Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İçimden geldiği gibi... Daha doğrusu; Pozitif'çe...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
    sen çok mutlumcuksun yaa ,adeta mutlu olmak için yaşıyor gibisin.. nick de pozitif ) güzelmiş
    Sevgili Morbid... Öncelikle, teşekkür ediyorum... Belki, yaptığım yorumlara bakarak; "âdeta, mutlu olmak için yaşıyor gibisin" diyorsun ya... Aslında öyle değil... Yani, öyle bir hedefim ve öyle bir ısrarım yok, (Çünkü, mutluluk, ısmarlama veya hadi mutlu olayım gibisinden elde edilen bir şey değildir) İnsan, ya mutludur, ya değildir... Mutluluk, bir sonuçtur aslında... (Neyse, daha fazla uzatmayalım, konu uzun...) Umarım, "ya bir-iki kelime yazdık, amma da cevap yazmış!" gibisinden düşünmezsin)) böyle düşünme, ne bileyim, böyle bi cümleyi okuyunca, istemeden de olsa dökülüverdi bütün bunlar....
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• eveettt, günün sonunda merhabalar arkadaşlaarr!!
      nasıl geçti gününüz? durum vaziyetler nasıl?
      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Problemm
        Pozitif mi cevap versem negatif mi bilemedim
        ne öyle, ne de öyle... sadece içinden geldiği gibi cevap ver... konumuzun adı öyle)))
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Bugün hiç dışarı çıkmadım evde pc başındayım arkadaşlarla int. konuştuk falan.Birazcık sıkıntılarım var ama tabi düzelmede var hastalığımda.Beni rahatsız eden sorunları bulmaya çalışıyorum bi kaç tanesini buldum şimdi diğerlerini arıyorum
          güzel gelişmeler var yani... güzel))
          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Bence de ,her şey daha güzel olacak.Eski sağlıma kavuşacam ama biraz daha var. Bu zaman içinde sabır ve güç lazım.Pes edersen yenik düşüyorsun bunu anladım.Senin ruh halin nasıl peki.Senin bi hastalığın varmı bak onu bilmiyorum
            geçmiş olsun problem.. çok şükür benim herhangi bir problemim yok... burada herkesle sohbet etmek için uğruyorum))
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Bence de ,her şey daha güzel olacak.Eski sağlıma kavuşacam ama biraz daha var. Bu zaman içinde sabır ve güç lazım.Pes edersen yenik düşüyorsun bunu anladım.Senin ruh halin nasıl peki.Senin bi hastalığın varmı bak onu bilmiyorum
              çok doğru düşünüyorsun ve çok doğru bir yoldasın.. aferin sana.. her şeyin başı sabır ve azimdir.. anladığım kadarıyla bunlar da sende var.. o zaman başaracaksın demektir)))
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Sana şunu diyim sağlığının ve boş vaktinin değerini çok iyi bil.Sağlığın olduğu için Pozitfsin ve bu çok güzel Bir de benim uyku sorunu var onu çözemedik
                tavsiyelerin için teşekkürler... uyku problemin için şunu söyleyim... hep aynı zamanda yatma alışkanlığını kazanmalısın... ilk önceleri zorlanırsın ama zamanla alışkanlık kazanırsın....
                Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                  tavsiyelerin için teşekkürler... uyku problemin için şunu söyleyim... hep aynı zamanda yatma alışkanlığını kazanmalısın... ilk önceleri zorlanırsın ama zamanla alışkanlık kazanırsın....
                  çünkü uyumak için, uyku alışkanlığı kazanmak gerekiyor... bu alışkanlığı kazanamayan kişiler uyku problemi çekiyorlar genelde...
                  Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• herkese iyi akşamlar diliyorum... kendinize iyi bakın... malûm kış....
                    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Sevgili Morbid... Öncelikle, teşekkür ediyorum... Belki, yaptığım yorumlara bakarak; "âdeta, mutlu olmak için yaşıyor gibisin" diyorsun ya... Aslında öyle değil... Yani, öyle bir hedefim ve öyle bir ısrarım yok, (Çünkü, mutluluk, ısmarlama veya hadi mutlu olayım gibisinden elde edilen bir şey değildir) İnsan, ya mutludur, ya değildir... Mutluluk, bir sonuçtur aslında... (Neyse, daha fazla uzatmayalım, konu uzun...) Umarım, "ya bir-iki kelime yazdık, amma da cevap yazmış!" gibisinden düşünmezsin)) böyle düşünme, ne bileyim, böyle bi cümleyi okuyunca, istemeden de olsa dökülüverdi bütün bunlar....
                      aslına bakarsan ben de gülümseyerek yazmıştım. Sende düşündüğüm gibi bir izlenim vermiş ve açıklamışsın bu kadar , sen hep böyle pozitif kal emi )
                      ........

Yorum

• eveettt. bugün ancak şimdi gelebildim arkadaşlar.. herkese iyi akşamlar, nasılsınız bakalım? hal ve gidiş...
                        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

eveettt. bugün ancak şimdi gelebildim arkadaşlar.. herkese iyi akşamlar, nasılsınız bakalım? hal ve gidiş...
                          bugün biraz geç mi kaldım ne?)))
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• baya bi hemde
                            deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....

Yorum

bugün biraz geç mi kaldım ne?)))
                              Neyse, ben en iyisi, geldiğim gibi gideyim))
                              Herkese iyi akşamlar diliyorum..
                              kendinize iyi bakın, malûm, havalar kış....
                              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: melinya View Post
                                baya bi hemde
                                aa, son dakika)) evet bayağı geç kaldım meli... bugün neler oldu buralarda?
                                Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

İşleniyor...
                                X