Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim neden .............yok?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• benim neden param yok.
    FOREVER ALONE!

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
      konuyu şey etmeyelim..senin iyi kötü görecelidir soylemine cevap yazdım ben..benim iyi kötü olmamı bosver..belki espri yapmısımdır belki de ciddiyimidir..bunu ilerde belki anlarsın belki de anlamazsın fazla kasma kendini..
      Bu cümleleri sarfeden birine zaten kasmam kendimi.. En azından kasılacaksam da değen insanlar için kasılayım bari boşa gitmesin.
      Derdim kişisel anlamda sizle uğraşmak değil, derdim sadece insanları anlamak, anlaşılır olmak ve anlaşılır kılmak.
      Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid View Post
        Bu cümleleri sarfeden birine zaten kasmam kendimi.. En azından kasılacaksam da değen insanlar için kasılayım bari boşa gitmesin.
        Derdim kişisel anlamda sizle uğraşmak değil, derdim sadece insanları anlamak, anlaşılır olmak ve anlaşılır kılmak.
        psikoloji okuyan birinin daha geniş olması gerekiyor..psikiyatr mı psikolog mu olacaksın bilemiyorum ama sana gelen insanlara degmez bununla ugrasmıyım demezsin umarım..zaten ulkemizdeki bu carpık egitim sistemi kalteli psikolog ve psikiyatrler yetistirmedigi için insanlar bir turlu sorunlarından kurtulamıyor..

ayrıca ben bir şey demedim..alıngan bişeysin sen..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
          psikoloji okuyan birinin daha geniş olması gerekiyor..psikiyatr mı psikolog mu olacaksın bilemiyorum ama sana gelen insanlara degmez bununla ugrasmıyım demezsin umarım..zaten ulkemizdeki bu carpık egitim sistemi kalteli psikolog ve psikiyatrler yetistirmedigi için insanlar bir turlu sorunlarından kurtulamıyor..

ayrıca ben bir şey demedim..alıngan bişeysin sen..
          Birincisi siz bana danışanım olarak gelmediniz ki Ben insani yollara başvurarak sizle iletişime geçmeye çalıştım siz geri teptiniz Ben burada online psikolog ünvanı taşımıyorum kimseye internet üzerinden terapi uygulamıyorum, siz benim kaliteli bir psikolog olamayacağım yargısına nasıl vardınız bunu çok merak ediyorum. Herşeye hali hazırda bir etiketiniz var, hemen etiketliyorsunuz insanları.

Hiçbir şey demeyelim bundan sonra birbirimize, ne şiş yansın ne kebap

Saygılar.
          Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid View Post
            Birincisi siz bana danışanım olarak gelmediniz ki Ben insani yollara başvurarak sizle iletişime geçmeye çalıştım siz geri teptiniz Ben burada online psikolog ünvanı taşımıyorum kimseye internet üzerinden terapi uygulamıyorum, siz benim kaliteli bir psikolog olamayacağım yargısına nasıl vardınız bunu çok merak ediyorum. Herşeye hali hazırda bir etiketiniz var, hemen etiketliyorsunuz insanları.

Hiçbir şey demeyelim bundan sonra birbirimize, ne şiş yansın ne kebap

Saygılar.
            bak eleştiriyi alınca ne güzel uslubun duzeldi..bu da guzel bişey..

ben online psikolog falan demedim sana..sadece gozlemim sonucu danısanlarına umarım boyle davranmazsın dedim..biraz fazla yanlış anlıyosun ama olsun duzelebilcek bişi bu..

good bye.

Yorum

• benim neden uyku düzenim yok.çok sıkıldım ya.bi türlü erken uyuyup erken uyanamıyorum
              kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

• benim neden gerçek bi dostum yok.arkadaş çok ama dost yok.neden anlamıyorum

Yorum

• Benim neden arkadaşım yok benim neden sevgilim yok ben neden asosyalim benim neden özgüvenim yok daha birsürü

Yorum

• benim neden kızartıcak patatesim yok.can:laughing:ım çok istedi

Yorum

• kızartacak patatesim var ama benim neden ketçapım yok.:laughing:benim neden iyi bir psikiyatristim yok.doktorrrrrrr

Yorum

• Benim neden bi 10.000 Tl. cik param yok, gözüm yükseklerde değil, fazla bişi istemiyorum ki. sadece 10.000 TL
                        Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

• niçin 10.000.merak ettim?:laughing:
                          Orjinal yazı sahibi: İroni View Post
                          Benim neden bi 10.000 Tl. cik param yok, gözüm yükseklerde değil, fazla bişi istemiyorum ki. sadece 10.000 TL

Yorum

• @whisperr zaten dost bulamazsınız ki bu Dünya'da herkez geçici olur, ömür boyu sizin arkadaşınız olan dostunuz olur zaten ama malesef yok öyle bir dost kimsenin
                            İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: İroni View Post
                              Benim neden bi 10.000 Tl. cik param yok, gözüm yükseklerde değil, fazla bişi istemiyorum ki. sadece 10.000 TL
                              acilse insan tek böbrekle yasayabiliyor..bilgi verim dedim..

Yorum

• aptal.kendine iyi yakışıklı diyip ukalalık yaptıkça komik oluyosun.öne çıkarmaya çalışıyosun kendini.birden fazla üyeliğin var belli oralardan kendine iltifatlar ediyosun.ama sadece hıyyy dedirtirsin millete.kimse seni umursamaz.derdin ne merak ediyorum.bu neyin sancısı böyle.herkes iyidir hoştur kimse kendini öne atmıyo.bu kadar mı eksikliğin var da iki lafından biri ya kendini övmek ya da birileri bi yorum yapsın die dikkat çekmek.bu oyunları biliyoruz biz.boşa çabalama.kimsenin umrunda diilsin.ya gerçek dürüst olur kazanırsın bu hayatta ya da sanal gerçek demez insanlarla oynamaya çalışıp sadece yanlız kalırsın.avcunu yalarsın.kimse düşmez.hatta bi bakarsın yıllar boşa geçmiş saçmalamakla.diyorum ve diorum ki neden benim hislerim bu kadar kuvvetli.benim neden hiç bi insan hakkında yanılgılarım yok...:laughing::laughing::laughing:

Yorum

İşleniyor...
                                X