Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
bana cevap veriyo dedin ee sende veriyosun yani cevap demekki ne oluyo
sende benim olduğumu düşündüğün hastalıkdansın
beni bosver..yani atısma sendromu hastalıgından muzdarip oldugunu kabul ediyosun..e niye basta inkar ettin..tedaviye ne kadar erken baslansa o kadar iyi merve bunu unutma..iyi o zaman yarın ilk iş doktora gitmek..iyileşeceksin inan buna cemre..inanmak basarmanın yarısıdır..(1500lu yıllarda yasayan dedemin sozudur)
evet , burda kitabın iftaracı yönüne de tanıklık etmiş bulunmaktayır....seni kınıyorum kitap , eğer bi daha yaramazlık yaparsın bu sefer nefretle kınarım seni
ben kimseye iftira atmam..bunu o minik aklına sok..
kitap , heycanlanınca ve cevap bulamayınca hemen hakaret yoluna başvuruyosun bi daha seni bu kadar rencide etmemeye çabalıycam söz
hakaret etmedim..mesela senin kafan buyukse sana buyıuk kafa desem hakaret mi etmis oluyorum ya da gordugumu mu soyluyorum..aklın minik napım buyuk diyip yalan mı atım..hayır ayse ben yalan atmam!!
beni bosver..yani atısma sendromu hastalıgından muzdarip oldugunu kabul ediyosun..e niye basta inkar ettin..tedaviye ne kadar erken baslansa o kadar iyi merve bunu unutma..iyi o zaman yarın ilk iş doktora gitmek..iyileşeceksin inan buna cemre..inanmak basarmanın yarısıdır..(1500lu yıllarda yasayan dedemin sozudur)
iyimisin ben o hastalıktanım demiyorum ki (:
olduğumu düşündüğün hastalık diyorum
sen bi göz doktoruna git önce
"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum