neden özgüvenim yok
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Benim neden .............yok?
Collapse
X
-
hiç de bile mesela benim kitaplarım milyonlarca okunuyor..............Orjinal yazı sahibi: koc_burcu100 bin diyecektim de bir sıfır fazla kaçtı
internet varken kitap ı kim okur ki? ancak ders kitapları okunuyo artık.onu da öğrenciler mecburiyetten okuyorlar.
Yorum
-
benim mukemmelligime bakılarak kitaplarımın okunulmasını istemiyorum ben..kitaplarım zaten mukemmel......eger mukemmel bir kitap okudunsa o kitabın buyuk ihtimalle benim kitabım oldugunu dusunebilirsin..Orjinal yazı sahibi: koc_burcuee peki nasıl yapcaz o zaman? ben şimdi merak ettim ama.belki senin kitabını alıp okumak istiyorum?
Yorum
-
affedersin..ama prensiplerimi çiğnemem mumkun degil..ne yazık ki bu bilgiyi veremeyecegim..Orjinal yazı sahibi: koc_burcuPiraye yi sen yazmış olamazsın,çünkü yazaarı bir bayan idi..ve o roman bana göre mükemmeldi..bak merak ettim ama kimsin ve kitaopların neler?
Yorum
-
yasımın ne onemi var.........pek çok kadın bana aşık olur, bu yuzden yasımı soyleyerek asık olunma oranımı azaltmak istemiyorum.....aşık olmak ve aşık olunmak çok guzel......Orjinal yazı sahibi: koc_burcuama hep yuvarlak cümleler kuruyon amca.kesin ve net bir cvp alamayacak mıyım?
Yorum

evet bana kendini tanıtır mısın?
Yorum