Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid View Post
    Sen ne gibi bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan hosnut olurdun mesela? Ona gore bir arastirma yapabilirim senin icin. Ben uzmanligimi cocuk ve ergen alaninda yapmayi planladigim icin genellikle bu tur alanlarda yapilan organizasyonlardan haberdarim ama senin icin bir literatur taramasi yapabilirim Allahin izniyle
    yine internetten baktım biraz ancak istediğim bişey bulamadım böyle birşeye ilk defa başvuracağım için neler oluyor neler bitiyor tam bilemiyorum. mesela çocuk ve ergen alanındaki yapılan organizasyonlarda neler yapılıyor?

Yorum

tamam canim mesajini bekliyorum ben seni eklerim simdi insallah.
      Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

nasıl yollucam ki sana msj atamıyorum ki özel msj yollanamıyor sana özlem abla

Yorum

Sana bir oneri daha Internet ortaminda, edebiyatla ilgilenen arkadaslar icin, yazdiklarinin telif haklarini koruyarak paylasimda bulunmalarini ve birbirlerini takip edip gelistirmelerini saglayan siteler var. Onlara kayit olup duzenli yazmani oneriyorum sana. Yazdigin her cumle gercekten anlamli, cunku onlar senin yureginden kalemine akan duygular, bunlara sahip cikmalisin

Yazma kabiliyetine de ayrica masallah, tebrik ediyorum seni. Yalniz hergun duzenli olarak bir vakit ayirip bu ise zaman ayirmani tavsiye ediyorum. Mesela on bes dakika belki ama duzenli olarak buna zaman ayirmak seni gunluk olaylarin stresinden uzaklasmani saglar.

Ben ilkokul 5. siniftan beri yaziyorum, belki hergun degil ama yazdigim zamanlar genellikle zihinsel anlamda kendimle konusmami, bazi konularda uzlasmami gerektiren zamanlarda oluyor. Ama yazi bittikten sonra soyle bir bakiyorum ve okuyunca gozumde buyuttugum seylerin biraz daha kuculmus oldugunu farkediyorum
          dediğin tarzda bir siteye malesef rastlamadım. Türkiye,'de yazmanın bir değeri yok. Ben 4-5 senedir yazıyorum. 100'e yakın şiir 20'e yakın 10'a yakın hikaye, 4-5 senaryo,1-2 kısa metraj film senaryosu,1 Tiyatro projesi, 3-4 köşe yazısı, ve 50 sayfasını tamamladığım bir roman ve yine yeni yazmaya başldığım bir roman daha. Ama yazdıkça bir gıdım mesafe kat edemediğimden yazma hevesim falan kaçıyo ... Yukarıdaki yazı 2008 senesine ait.
          Gülen Gözlerimin, ağlayan göz bebeği; Böşram ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ispanak View Post
            nasıl yollucam ki sana msj atamıyorum ki özel msj yollanamıyor sana özlem abla
            simdi actim canim engeli mesaj atabilirsin
            Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lothario View Post
              yine internetten baktım biraz ancak istediğim bişey bulamadım böyle birşeye ilk defa başvuracağım için neler oluyor neler bitiyor tam bilemiyorum. mesela çocuk ve ergen alanındaki yapılan organizasyonlarda neler yapılıyor?
              Affina siginarak belirtmek istiyorum, simdi cikmam lazim, ama aksam insallah mesajina cevap yazacagim. Hoscakal.

Yorum

Affina siginarak belirtmek istiyorum, simdi cikmam lazim, ama aksam insallah mesajina cevap yazacagim. Hoscakal.
                rica ederim olurmu öyle şey.ilgin için ben teşekkür ederim.takip edeceğim önerilerin heyecanlandırıyor beni.görüşmek üzere hoşcakal

Yorum

kitap tv face vs vs
                  "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                    kitap tv face vs vs
                    kitap face vsvs demişsin ama bunlar artık basit şeyler.face hesabım vardı kapattım.amaçsız boş şeyler.bir süre sonra insan bunu anlıyor.daha gerçekçi olayların peşindeyim

Yorum

kitap face vsvs demişsin ama bunlar artık basit şeyler.face hesabım vardı kapattım.amaçsız boş şeyler.bir süre sonra insan bunu anlıyor.daha gerçekçi olayların peşindeyim
                      evet ya saçma farkındayım lysye hazırlanıyodum sınav geçti boşluğa düştüm (:
                      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
                        benm bütün zamanlarım boş
                        peki hiç değerlendirmeyi düşündünmü

Yorum

peki hiç değerlendirmeyi düşündünmü

vadeli hesaba yatır ayşegüll .p (:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                            vadeli hesaba yatır ayşegüll .p (:
                            güzeldi)))))))

Yorum

evet yatırım yapmaktan daha kolay.neden zor olanı seçsinki

Yorum

evet yatırım yapmaktan daha kolay.neden zor olanı seçsinki

zor olanı yaparak egosunu tatmik etmek için ihtimaldir

-olamaz mı ?

-olabilir .. (:

Yorum

İşleniyor...
                                X