kavramları kisiden kisiye degisir.Bazılarına göre cirkisinizdir evet ama bazılarına görede yakısıklısınızdır.Herkesi sevip begenen kisiler mutlaka olur.Yalnızlıkla bunu bagdastırmanız cok dogru gelmiyor bana.Ben sarısın,renkli gözlüyüm su ana kadar herkes cok yakısıklı oldugumu söyledi ancak evlenene kadar yalnız kalmak tercihim oldu.Bana cıkma teklifi eden kız bile oldu neden kabul etmedim.Cirkin miydi hayır,sadece ben o islere karsıydım.Bunuda acıkca söyledim.Neden reddettigimi söylemezsem kompleks yapabilirdi cünkü.
Reddedilislerinizin nedeni size göre olan cirkinliginizle ilgili olmayadabilir yani.Size göre diyorum cünkü dedigim gibi göreceli bir kavram bu kisiden kisiye degisir.Suan dünyada 100 milyonlarca evli insan var.Bunların hepsi cok yakısıklı/cok güzel mi sizce ?Cok yakısıklı olmamak ya da siz öyle diyorsunuz cirkin olmak psikolojik ve biyolojik olan eş ihtiyacınızı karsılamanıza engel olmayacak.Sadece her önüne gelen bayanı düsürmeye calısan,capkın biri olmanıza engel olabilir.Yani üzülücek,moral bozucak birsey yok...Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
Yorum

Yorum