Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim neden .............yok?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
    elma mı, ne peki
    bana cevap veriyo dedin ee sende veriyosun yani cevap demekki ne oluyo

sende benim olduğumu düşündüğün hastalıkdansın
    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
      bana cevap veriyo dedin ee sende veriyosun yani cevap demekki ne oluyo

sende benim olduğumu düşündüğün hastalıkdansın
      beni bosver..yani atısma sendromu hastalıgından muzdarip oldugunu kabul ediyosun..e niye basta inkar ettin..tedaviye ne kadar erken baslansa o kadar iyi merve bunu unutma..iyi o zaman yarın ilk iş doktora gitmek..iyileşeceksin inan buna cemre..inanmak basarmanın yarısıdır..(1500lu yıllarda yasayan dedemin sozudur)

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
        evet , burda kitabın iftaracı yönüne de tanıklık etmiş bulunmaktayır....seni kınıyorum kitap , eğer bi daha yaramazlık yaparsın bu sefer nefretle kınarım seni
        ben kimseye iftira atmam..bunu o minik aklına sok..

Yorum

• neden benim onlarınki gibi istediklerim olmuyo.neden benim gerçek güzel bi günüm yok
          kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
            kitap , heycanlanınca ve cevap bulamayınca hemen hakaret yoluna başvuruyosun bi daha seni bu kadar rencide etmemeye çabalıycam söz
            hakaret etmedim..mesela senin kafan buyukse sana buyıuk kafa desem hakaret mi etmis oluyorum ya da gordugumu mu soyluyorum..aklın minik napım buyuk diyip yalan mı atım..hayır ayse ben yalan atmam!!

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
              beni bosver..yani atısma sendromu hastalıgından muzdarip oldugunu kabul ediyosun..e niye basta inkar ettin..tedaviye ne kadar erken baslansa o kadar iyi merve bunu unutma..iyi o zaman yarın ilk iş doktora gitmek..iyileşeceksin inan buna cemre..inanmak basarmanın yarısıdır..(1500lu yıllarda yasayan dedemin sozudur)

iyimisin ben o hastalıktanım demiyorum ki (:

olduğumu düşündüğün hastalık diyorum

sen bi göz doktoruna git önce
              "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• lütfen şu konuyu daha fazla meşgul etmeyelimmm

benden söz daha bişe yazmıycam ...

Yorum

• Bende aşırı özgüvenli olmak isterdim.

Yorum

• neden içimde kimseye karşı zerre sevgi yok

Yorum

• Benim neden Püsküvitim yok Çok acıktım olsada yesek :21:

Yorum

• benim neden düzenli bir hayatım yok....

Yorum

• Benim neden normal bir yanım yok.

Yorum

• neden etrafımda iyi insanlar yok .hep kıskançlar çekemeyenler ve kötüler adaletsizler var

Yorum

• benim neden kötü niyetim yok.

Yorum

• neden evde kuruyemiş falan yok.canım antep fıstığı istedi

Yorum

İşleniyor...
                                X