Orjinal yazı sahibi: panik
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Benim neden .............yok?
Collapse
X
-
eğer bu dünyadan kadınlar silinirse insanlık hiçbirşey kaybetmez.çünkü evrene hiçbir katkınız yok.Last edited by üstün ezik insan; 27-06-2011, 12:40 AM.FOREVER ALONE!
-
doğruları biliyorum, yapmam gerekeni biliyorum, kararda veriyorum ama iş icraata gelince çakılıp kalıyorum.Orjinal yazı sahibi: pinky.. View Postaslında bırde soyle dusunn.. sorunlu bır aılede buyumektense
bosanmıs anne babanın cocugu olmak daha az zarar vermez mi onlara?
kac yasındalar bua rada ?
4 yaşında bir kızım ve 11 yaşında bir oğlum varElinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
erkekler doğurmaya başladı da benim mi haberim yok, bu kadar mı koptum dünyadan?Orjinal yazı sahibi: üstün ezik insan View Posteğer bu dünyadan kadınlar silinirse insanlık hiçbirşey kaybetmez.çünkü evrene hiçbir katkınız yok.Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
[QUOTE=İroni;236378]doğruları biliyorum, yapmam gerekeni biliyorum, kararda veriyorum ama iş icraata gelince çakılıp kalıyorum.
4 yaşında bir kızım ve 11 yaşında bir oğlum var[/QUOTE
ben araya girmek isteme ama benimkilerde 6 ve 12 yaşlarında ..öyle düşkünler ki babaya ..ona bişey olur diye korkuyorum çünkü baba azcık gecikse oğlan başımın etini yiyor.o gelmeden uyumuyor falan.çocuklarımız varsa sorumluyuz çok takmayacağız kocaları kafaya..bazı şeyler onlar için..burce wılss in melani ile çok güzel bir filmi vardı.ikimizin hikayesi diye
karı koca kavgası ,çocuklar her şeey dair.izlemenizi tavsiye ederim.
Yorum
-
izliycem teşekkürler,
ama bizim sorunlarımız basit evlilik anlaşmazlıkları falan değil biz onları çoktan aştık zaten,
sadece yapmam gerekeni yapabilmem için biraz güç istiyorum Allah'tan hepsi bu...Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
anlıyorum canımcım benimde öyle çıkmazlarım oluyorki umarım bunları aşarsın.sorunlar dağ gibiyse bende çocukalrın devam et diyemem tabiççOrjinal yazı sahibi: İroni View Postizliycem teşekkürler,
ama bizim sorunlarımız basit evlilik anlaşmazlıkları falan değil biz onları çoktan aştık zaten,
sadece yapmam gerekeni yapabilmem için biraz güç istiyorum Allah'tan hepsi bu...
Yorum
-
-
sen bana inanma.diyorumya yakında hasta olcam.kulaklarım duymaması gerekenleri çok duydu.iki gün yataktan hiç çıkmadan ağladığımı bilirim annemle babam ayrılsın die.babam bana bi kere ne dedi biliyomusun kuzenimin doğum gününde.herkesin içinde bişeyime kızdı ve dediki herkes dışarıda okuyo gidiyo geliyo otobüsle ölüyo.sen niye ölmüyosun dedi bana.bunu ve bunun gibi lafları sürekli duyduğunu düşün.katil olamıcama göre evlenmezsem ya da başka bi yol bulmazsam hasta olcam mecburen.beni hasta ederse kin hasta edecek.kolaysa sil bu sevgisizliği aklından duyma bu lafları etkilenme.imkan yok.evde yıpranıyorum ki bi de dışardaki hayatı ekle.ben çok şanssızım.benzersiz bi şanssızlık yani.Orjinal yazı sahibi: kedigiller View Postcok hasasin bu gidisat bu gidisat deil haberin ola biraz guclu ol diyecemmde diyene bak diyeceksinkurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:
Yorum

Yorum