Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İçinizden ne gelirse söyleyin,rahatlarsınız.

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
    merve terapi yapım mı, fizikten dusuk not almısın galba dimi
    evet sorma 100 beklerken 98 aldım bi hafta depresyondayım artık .p
    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• sen gel hergun uyu sonra uyumicam de, ben beyin olsaydım seni yonlendirirdim soyle pencereye dogru sonra hopp aşağı dankkk..al işte saçmasapan bi saatte uyucan, oh olsun..afferin sana beynim canım benim.

sozkonusu konusma ben ve beynim arasında geçmiştir.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
        sen gel hergun uyu sonra uyumicam de, ben beyin olsaydım seni yonlendirirdim soyle pencereye dogru sonra hopp aşağı dankkk..al işte saçmasapan bi saatte uyucan, oh olsun..afferin sana beynim canım benim.

sozkonusu konusma ben ve beynim arasında geçmiştir.
        vazgectim uyumicam, iki saat daha dayanır oylece uyurum, sabaha dinç kalkarımmmmmmm.

bu arada ben ile beyin aynı şey zaten onu biliyok, yogun elestiriler geldi, maillerim kitlendi, ya oylesine yazıyok bazen, sakin nan.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ayseglk
          allah'ım derdin ne benimle ?
          ayşegül deme şöyle daha sen dertlerinin nedenini anlamadan yeni dertler için neden yaratıyosun
          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ayseglk
            pamuk ipliğinde yaşıyorum şu an tam bitti derken yine uzuyo yine uzuyo yok bitirmiycekler
            herşeyin nbi nedeni vardır uzaması da tesadüf diil bekle ...gör...

Yorum

• hani o videolarda boyle bi koseye yıgılmıs eli kafasında oylece duran kişiler var ya aynı onlar gibi olmusum, basımı bi sag elime dayıyom basıyom muzigi, bi sol elle saclarımın arasına giriyom kafayı hafif egimle one egiyom basıyom muzigi, depresif hareketlerde bulunuyom, çok zevkli oluyo, aynı videolardaki gibi, kesinlikle tavsiye ederim, uyuyana kadar ben oyalanırım bununla yaa ne guzel

Yorum

• ergenlerin bulanımlarından,aptallıklarından nefret ediyorum

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: tükenmez
                  Seni öle görmek beni neşelendirebilir di hehehiii
                  sana bi intihar videosu çekim yollim canın sıkıldıgında izler moralin duzelir..sonra da diyolar depresyon paylasımları neden az..insnalarımız duygusuz, çok duygusuz..onlem lazım.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: katherine
                    noldu peki???
                    akılları bi karış havada hayatlarını mahvetmek için ellrinden geleni yaıyorlar

Yorum

Duygusuz olmam sence bir sorun değil mi ? Neden bu kadar anlayışsızsın, neden bu derece üzerime geliosun.. Madem depresif insanlara tahammülün yok neden buradasın, bizlerle dalga geçmek için mi ? Dalga denizde oluyor diye biliyordum ben..
                      duygusuz olmak bir sorun..buna çozum bulunmalı..aynen bunları ifade ettim..ben cevabı veriyom sonra sen o cevabın sorusunu soruyosun..gayet ilginç..depresif insanları severim..yorumun şaşırtıcı..

Yorum

Sorun olduğunun ikimizde farkındayız, ben burada senin anlayışsızlığından yakınıyorum.
                        duygusuz biri alıngan olmaz..

Yorum

demek ki yok olan duygularımın depreşimine neden oluyorsun..xD
                          bilerek yapıyorum. gizli, dolaylı veya dogrudan surekli insanlara yardım halinde bulunmaktayım..karakter meselesi.

Yorum

anlıyorum..
                            açık anlatıyorum.

Yorum

açık, kapalı her halükarda anlarım ben... :26:
                              bi dahaki sefere kapalı anlatcam..sen istedin..

Yorum

• Kapıma gelen eski sevgili 5.kez değişeceğini söylüyor.akıllandığımdan mı yoksa artık ona karşı içimde birşey kalmadığından mı bu sefer içim acımıyor.tek yandığım şey eğer o düzgün bir erkek olup beni korumayı,kollamayı ve bana saygı duymayı becerebilseydi şimdi 1 yıllık güzel bir ilişkimiz olabilirdi..neyse kısmet değilmiş..yarın biyoloji sınavım var yatmalıyım.herkese iyi akşamlar..sevgiler..sağlıkla kalın (biraz olsun rahatladım)
                                Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

Yorum

İşleniyor...
                                X