Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim neden .............yok?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
    olsun da seni tırmalasın
    olsun tırmalasınlar ben de tırmalarım, hergun tırmalasırız ne guzel.

Yorum

• ............................

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Garez View Post
        ben şu yüce insan ayseglk yı tanımak istiyorum keşke siteye geri dönse
        eminim benim kadar siz de istiyosunuzdur mod'lara duyrulur
        nasıl da hosuna gidiyor aysegulden bahsedilince..merak etme ben ara ara bahsederim, bu zevkten mahrum etmem seni..hatırlatmana gerek yok..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
          nasıl da hosuna gidiyor aysegulden bahsedilince..merak etme ben ara ara bahsederim, bu zevkten mahrum etmem seni..hatırlatmana gerek yok..
          çok aşşalıksın kitap hemen de yakalamış

Yorum

çok aşşalıksın kitap hemen de yakalamış
            aşşağılık kelimesi normal karşılanmaz..ben senin dengesizligini bildigim için birşey demeyeceğim..ama başka zaman başka kişilere soyleme seni küçük düşürürler..

Yorum

aşşağılık kelimesi normal karşılanmaz..ben senin dengesizligini bildigim için birşey demeyeceğim..ama başka zaman başka kişilere soyleme seni küçük düşürürler..
              çok rencide oldum lütfen garezi banlayın mod'lar terbiyesiz garez

Yorum

çok rencide oldum lütfen garezi banlayın mod'lar terbiyesiz garez
                toplum içinde boyle barınamazsın..kollarındaki jilet izlerinden önce insanlarla nasıl normal iletişim kurulur onu ogrenmelisin..aksi halde forumlarda sıkısınca kendine terbiyesiz gibi sozler soylerek çıkış yolu bulmaya çalışırsın.

Yorum

toplum içinde boyle barınamazsın..kollarındaki jilet izlerinden önce insanlarla nasıl normal iletişim kurulur onu ogrenmelisin..aksi halde forumlarda sıkısınca kendine terbiyesiz gibi sozler soylerek çıkış yolu bulmaya çalışırsın.
                  kitap , ben normal insanlarla anlaşamam ki dostum

Yorum

kitap , ben normal insanlarla anlaşamam ki dostum
                    o halde bundan şikayet etmeyeceksin..mızmızlandıgın için sana nasıl davranman gerektigini soyledim..

Yorum

• bana nasıl davranmam gerektini sen mi öğretiosun kitap ? bunu başkası söylese alınırdım ama sen söyleyince iş deişir neyse ben format atıcam

Yorum

bana nasıl davranmam gerektini sen mi öğretiosun kitap ? bunu başkası söylese alınırdım ama sen söyleyince iş deişir neyse ben format atıcam

hala banlamadılar bunu...pes doğrusu...bana sürekli ceza göndermeyi iyi bilirler nedense...

Yorum

• benim neden nednlere verecek cevabım yok .p ...
                          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• benim neden kız arkadaşım yok ...

Yorum

• saat 03.03 'ü gösterirken benim nden uykum yok:tinysmile_angry2_t:
                              Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

• Neden hala 10 bin liram yok ta israr ediyorum.
                                Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

İşleniyor...
                                X