Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim neden .............yok?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• neden özgüvenim yok

Yorum

• neden püskivütim yok... neden zamanım yok... neden uykum varrr:S
      hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

• neden bizim evde havuz hamam en azından bi jakuzi yok
        kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

• neden benim tadım yok
          kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

• benim neden fan clubum yok.............(milyonlarca hayranlarım çok soyluyolar bunu ama ben izin vermiyom, oyle seyleri sevmiyom napım)

Yorum

• Neden benim arabam yok...
              Her şey güzel olacak...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: koc_burcu
                facebook a ; kitap seven 1000000 kişi arıyoruz desek çıkar mı acaba?
                dalgamı geciyosun bi milyoncuk da ne, rica ederim saka yapıyosanız bile oyle komik rakamlar yazmayın.......

Yorum

100 bin diyecektim de bir sıfır fazla kaçtı internet varken kitap ı kim okur ki? ancak ders kitapları okunuyo artık.onu da öğrenciler mecburiyetten okuyorlar.
                  hiç de bile mesela benim kitaplarım milyonlarca okunuyor..............

Yorum

'' benim kitaplarım'' derken??
                    yayımlanmıs 7 kitabım var, bilmiyo musun çok ayıp

Yorum

bilmiyorum..bilmemek ayıp değil ,öğrenmemek ayıp evet bana kendini tanıtır mısın?
                      mutevaziligim nedeniyle hangi yazar oldugumu soylemiyorum forumda..kitaplarımda bile ukalalıgı yeriyorum ben..çok hassasım bu konuda..

Yorum

ee peki nasıl yapcaz o zaman? ben şimdi merak ettim ama.belki senin kitabını alıp okumak istiyorum?
                        benim mukemmelligime bakılarak kitaplarımın okunulmasını istemiyorum ben..kitaplarım zaten mukemmel......eger mukemmel bir kitap okudunsa o kitabın buyuk ihtimalle benim kitabım oldugunu dusunebilirsin..

Yorum

amca mı deyim ne deyim 7 kitap yazdığına göre yaşlısındır sen?
                          standartlara aykırıyım ben..kucukken bile derin edebi sözler yazdıgım bilinen bir gercektir..

Yorum

Piraye yi sen yazmış olamazsın,çünkü yazaarı bir bayan idi..ve o roman bana göre mükemmeldi..bak merak ettim ama kimsin ve kitaopların neler?
                            affedersin..ama prensiplerimi çiğnemem mumkun degil..ne yazık ki bu bilgiyi veremeyecegim..

Yorum

ama hep yuvarlak cümleler kuruyon amca.kesin ve net bir cvp alamayacak mıyım?
                              yasımın ne onemi var.........pek çok kadın bana aşık olur, bu yuzden yasımı soyleyerek asık olunma oranımı azaltmak istemiyorum.....aşık olmak ve aşık olunmak çok guzel......

Yorum

• yuksek zekalı oldugum için buyuk sanılıyorum..durum bundan ibaret..

Yorum

İşleniyor...
                                X