Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Benim neden .............yok?
Collapse
X
-
zavallım bana aşık olmuş aşırı ozguveninden dolayı bunu soyleyemiyor benden bekliyor..malesef ayşe çok beklersin..napım asık degilim zorla mı olum..kızma bana..Orjinal yazı sahibi: ayşeglkkitap sürekli atışmaların ortasına beni çekmeye çalışıyosun , senle ilgili düşüncelerimi destekliyosun farkında olmadan
Yorum
-
-
evet evet ne demessinOrjinal yazı sahibi: kitap View Postgenel kanı merve kitabı seviyormu oluyor..bunda bisi yok ki..forumdaki herkes bilir zaten kadınların bana aşık oldugunu..rahat ol şaşırmazlar buna..
yalçın çakırın proğramına çıkıp
''kitappp nerdesiiiiib nerdesiiiin
seni çoook seviyom ''diye bağırasım var
tek sorun fazla sazan olman ...şekil A"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
niye sinirleniyosun merve..aşıksın demedim aşık olabilirsin bunda bi yanlıslık olmazdedim..bi de aşık olunca once gel bana soyle sonra git kanal kanal dolaş..Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Postevet evet ne demessin
yalçın çakırın proğramına çıkıp
''kitappp nerdesiiiiib nerdesiiiin
seni çoook seviyom ''diye bağırasım var
tek sorun fazla sazan olman ...şekil A
Yorum
-
siz neden bu kadar birbirinize zıt ve bir okadar atışmaktan hoşlanıyorsunuz? birisi cvp vermese yenilgi mi oluyor.özür yanlızca soru benimkisi merakımdan.
Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !
Yorum
-
mervede atışma hastalıgı var onceki sayfalarda soylemistim atısamasa kriz geciriyo ben de insansever iyiliksever oldugum için yardımcı oluyom..Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
siz neden bu kadar birbirinize zıt ve bir okadar atışmaktan hoşlanıyorsunuz? birisi cvp vermese yenilgi mi oluyor.özür yanlızca soru benimkisi merakımdan.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kitap View Postmervede atışma hastalıgı var onceki sayfalarda soylemistim atısamasa kriz geciriyo ben de insansever iyiliksever oldugum için yardımcı oluyom..
bu hastalığı aynaya bakarak bulmuş..."Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglkkimsenin öyle bişi düşünceni sanmam sen ve kitap

zaten ben genel kanı diye düşündüğünüz şeyi kastedmemiştim ama niye öyle anlıyosunuz(:
kitabı anladım da ayşe sen bari yapma ya (:"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
bu cevap değil ...Orjinal yazı sahibi: kitap View Postbakın nası da lafa hemen cevap veriyor..tipik atısma sendromu..doktora da gitmiyor..merveyi boyle kabul etcez artık arkdslr..anlayıs gosterelim.."Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
oyle bi şey olusturuyon ki sanki ben sana mesaj atmaya bahane arıyomusum..ayse malsef bunu demek zorundayım kendimi dusundugum için...e ama sen bana öm attın..sen de bana özel mesajlar atma........bak ben boyle mantıklar kurarak bisiler yazıyomuyum..ama illa istiyon..aaaaaaaaaaaaaaaaa.....Orjinal yazı sahibi: ayşeglkbana msj yazmamayı tercih etmen daha makbule geçer ( iyiliksever yanına zarf atıyoum )
Yorum

Yorum