benim neden arada hareket etmeyi isteyen maceraperest bir kıçım yok?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Benim neden .............yok?
Collapse
X
-
Başlığı bu konu çerçevesinde cevaplayın, anlamsız boş yazılar yazmayın.Orjinal yazı sahibi: whisperr View Post:9:benim neden püskevitim yok.demişti bi başkan.şimdi soruyorum sizin neyiniz yok.mesela ben şöyle diyorum.benim neden istediğim gibi bi hatatım yok.:43:Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
ben artık ciddi ciddi tanrının beni baska bir yasam alanına gonderecegine yanlıslıkla dunyaya gonderdigine inanmaya baslıyorum..gercekten dunyadaki insanlara gore çok yuksek, çoğu zaman idrak edilemeyecek bir seviyede yer alıyorum..Orjinal yazı sahibi: omenulu bilge bakıyorum yine sizi anlamaya çalışan birine kendinizi anlatma çabasındasınız,
Yorum
-
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor. Ne demek bu ya.Şimdi birşey diyeceğim olmayacak, site kuralları dışına çıkmak istemiyorum.Anladın sen onu.Allah sana akıl versin, lafını bilmiyorsun.Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmak zulümdür.Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View Postdüşündüm düşündüm
her şeyim var çok şükür
Yorum

çok güzel vakit geçirdim hepinize teşekkürler:21:
Yorum