Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim neden .............yok?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
    yani enerji buna cevap yazmak zorunda hissettim kendimi (: senle ilgili tek bildiğim şey bu, nasıl dile getirmiyon
    Sen siteye uzun süredir girmiyordun son bir kaç haftadır giriyorsun ve ben de zaten son bir iki haftadır dile getiriyorum.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
      Sen siteye uzun süredir girmiyordun son bir kaç haftadır giriyorsun ve ben de zaten son bir iki haftadır dile getiriyorum.
      bir kaç haftadır mı, emin misin

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
        bir kaç haftadır mı, emin misin
        Madem sevgili aradığımı herkes biliyor neden kimse yardımcı olmuyor? : )
        Her şey güzel olacak...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
          Madem sevgili aradığımı herkes biliyor neden kimse yardımcı olmuyor? : )
          nasıl yardımcı olunur ki benim söyleyebileceğim tek şey bu olaylara sevgilim var/yok olarak bakma, insan birini sever onla olmak ister; sense biriyle olmak istiyorsun. gerçi artık çoğu kişi böyle ama bu anlayış daha zorlaştırır işlerini.

Yorum

• benim neden huzurumu bozmayacak bir çevrem yok.benim neden kız arkadaşım yok,benim neden .......... uzayıp gider
            içindeki öküz e oha de.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: asalsayı
              başlık açmıstın kız arıyorum diye
              Peki kız buldun mu bana?
              Her şey güzel olacak...

Yorum

• Ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten şu an evlenecek durumda değilim. Sevgi ve aşk ihtiyacımı karşılayacak bir bayan arıyorum. Eskiden bunu sitede dile getiremezdim artık utanmadan yazabiliyorum. Acaba bu ilaçların olumlu bir etkisi mi yoksa ben mi yüzsüzleştim. : )
                Her şey güzel olacak...

Yorum

• ) Belkide. Evlenince ne oluyo sanki evliler hergün sıkılıyo biz pazar günleri )
                  Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

• bence de evlenmeyin özellikle erkekseniz hiç ağrısız başınızı ağrıtmayın derim ama dinlemeyip evleniceksiniz ev işlerini yapacak bir hizmetçi lazım çünkü

Yorum

• Aslında kullanıcı adım karizmatik, avatarım duygusal, imzan da çekici ama yine de sevgilim yok. Ben yatıyorum iyi geceler.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

• ) Hiç bir fark yok ya aslanı kaplanı insanı bir av gibi bakıyoruz birbirimize ) kızlarda girişte bekliyolardı : )
                        Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

• benim şuan herşeyim fazlasıyla var allaha şükür.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                            off benim neden çalışma azmim yok (:
                            ondan bende de yok ?
                            İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.

Yorum

• Benim Cevremde Neden İnsanlık namına birşey yok?
                              TEK SONSUZ YOLDAŞ DOSTTUR

Yorum

• pardon konuyla alakası yok ama bnim yazdığım ingilizce yazı (teeling narrative of a young) kaldırıldı mı acaba?

Yorum

İşleniyor...
                                X