Orjinal yazı sahibi: anduril
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sigarayı Bırakmak İsteyenler Buraya!
Collapse
X
-
anduril.. Hiç şaşırma... Tabii ki, bir şey olmayacaktı... Bırakmayı düşünenler; "bıraktığımız zaman dünyam başıma yıkılacak!" sanırlar... Yok öyle bir şey... Bu bir önyargı ve şartlanmışlık duygusu... tam tersine yeniden hayata dönüyor ve "yaşamaya, nefes almaya" başlıyorsunuz... Daha ne olsun? Az şey mi bu?Mutluluk;paylaşmaktır...
-
+ Bırakanlar nasıl bırakıyor? Onlar uzaydan mı geldiler?Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postanduril.. Hiç şaşırma... Tabii ki, bir şey olmayacaktı... Bırakmayı düşünenler; "bıraktığımız zaman dünyam başıma yıkılacak!" sanırlar... Yok öyle bir şey... Bu bir önyargı ve şartlanmışlık duygusu... tam tersine yeniden hayata dönüyor ve "yaşamaya, nefes almaya" başlıyorsunuz... Daha ne olsun? Az şey mi bu?Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
İyi halt ediyorsun KATREOrjinal yazı sahibi: KATTRE View Postben 15 yıldır içiyorum mümkün değil bırakamam çok zor....
)) Önce şu sorumun cevabını istiyorum: bırakmayı istiyor musun, istemiyor musun? Ama, "kesin" cevap vermelisin.. Kem-küm, ıh-mıh şeklinde değil...
Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
-
O zaman, benim de sana söyleyeceğim tek kelime yok... Ben, ancak bırakmayı isteyenlere yardımcı olabilirim... Bu durumda, seni katilinle başbaşa bırakıyorum... Bu, öyle birden öldürenlerden değil... Çaktırmadan, yavaş yavaş, sinsi sinsi öldürecek... Üstelik, kendi paranla vuracak seni... Hiç acele etmeyecek ama birgün gelecek son darbeyi vuracak.. Sen, "Eyvaahh! ben ne yapmışım?" diye "ahlar vahlar" edeceksin... Ama hiçbir faydası olmayacak... O da cebinden, senin bu "trajikomik" haline bakıp sinsi sinsi gülecek ve zafer işaretini çakacak; "Bir kişiyi daha yerle bir ettim!" diye... Tercih senin dostum...Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
) Bırakmayı istemiyorum
)Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
Şaşırdım ve senin adına üzüldüm. Eniştem günde iki pakete yakın sigara içiyordu, sürekli öksürürdü, bırakmak istediği halde bırakamıyordu. Bir gün öksürmekten yüzü kap kara kesildi, nefesi daraldı, boğuldu neyseki ölmedi ve o gün sigarayı bıraktı öncesinde bırakamam diyordu. Bırakamam deme iradeyle ilgili bırakabilirsin bırakmak için başına kötü bir olay gelmesini bekleme, sağlığın yerindeyken bırak. Ayrıca 45 yaşından sonra bırakınca vücut kendini tamamen temizleyemiyormuş bu da ek bilgi.Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Postben 15 yıldır içiyorum mümkün değil bırakamam çok zor....Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Ben hazır değilim daha bırakmak için enerji belki yaşlanıncaOrjinal yazı sahibi: enerji528 View PostŞaşırdım ve senin adına üzüldüm. Eniştem günde iki pakete yakın sigara içiyordu, sürekli öksürürdü, bırakmak istediği halde bırakamıyordu. Bir gün öksürmekten yüzü kap kara kesildi, nefesi daraldı, boğuldu neyseki ölmedi ve o gün sigarayı bıraktı öncesinde bırakamam diyordu. Bırakamam deme iradeyle ilgili bırakabilirsin bırakmak için başına kötü bir olay gelmesini bekleme, sağlığın yerindeyken bırak. Ayrıca 45 yaşından sonra bırakınca vücut kendini tamamen temizleyemiyormuş bu da ek bilgi.
GİDENE DUR DEMEM ....
Yorum
-
Biliyormuş... Hayır bilmiyorsun! Sadece, bildiğini zannediyorsun... Gerçekten bilsen, bırak onu içmeyi elini bile süremezsin... sizinkisi kuru bilgi... kulaktan dolma... onun gerçekte ne kadar zararlı olduğunu bilmiyorsunuz... Anlamıyorsunuz, daha doğrusu anlamak istemiyorsunuz. çünkü, anlamak işinize gelmiyor.. Çünkü, "anlarsanız" rahatsız olmaktan korkuyorsunuz, anlayınca onu içemeyeceğinizi, elinizi süremeyeceğinizi biliyorsunuz... bundan dolayı topu hep böyle taca atıyorsunuz... Ve, çünkü, işin GERÇEĞİ; siz bunu bırakmak istemiyorsunuz... ve, "bırakamıyorum!" hikayelerine yatıyorsunuz... Vee, durmadan kendinizi kandırıyorsunuz... Hayatta en kötü şey nedir bilir misin Katre? İnsanın kendisini kandırmasıdır... "Bırakamıyorum!" diyenler işte bunu yapıyorlar... İsteyen bırakır!, istemeyen, yani senin durumunda olanlar da hep mazeret üretir... Bahane uydurur, kendini kandırır, kaçar, erteler, önemsemez... Anlayacağı gün gelecektir elbette; ama ozaman bırakmanın artık hiçbir şeye faydası olmayacaktır...Orjinal yazı sahibi: KATTRE View PostBiliyorum pozitif ama yapamıyorum....Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
Korkutmuyorum... İkaz ediyorum... Gerçekler bunlar... Gerçekler acıdır... Vee, DOST ACI SÖYLER... Bunun bırakma zamanı olmaz... Tek bir zamanı vardır; o da "ŞİMDİ" dir... Zamana bıraktığın anda o iş bitmiş ve olmayacak demektir... Veya, "bırakacağın zaman GEÇ olacak" demektir... kendini kandırmayı ve ipe un sermeyi bırak, bir şey yapacaksan şimdi yap... çünkü, ne zaman bırakmayı düşünürsen düşün bu zorluğu yaşayacaksın.. Şimdi yaşa ve bitir de bir şeye yarasın... İleride yaşamayı tercih edersen hiçbir şeye yaramayacak... Anlatabiliyor muyum?Orjinal yazı sahibi: KATTRE View PostKorkutma beni pozitif...bir gün mutlaka bırakacağım ama şimdi değil daha çok erken...Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
çok iyi olur, sevinirim.. bu konuda yazdıklarımı baştan sona birkaç-kez okumanı ve değerlendirmeni isterim... Ve tabii en kısa zamanda vereceğin müjdeyi deOrjinal yazı sahibi: KATTRE View PostGayet iyi anlatıyorsun
dediklerini değerlendirmeyi düşüneceğim o zaman 
))
Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
45ini geçtikten sonra bırakmayı düşünme o yaştan sonra bırakmanın faydası olmuyormuş en azından sigara keyfinden olmazsın. : )Orjinal yazı sahibi: KATTRE View PostBen hazır değilim daha bırakmak için enerji belki yaşlanınca
Bir bayanın sigara içmesini, içebilmesini hiç anlamıyorum ilerde anne olacak birinin sigarayı içip hiç bir şeyden haberi olmayan bebeği zehirlemesi aklımı almıyor.Her şey güzel olacak...
Yorum

Yorum