Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim neden .............yok?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 1227de tıp bilimi pek gelismemisken bunu dedi..o sırada havayı seyrediyormus..bizim ailede boyle anlatılır olay..

Yorum

• o zaman insanlar uçuyomuş heralde yoksa kuşlara bakarak insnalar hakkında teşhiş koyduğuna göre kendinden esinlenmiş
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• hastalar konu kendi hastalıklarından açılınca konuyu hemen degistirmeye calısırlar (söz aynı dedeme aittir)

Yorum

• diyorum kişi kendi gibi bilir herkesi

bakınız kitap ve dedesi..
          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• dedeme laf atma bu konuda çok hassasım yuzyıllardır dedelerim insalıga yon vermislerdir onlar için çekinmeden saçını çekerim!

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
              ediyle büdü buluşmuş yine

bu tarz yaklaşımlara daha fazla maruz kalmamak için

artık espri yapmıycam

Yorum

• ayse senin yuzunden mervenin esprilerinden mahrum kalcaz.....hep hasar hep hasar bi kez de olumlu bi şeye yara

Yorum

• kitap sizin atışmalarınızı ne çok seviyorumm nefinin yazıları gibi onda bile bu kadar haz almıyorum
                  y.anlamayın wala dalga geçmiyorum cidden çok kıvrak konuşamalar...
                  Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

• kimse bişe yapmadı ya

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                      ayse senin yuzunden mervenin esprilerinden mahrum kalcaz.....hep hasar hep hasar bi kez de olumlu bi şeye yara

artık mutlu mesut yaşayın bakalım..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
                        kitap sizin atışmalarınızı ne çok seviyorumm nefinin yazıları gibi onda bile bu kadar haz almıyorum
                        y.anlamayın wala dalga geçmiyorum cidden çok kıvrak konuşamalar...
                        kimse bilmiyordur ama nefi benim dedelerimden biridir..

Yorum

• bilirim kesin öyledir kitap...
                          Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                            artık mutlu mesut yaşayın bakalım..
                            ayse dengesiz biri biliyosun, niye takıyosun ki, o oylece kendine konusur.....esprine kotu dedim diye uzulme ve bu kararı alma,,esprilerin idare eder..yapmaya devam et gelisme olasılıgı var..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                              ayse dengesiz biri biliyosun, niye takıyosun ki, o oylece kendine konusur.....esprine kotu dedim diye uzulme ve bu kararı alma,,esprilerin idare eder..yapmaya devam et gelisme olasılıgı var..
                              off kitap şu an ironilerini kaldıramıyorum

ayşeye kızmadım ki ayrıca

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                                off kitap şu an ironilerini kaldıramıyorum

ayşeye kızmadım ki ayrıca
                                vinç getir yardım etsin kaldırırsınız beraber..(espri yapım moral olur dedim)

Yorum

İşleniyor...
                                X