salak..kendi kendimi övmem bana haz vermez..sadece kitap ile yazıyorum..onemli konular ile ilgili yorumlar da yapıyorum..ama benim neyim yok konusuna da uygun şekilde yazıyorum..içimden gelenleri soyluyorum..oyun yapay zapay demen olmamış, sıfır..birilerinin bana birşeyler demesi beni etkilemiyor, yine sıfır,,ama bugun iyi saçmaladın, beş..sıfır çarpı sıfır çarpı beş eşittir sıfır..geçmiş olsun..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Benim neden .............yok?
Collapse
X
-
aman yazdıklarımı kimse üstüne almasın.sizin tanıdığınız biri hakkında yazmamıştım.bu siteyle alakasız biri.üstünüze alınmayın sakın.tanımadığım insanlar hakkında yorum yapacak kadar salak diilimdir.üstüne alınanlar varsa özür dilerim:laughing::laughing::laughing:kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:
Yorum
-
bak sen yazdıklarınla bunu yapıosun.nasıl hoş mu.:laughing:insanları susuyo die salak sanıp yazma.içten olduğumuz için bişi kaybetmiyoruz ama sen laf ebeliğini komiklik sanıyosun.insanlarla içten samimi konuşmayan herkes için geçerli bu.ya işte böle nasıl gereksiz saçma sapan uyuz ediliyo insan.herkes yapar bunu önemli olan dost arkadaş içten iyi niyetli olup öle yorum yapmak.sanal bile olsa insanları ciddiye almak ,yıpratmamak.eğer böle dışa vuruyosan sıkıntını başka siteler de var.ya ince davranırsın ya da kabalık görürsün.az önce yaptığım gibi.kimse senle yarışmıyo die kendini çok zeki sanıyosun sen ve bikç arkadaş.oysa zaten insanlar bu tarz yaklaşımlardan yorgun olduğu için bu sitede.bundan sonra da saçmalarsan artık sana kalmış:laughing:kırılma bana:laughing:Orjinal yazı sahibi: kitap View Postüstüne alınan yok..bu forumdaki uyeler beni bazen çok şaşırtıyor..ustune alındı vb. sonuclara nası ulasabiliyolar hayret ediyorum..kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:
Yorum
-
bana mı diyosun..pek anlamadım ne dedigini..dur deminki mesajlarını okuyum olayı anlıyım..waiting..evet şimdi anladım gibi..ben kime napmısım..kimi yıpratmısım..gerekli yerlerde geçmiş olsun allah rahmet eylesin veya bunun gibi onemli konularda bosanmalıyım diyen birine bosanmalısın gibi olayı ortadan vuran pek çok yorum yapıyorum zaten..ama benim kafam yok ustteyi uye uzaylı olabilir gibi konularda da ciddi ciddi olay analizi yapcak degilim dimi..simdi gidip konulara yazdıgım yuzlerce aklı basında yorumumu tek tek okuyosun ve analiz hatanı duzeltiyosun..iyiligin için..Orjinal yazı sahibi: whisperr View Postbak sen yazdıklarınla bunu yapıosun.nasıl hoş mu.:laughing:insanları susuyo die salak sanıp yazma.içten olduğumuz için bişi kaybetmiyoruz ama sen laf ebeliğini komiklik sanıyosun.insanlarla içten samimi konuşmayan herkes için geçerli bu.ya işte böle nasıl gereksiz saçma sapan uyuz ediliyo insan.herkes yapar bunu önemli olan dost arkadaş içten iyi niyetli olup öle yorum yapmak.sanal bile olsa insanları ciddiye almak ,yıpratmamak.eğer böle dışa vuruyosan sıkıntını başka siteler de var.ya ince davranırsın ya da kabalık görürsün.az önce yaptığım gibi.kimse senle yarışmıyo die kendini çok zeki sanıyosun sen ve bikç arkadaş.oysa zaten insanlar bu tarz yaklaşımlardan yorgun olduğu için bu sitede.bundan sonra da saçmalarsan artık sana kalmış:laughing:kırılma bana:laughing:
Yorum
-
sen anlamadın şu kızı ya, aferinOrjinal yazı sahibi: kitap View Postbana mı diyosun..pek anlamadım ne dedigini..dur deminki mesajlarını okuyum olayı anlıyım..waiting..evet şimdi anladım gibi..ben kime napmısım..kimi yıpratmısım..gerekli yerlerde geçmiş olsun allah rahmet eylesin veya bunun gibi onemli konularda bosanmalıyım diyen birine bosanmalısın gibi olayı ortadan vuran pek çok yorum yapıyorum zaten..ama benim kafam yok ustteyi uye uzaylı olabilir gibi konularda da ciddi ciddi olay analizi yapcak degilim dimi..simdi gidip konulara yazdıgım yuzlerce aklı basında yorumumu tek tek okuyosun ve analiz hatanı duzeltiyosun..iyiligin için..
geçen kalbini kırdın
bir kaç gün önceki mesajlarına bak
belki idrak edersinKendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.
Yorum
-
tehtid mi ediyosun iyilğim için:laughing:canım benim canını kim yaktı böle.aşk acısı mı?seni sözlerimle bi de ben incitmiyeyim diorum ama.resmen incitilmek için yazıyosun.ciddi sölüyorum bunları.sen acıt de ben sözlerimle acıtırım canını ama sen de değişik bi renksin yorumlarınla.aşırı derecede katılaşmadığın sürece.iyiki varsın ama bu kendinle derdin ne anlıyamıyorum.o yüzden kızıyorum yorumlarına.kırılma sakın bana.sen tartışmayı sürdürmeyi seviyosun sanırım ve üste çıkmaya bayılıyosun.ben pis kızım kötü kızım .ok .özür dilerim.bu saatte yapmamalıydım bunu ama ne yapayım sen dilsizi bile öfkelendirip dile getirirsin:laughing:Orjinal yazı sahibi: kitap View Postbana mı diyosun..pek anlamadım ne dedigini..dur deminki mesajlarını okuyum olayı anlıyım..waiting..evet şimdi anladım gibi..ben kime napmısım..kimi yıpratmısım..gerekli yerlerde geçmiş olsun allah rahmet eylesin veya bunun gibi onemli konularda bosanmalıyım diyen birine bosanmalısın gibi olayı ortadan vuran pek çok yorum yapıyorum zaten..ama benim kafam yok ustteyi uye uzaylı olabilir gibi konularda da ciddi ciddi olay analizi yapcak degilim dimi..simdi gidip konulara yazdıgım yuzlerce aklı basında yorumumu tek tek okuyosun ve analiz hatanı duzeltiyosun..iyiligin için..kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:
Yorum
-
insanlar tanrı degildir..Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View Postsen anlamadın şu kızı ya, aferin
geçen kalbini kırdın
bir kaç gün önceki mesajlarına bak
belki idrak edersin
hataları olabilir..
kırmıssam farkında olmadan kırmısımdır..
bunu soylesin..
gerekli mesajları inceleyeyim..
affedersin diyeyim..
herkes mutlu olsun..
Yorum
-
-
esasında bi umudum vardı hiç görmediğim amcamdan kalacak süpriz mirasOrjinal yazı sahibi: whisperr View Postben de bi ara 5.000 olsa yeter diodum.öğrenciyken.keşke olsa da versem.sayısal falan oynuyorum ama.yok.borçta insanı çok mutsuz eder.para çıksın yardım ederim sana:laughing:
ama dün sabah bir kızı olduğunu öğrendim hayallerim yıkıldı
Artık umudum sensin. :PElinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
tehdit ilkelliktir..benim ismim ise ilkellikle aynı cumlede gecemez..yaz worde hata verecektir..ben çok korktum..incitici gucun oldugunu biliyordum..lutfen bunu bana hiçbi zaman yapma..beni incitme, aglarım zırlarım forumu 10uz çocukları olan bir eve çeviririm..özrünü kabul ediyorum..her zamanki gibi benimle tartısan bir insanoglu hatasını anlayıp hatasından döndü..hepsi hatasından dönmüyor..hatandan döndüğün için ben de seni tebrik ediyorum..bu bir şakaydı..ben seni kırdımsa özür dilerim..kimseyi uzemem ben..dogal wispiye iyilikler dilerim..Orjinal yazı sahibi: whisperr View Posttehtid mi ediyosun iyilğim için:laughing:canım benim canını kim yaktı böle.aşk acısı mı?seni sözlerimle bi de ben incitmiyeyim diorum ama.resmen incitilmek için yazıyosun.ciddi sölüyorum bunları.sen acıt de ben sözlerimle acıtırım canını ama sen de değişik bi renksin yorumlarınla.aşırı derecede katılaşmadığın sürece.iyiki varsın ama bu kendinle derdin ne anlıyamıyorum.o yüzden kızıyorum yorumlarına.kırılma sakın bana.sen tartışmayı sürdürmeyi seviyosun sanırım ve üste çıkmaya bayılıyosun.ben pis kızım kötü kızım .ok .özür dilerim.bu saatte yapmamalıydım bunu ama ne yapayım sen dilsizi bile öfkelendirip dile getirirsin:laughing:
Yorum

Yorum