Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim neden .............yok?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• benim neden hırsım yok
    kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

• benim neden zengin bi dedem yok

Yorum

• neden 1 yıl öncesine dönme şansım ve ihtimalim yok
        "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
          neden 1 yıl öncesine dönme şansım ve ihtimalim yok
          kelebek etkisinin yapımcısıyla tanış

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ayşeglk View Post
            kelebek etkisinin yapımcısıyla tanış
            ooooo 1 yıl öncesine dönmek kadar olmasada bu da baya imkansız bişe (;
            "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• Benim neden SNSD veya Kim Jeong Hoon'un konserlerine gitme şansım yok.

Yorum

• benim neden gozlerim beni gormuyo diger insanları goruyor, diger insanlar çok sanslı benim yakısıklılıgımı karizmamı goruyolar izliyolar ne guzel..aynaya bakamadan kendimi gorebilmeliydim..

Yorum

• benim neden sabrım yok:106:

Yorum

• benim neden etrafımda bir tane insan yok

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                      benim neden gozlerim beni gormuyo diger insanları goruyor, diger insanlar çok sanslı benim yakısıklılıgımı karizmamı goruyolar izliyolar ne guzel..aynaya bakamadan kendimi gorebilmeliydim..
                      yuh be
                      senin bir çeşit yadsıma bir çeşit ironi yaptığını düşünmeye başladım artık..
                      kendimden nefret ediceğime kendime tapayım da bi eşitlenme olsun hesabı.
                      güzel güzel bu kafalar devam...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Ada View Post
                        yuh be
                        senin bir çeşit yadsıma bir çeşit ironi yaptığını düşünmeye başladım artık..
                        kendimden nefret ediceğime kendime tapayım da bi eşitlenme olsun hesabı.
                        güzel güzel bu kafalar devam...
                        o değil de ben simdiye kadar allahın adaletsizlik yaptıgını dusunuyodum..
                        beni mukemmel yaratmıs ama diger sıradan insanları çok sıradan..
                        yogun dusunsel faaliyetlerim sonucu anladım ki diger sıradan insanalr benim mukemmeligime bakabiliyor beni izlemenin beni dinlemenin hazzını yasıyorlar bana asık oluyorlar..evrende denge var..

Yorum

• benim neden böyle güzel düşüncelerim yok.
                          ayşegül ve kitap arkadaşlarımız gibi..

Yorum

• benim neden bu sene tatilim yok:S
                            hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                              benim neden gozlerim beni gormuyo diger insanları goruyor, diger insanlar çok sanslı benim yakısıklılıgımı karizmamı goruyolar izliyolar ne guzel..aynaya bakamadan kendimi gorebilmeliydim..
                              bence vergi almaya başla diğerlerinden...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                                bence vergi almaya başla diğerlerinden...
                                merve espri yapmayı ogrenmissin kursa falan mı gittin

Yorum

İşleniyor...
                                X