Orjinal yazı sahibi: kitap
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İçinizden ne gelirse söyleyin,rahatlarsınız.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sen gel hergun uyu sonra uyumicam de, ben beyin olsaydım seni yonlendirirdim soyle pencereye dogru sonra hopp aşağı dankkk..al işte saçmasapan bi saatte uyucan, oh olsun..afferin sana beynim canım benim.
sozkonusu konusma ben ve beynim arasında geçmiştir.
Yorum
-
vazgectim uyumicam, iki saat daha dayanır oylece uyurum, sabaha dinç kalkarımmmmmmm.Orjinal yazı sahibi: kitap View Postsen gel hergun uyu sonra uyumicam de, ben beyin olsaydım seni yonlendirirdim soyle pencereye dogru sonra hopp aşağı dankkk..al işte saçmasapan bi saatte uyucan, oh olsun..afferin sana beynim canım benim.
sozkonusu konusma ben ve beynim arasında geçmiştir.
bu arada ben ile beyin aynı şey zaten onu biliyok, yogun elestiriler geldi, maillerim kitlendi, ya oylesine yazıyok bazen, sakin nan.
Yorum
-
herşeyin nbi nedeni vardır uzaması da tesadüf diil bekle ...gör...Orjinal yazı sahibi: ayseglkpamuk ipliğinde yaşıyorum şu an tam bitti derken yine uzuyo yine uzuyo yok bitirmiycekler"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
hani o videolarda boyle bi koseye yıgılmıs eli kafasında oylece duran kişiler var ya aynı onlar gibi olmusum, basımı bi sag elime dayıyom basıyom muzigi, bi sol elle saclarımın arasına giriyom kafayı hafif egimle one egiyom basıyom muzigi, depresif hareketlerde bulunuyom, çok zevkli oluyo, aynı videolardaki gibi, kesinlikle tavsiye ederim, uyuyana kadar ben oyalanırım bununla yaa ne guzel
Yorum
-
sana bi intihar videosu çekim yollim canın sıkıldıgında izler moralin duzelir..sonra da diyolar depresyon paylasımları neden az..insnalarımız duygusuz, çok duygusuz..onlem lazım.Orjinal yazı sahibi: tükenmezSeni öle görmek beni neşelendirebilir di hehehiii
Yorum
-
duygusuz olmak bir sorun..buna çozum bulunmalı..aynen bunları ifade ettim..ben cevabı veriyom sonra sen o cevabın sorusunu soruyosun..gayet ilginç..depresif insanları severim..yorumun şaşırtıcı..Orjinal yazı sahibi: tükenmezDuygusuz olmam sence bir sorun değil mi ? Neden bu kadar anlayışsızsın, neden bu derece üzerime geliosun.. Madem depresif insanlara tahammülün yok neden buradasın, bizlerle dalga geçmek için mi ? Dalga denizde oluyor diye biliyordum ben..
Yorum
-
Kapıma gelen eski sevgili 5.kez değişeceğini söylüyor.akıllandığımdan mı yoksa artık ona karşı içimde birşey kalmadığından mı bu sefer içim acımıyor.tek yandığım şey eğer o düzgün bir erkek olup beni korumayı,kollamayı ve bana saygı duymayı becerebilseydi şimdi 1 yıllık güzel bir ilişkimiz olabilirdi..neyse kısmet değilmiş..yarın biyoloji sınavım var yatmalıyım.herkese iyi akşamlar..sevgiler..sağlıkla kalın
(biraz olsun rahatladım)
Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..
Yorum

Yorum