Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YUREGINIZIN KAPASITESI NEDIR?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Kesinlikle Pegasus'a katılıyorum gerçekten her yazısında beğeniyle izlediğim arkadaşımız bu konuda da son derece açık,net ve yalın bir şekilde ifade etmiş.Önemli olan bahsettiğiniz sevgi, bir koltuğa sığacak iki karpuzdan biri olamayacak kadar kutsal olmalı.....Umarım bunu düşünemeyecek kadar büyük bir sevgi yaşar ve neyi anlatmaya çalıştığımızı anlarsınız.

Yorum

Teşekkür ederim Bienandanza, yazdıklarımı beğenmenden mutluluk duydum.

Yorum

8) 8) 8) SEVGİ TÜRLÜDÜR.BİR YEMEK ÇEŞİTİ VARDIR İÇİNE FASULYE,PATLICAN,DOMATES,SOĞAN,SARIMSAK,BİBER GİBİ SEBZELERLE YAPTIĞINIZ TÜRLÜ YEMEĞİ VARDIR.BU YEMEĞE BAŞLAMADAN ÖNCE BU SEBZELERİ MÜMKÜN OLDUKÇA ÖZENLE SEÇER VE ALIRSINIZ.İŞTE ÖZENLE SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ SEBZELERİ ÖZENLE PİŞİRİRSİNİZ.SONUÇTA GÜZEL BİR TAD ALARAK YEMEĞİN ZEVKİNE VARMIŞSINIZDIR.İŞTE SEVGİ DE BÖYLEDİR SEVGİ SABIRDIR,SEVGİ ÖZENDİR,SEVGİ FEDAKARLIKTIR,SEVGİ KARŞINDAKİNİ DÜŞÜNMEDİR.

LABALUBA LAP LUP:AŞK SEVGİSİ KALP KİLİDİNİN AÇILARAK TEK ODALI OLAN SEVGİDİR SADECE VE SADECE TEK KALP KABUL EDER .GENEL SEVGİ İSE İNSANI İNSAN YAPAN TÜM VARLIKLARA KARŞI DUYULAN SEVGİDİR&&&&&&&& 8) 8) 8)

HÜLYAEND

Yorum

Bir yüreğe birden fazla sevgi sığar bana göre. Konu aşk değil burda zaten, konu sevgi...

O kadar çok şeyi seviyorum ki, yüreğime hepsi sığıyor valla

Yorum

Sevgili iyimser,
            Arkadaşımız neden iki sevgili bir kalbe sığmaz ya da sığar mı, nedenleri nelerdir diye sormuş. Sadece sevgiyi sormamış.

Yorum

pardon pegasus
              oylama sorusuna aldandım. iki sevgilisi olanların yüreği taş olsun :!:

Yorum

hülyaerd öncelikle büyük harfle yazmazsan sevinirim. Bu konu başka forumlarda bağırma olarak anlaşıldığından kullanılmaması istenmişti. Ama bana bağırıyorsan o zaman bağır ama özel mesaj yazarsan iyi olur. Forumu meşgul etmek istemem ayrıca yazdıklarından birşey anlamadım. Yanlış anlaşılma var galiba

Yorum

8) 8) 8)

Yorum

Oluyor böyle şeyler sevgili iyimser, ben de oylama sorularına dikkat etmemişim Bazen gözümüzden kaçıyor işte, sağlık olsun.

Sevgili HÜLYAERD,
                    Bence iyimserin kötü bir amacı ve bu tür bir niyeti yok. En azından ben göremedim. Diğer başlıklarda da çok sık yazan bir arkadaşımız değil, sadece gerekli gördüğünde yazıyor ve bunu da ifade etmişti. Benim gözlemlerim de öyle zaten. Aslında senin üslubun biraz tuhaf geldi bana. Onun bunu hakettiğini sanmıyorum. Aslında bu tür bir alaycı yaklaşımı kimse haketmez. Bazen bazı şeyler hepimizin gözünden kaçabiliyor. Biraz daha yapıcı olursak, birbirimizi kırmaya da gerek kalmaz değilmi arkadaşım.

Yorum

!

İSTEYEN BÜYÜK HARFLEDE YAZABİLİR.
                      BUNUN TARTIŞMASI HALA OLUYOR MALESEF NE YAZIK.
                      BAKIN BENDE BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM.
                      BU SAYGISIZLIK DEĞİL.
                      SİGARA İÇMEYİ BIRAKAMIYORSUNUZ BAKIN ZARARLI OLDUĞU HALDE.
                      OK.

Yorum

HÜLYAERD arkadaşım belkide bugün iyi gününde değildi sevgili İYİMSER'i yanlış anladı ve hoş olmayan bir uslupla karşılık verdi.Yanlış anlama diyorum çünkü orada ima kastında yapılan tek bir kelime dahi yok.Zaten İyimserin böyle biri olmadığını hepimiz biliyoruz.Hülyaerd arkadaşım evet iyi gününde olmamış olabilrsin,yanlış anlamış olabilirsin ama lütfen özür dile ve gönlünü al iyimser arkadaşımızın.Zira ne kadar şaşkın olduğu yazısından belli,böyle bir kastı olmadığı çok açık.

Ama farkındaysanız sürekli suni bir tartışma ortamı yaratılmak isteniyor burada.Büyük harflerle yazım meselesi daha önce tartışılmış ve herkes kendine göre olanı almıştı zaten.İyimser'in bunu kendine bağırma olarak algılaması çok normal,nasıl bunu yazan kişinin istediği şekilde yazma hakkı olduğu gibi,okuyanın da istediğini hissetmesi en doğal hakkıdır.Neden hiç alakası olmadığı halde tekrar bunu ortaya getirerek tartışma kapısı açıyorsunuz anlayamadım sevgili melonkoli.Zaten ortada yanlış anlaşılmalardan ötürü gergin bir hava var,önceden tartışılmış bir konuyu tekrar ısıtıp neden getiyorsunuz.Bu söz size söylenmedi bırakın da şu olay halledilsin daha sonra isterseniz tekrar ısıtın konuyu.LÜTFEN....

Yorum

!

YA ALLAH AŞKINA ESDEM.
                          İSTEYEN BÜYÜKTE YAZAR KÜÇÜKTE.
                          BENİM OLAYI ISITTIĞIM YOK. BU SİTEDE BÜYÜK HARF KULLANANLAR BELLİ.
                          EN BAŞTADA BEN BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM. KİME NE HAKARET EDİLMİŞ.
                          KİMSE KİMSENİN YAZIYI BÜYÜK YADA KÜÇÜK YAZDIĞINA KARIŞMASIN.
                          KİMSEYE BİR ŞEY DEDİĞİMDE YOK.
                          İSTEYEN DİLEDİĞİ ŞEKİLDE YAZAR. BANA NE.
                          BEN BÜYÜK YAZIYORUM KARDEŞİM. BUNUN DAHA ÖNCE TARTIŞMASI OLDU. BUNU BEN ISITMIYORUM Kİ!
                          ZATEN BIKMIŞIM HER ŞEYDEN.
                          NEYMİŞ O BÜYÜK YAZMIŞ. O ONA ŞUNU DEMİŞ.
                          BU YAŞA GELDİK ADAP USLUP DERSİMİ ALACAĞIZ. HER KEZ KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLERSE ORTALIK TEMİZLENİR.
                          BENİM KAPIMIN ÖNÜ PİSSE KİMSEYİDE ALAKADAR ETMEMELİ.
                          NEYSE SAYGILARIMI SUNUYORUM.
                          BEN YAZARSAMDA BÜYÜK HARFLE YAZMAYA DEVAM EDERİM HERKEZİN BİLGİSİNE. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AYRICA İYİMSER ARKADAŞIMIZI ÇOK SEVERİM. AMA İYİMSER KİM NE ŞEKİLDE YAZARSA YAZSIN KARIŞMAZSAN DAHA İYİ OLUR.
                          SAYGILAR.

Yorum

8) 8) 8)

Yorum

8) 8) 8) neyse EĞER BEN HATALIYSAM ÖZÜR DİLERİM KİMSEYİ İNCİTMEK İSTEMEM SANAL ORTAM BİLE OLSA HİÇ BİR İNSANIN KALBİNİ KIRMAK İSTEMEM.İYİMSER SENİNDE ÜZÜLMENİ İSTEMEM AMA İNAN İNCİNDİĞİM ZAMAN KONUŞMA TARZIM O BENİM.AMA NE OLURSA OLSUN MANTIKLI DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN ÇOK ZARAR VERMEMİŞ İNSANI BU KADAR ÜZMEMELİYDİM SEN DE ASLINDA BANA ÇOK ZARAR VERMEDİN AYRICA BÜYÜK HARFLERİMLEDE SANA BAĞIRMADIM HATTA MÜMKÜN OLDUKÇA YAVAŞ BASTIM KLAVYE DÜĞMELERİNE ONLAR BİLE FAZLA SES ÇIKARMADI.

Yorum

Sevgili HÜLYAERD,
                                Ben yazılanları tekrar okudum ama tuhaflık, alınganlık yaratacak bir durum hala göremedim. Ancak senin yazdıklarında bir şeyi yanlış anlamış izlenimi ve tepkisi var bu belli oluyor. Herhalde bir sözü yanlış anladın, ama neyi onu ben göremedim. Tuhaflık yanlış anlamadan kaynaklanıyor sanıyorum ve büyütmeye gerek yok herhalde. Bazen ruh halimizden yanlış değerlendirmeler yapabiliyoruz. Bizi inciteni incitme yaklaşımı da kulağa bile hoş gelmiyor aslında ki öyle bir amaç olduğunu da hiç sanmıyorum. Bu öfkeyle kalkıp, zararla oturmaya benziyor, çünkü dediğin gibi sakin düşündüğümüzde farklı görebiliyoruz ve pişman olabiliyoruz. İyimserin insanları incitmeye çalıştığını hiç görmedim. Umarım anlıyorsundur. Belki bugün ruh halin pek uygun değil , mutlaka sende, dediğin gibi kimseyi kırmak istemiyorsundur. Ben seni kırdıysam bu sözlerimle özür dilerim, ama kırılacak bir şey yok inan. Sevgiler...

Yorum

İşleniyor...
                                X