Orjinal yazı sahibi: defiance
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaslar gününüz nasıl geçiyor neler yapıosunuz gün içinde
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: asi_melek View PostÇok iyi olur Aslında ama öyle olmuyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asi_melek View PostYa Kaybetmemek için ugrasiyor ama gidiyor yapcak birsey yok gitmek istiyen gidyor
Orjinal yazı sahibi: fuliaçalışıyorum arada foruma bakıyorum,ev temizliyorum,alexle vakit geçiriyorum ama dışarı çıkmak istemiyorum nedense :Pso you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fuliasinemada yarım saat reklam gösteriyorlar artık fragmanları göstermiyorlar:RpS_crying:alaska frigo sevmem zaten :Pso you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fuliao filem gelene kadar yarım o iğrenç ötesi reklamlara katlanıyorsun ve bankalardan tiksinecek noktaya geliyorsun hele şu eşşekli olana gıcık oluyorum patlamış mısırda sevmem biraz cins bi insanım o konuda :Pso you're saying there's a chance ?
Yorum
-
genelde günlük çocuklarla ilgileniyorum ev iş yemek sonrasında iş yerime gidiyorum akşamları foruma bakıyorum dikkatimi çeken bişey olursa yazıyorum. hafta sonu ailecek güzel bi kahvaltı sonrası sohbet ediyoruz.cumartesiler ailecek geçiyor.pazarları arabamızla geziyoruz dışarısı bizim için farketmiyor.Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: death magnetic View Postne kadar sıkıcıymıs
Yorum
Yorum