Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaslar gününüz nasıl geçiyor neler yapıosunuz gün içinde

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
    Cabalasanda geciyor demek, o zaman arkadaslar da gecer gider iste, ne dert ediyorsun ki
    Ya Kaybetmemek için ugrasiyor ama gidiyor yapcak birsey yok gitmek istiyen gidyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asi_melek View Post
      Çok iyi olur Aslında ama öyle olmuyor
      Şimdi yarın 2 ye kadar boşum. İşin gücün yok yat. Sonra unutamadığın eski bir arkadaşını gör. Kalk her zaman yediğin şeyleri yiyerek bir kahvaltı yap. Sonrada bekle ki sevmediğin işi yapmak için vakit gelsin. Keşke kurtulabilsem bu zamandan.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asi_melek View Post
        Ya Kaybetmemek için ugrasiyor ama gidiyor yapcak birsey yok gitmek istiyen gidyor
        Insanlar ilginc azizim, sen ne kadar iyi olursan ol yaranamiyorsun

Orjinal yazı sahibi: fulia
        çalışıyorum arada foruma bakıyorum,ev temizliyorum,alexle vakit geçiriyorum ama dışarı çıkmak istemiyorum nedense :P
        Neden acaba
        so you're saying there's a chance ?

Yorum

çalışıyorum arada foruma bakıyorum,ev temizliyorum,alexle vakit geçiriyorum ama dışarı çıkmak istemiyorum nedense :P
          Pek de American rüyası değil.

Yorum

ney neden acaba :P
            Disari cikmama niye

Yorum

niye çıkayım evde herşey var zaten :P
              Sinemaya falan gidin, alaska frigo da var mi evde

Yorum

bu aralr tatildeyim film izliyorum kitap okuyorum ya da nette takılıyorum
                "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

sinemada yarım saat reklam gösteriyorlar artık fragmanları göstermiyorlar:RpS_crying:alaska frigo sevmem zaten :P
                  Sinemada birde film gosteriyorlar, reklamlar ve fragmanlar disinda Patlamis misir da var bak

Yorum

o filem gelene kadar yarım o iğrenç ötesi reklamlara katlanıyorsun ve bankalardan tiksinecek noktaya geliyorsun hele şu eşşekli olana gıcık oluyorum patlamış mısırda sevmem biraz cins bi insanım o konuda :P
                    o zaman evde izlemek kaliyor geriye

Yorum

genelde günlük çocuklarla ilgileniyorum ev iş yemek sonrasında iş yerime gidiyorum akşamları foruma bakıyorum dikkatimi çeken bişey olursa yazıyorum. hafta sonu ailecek güzel bi kahvaltı sonrası sohbet ediyoruz.cumartesiler ailecek geçiyor.pazarları arabamızla geziyoruz dışarısı bizim için farketmiyor.
                      Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: death magnetic View Post
                        ne kadar sıkıcıymıs
                        gelen cevaplara böyle yorum yaparsan kimse yazamayacak ben anlatayım yine de, özel bir kuruluşla "maaşımın yarısını verin, yarım gün çalışayım" şeklinde bir anlaşma yaptım. o günden beri hayat tam istediğim gibi. (: hem çalışıp para kazanabiliyorum hem de ev işleriyle ve kendimle ilgilenebiliyorum. sabah erkenden hazırlanıp gidiyorum işe. zaten yoğun olduğu için su gibi akıp geçiyor zaman. sonra bütün gün benim. haftada 2 gün iş çıkışında doğru yüzmeye gidiyorum. yüzmek bana çok iyi geliyor. ne stres ne gerginlik ohh miss ordan çıkınca bazen alışverişe, bazen kitapçılara gidiyorum. kitapçıda bazen saatlerim geçer de farketmem. bazen bir arkadaşımın evine ya da iş yerine uğrayıp bir çay içiyorum. çay lafın gelişi tabi, çayı pek sevmem evine gideceksem haber veririm mutlaka ama iş yerine gidiyorsam bazen sürpriz olarak giderim, daha hoş olur. ama işten çıkınca direk eve gitmenin keyfi de başka tabi. biraz ev işleriyle ilgilenirim, yaş pasta ya da tatlı bir şeyler yaparım sık sık. tatlı yemeden bir günüm geçmez çünkü ((: o gün boşsam biraz işimle ilgili olan bir şeyler okurum, araştırırım. bazen sıkıcı gelir uzun süre bakmam ama bazen de bir heves gelir bir hafta okurum sürekli. genelde akşamlarım dolu olur. konser veya tiyatro olur bazen, arkadaşlarımla ya da kuzenlerimle toplanmak da güzel olur. film izlemek sohbet filan güzel de özellikle poker oynadığımız ekiple toplandığımızda çok eğlenirim:RpS_rolleyes: okey,batak ya da king de olur ama o daha nadir oluyor. bir de briç öğrenmek istiyordum ben. hmm sanırım bunun için bi şeyler yapmaya başlayabilirim artık. :d neyse işte, bazen daha ağır oturaklı misafirlerimiz olur ya da biz onlara gideriz, bana pek doğal gelmez o ortam, ama o da gerekli işte bazen. zaten sık olmadığı için pek sorun değil. hmm bunları yazmak bile yordu beni yahu elbette her günüm insanlarla, aktivitelerle geçmiyor. evde kendi halinde olmak da güzel bir şey bence. internete girmek, dizi izlemek, kitap okumak ya da boş boş vakit geçirmek (: tabi bir süre sonra, bütün bu keyifli gelen şeyler bile monotonluk yaratır. bir süre durağan yaşar insan. ama sonra sıkılır yine benzer şeyler yapmaya devam eder. sonuçta güzel yani. sadece çevrede daha çok doğal yerler olsun isterdim. pikniği çok severim mesela, bisiklet sürmeyi de. ama bu şehrin içinde nerdee (: ha bir de evcil hayvan beslemek isterdim. kedi ya da köpek. ama evin içine hapsetmek istemiyorum onları, bu açıdan bahçeli müstakil bi evim olsa fena olmazdı. (:

Yorum

İşleniyor...
                        X