Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İçimden geldiği gibi... Daha doğrusu; Pozitif'çe...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bugün nasılsınız arkadaşlar.. 2 gün gitti işte)))
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• ÖNYARGI............
      Genç adam evinin alt katında marangozluk yapıyordu. Kapı ve pencere konusunda uzmandı. Fakat plâstik pencereler yaygınlaşınca ahşap olanlara rağbet azaldı. Bu yüzden işler iyi gitmiyordu. Üstelik de çocukları büyümüş biri hariç okula başlamıştı. Masrafları artınca yanındaki kalfasına yol verdi. İşe biraz daha erken koyulur yardımcıya ayırdığı parayı çocukların harçlığına katardı.
      Adam bir gün çalışırken elektrik kesildi. Ve uzun süre beklediği halde gelmedi. Aksi gibi o akşam üzeri teslim etmesi gereken birkaç pencere vardı.
      Boş kalmayı sevmezdi. Planyayı yağladı talaşları süpürdü. Biraz dinlenmek için eve çıkarken sigortaya göz attı. Eğer yanılmıyorsa bu iş normal değildi.
      Biri gelip sigortayı kapatmış olmalıydı. Şalteri kaldırınca atölye aydınlandı. Tahminleri doğru çıkmıştı ama bu işe bir anlam veremiyordu.
      Şaka dese böyle bir şaka yapılmazdı. Kendisini kıskanacak bir düşmanı da yoktu.
      İşe koyulduğunda yine aynı şey oldu. Ama bu sefer suçluyu görmüştü.
      Oğlu evden atölyeye bağlanan merdiveni sessizce inmiş ve sigortayı kapattığı sırada babasını karşısında bulmuştu.
      Adam on yaşına gelmiş bir çocuğun böyle bir haylazlığını affedemezdi. Bütün günü onun yüzünden mahvolmuştu. Bir kere yapmış olsa ses çıkartmazdı.
      Ama tekrarlaması hangi yönden bakılırsa bakılsın büyük hataydı. Saçlarından yakalayıp sıkı bir tokat attı. Herşey onun iyiliği içindi.
      Adam oğlunun gözyaşlarını görmezden geldi ve eve çıktıktan sonra eşine dert yanarak: Bu çocuğun okulda kimlerle düşüp kalktığını bilmemiz lazım!.. dedi.
      Adam bir süre düşündü. Sonunda da en kolay yolu buldu. Oğlunun hiç aksatmadan tuttuğu günlüğünde arkadaşlarına ait ip ucu olmalıydı. Eşi istemese de ona kulak asmadı ve çocuğunun günlüğünü okumaya başladı. Oğlu en son sayfada:
      "Bu gece kötü bir rüya gördüm!.." yazmıştı. "Atölyede çalışırken babamı elektrik çarpıyordu. Allah'ım onu koru!.. Ben elimden geleni yapacağım!.."
      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• güzel ve ders veren bir paylaşımdı teşekkürler , konuşarak çözülmeyecek problem yoktur ....
        GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

• Melinyadan haberiniz varmı görünmüyor kaç gündür ?
          GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
            Melinyadan haberiniz varmı görünmüyor kaç gündür ?
            Sanırım terketti buraları.

Yorum

• Bugün perşembe öğleden sonra burda olsaydı başlardı tatil yaklaşıyor demeye dakika saymaya ...
              GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Bugün perşembe öğleden sonra burda olsaydı başlardı tatil yaklaşıyor demeye dakika saymaya ...
                Doğru diyosun artık dakika sayan yok, mesainin bitip bitmediğini ordan takip ediyoduk,ne yapacaz şimdi biz

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: idiopatik View Post
                  Doğru diyosun artık dakika sayan yok, mesainin bitip bitmediğini ordan takip ediyoduk,ne yapacaz şimdi biz
                  sooonnn bilmem kaç

merhaba arkadaşlar girmedim kaç gündür ...
                  deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: melinya View Post
                    sooonnn bilmem kaç

melinya hoşgeldin bizde tam senden bahsediyorduk )
                    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

sooonnn bilmem kaç

Ya sen nerelerdesin terki diyar eyledi dedim rüzgar gibi geçti buralardan

Yorum

melinya hoşgeldin bizde tam senden bahsediyorduk )
                        çınladı zaten kulaklarım nasılsın katre durumlar nasıl oldu?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: idiopatik View Post
                          Ya sen nerelerdesin terki diyar eyledi dedim rüzgar gibi geçti buralardan
                          hımm hızlı gelip çabuk gittim
                          girmiyorum artık girmicemde fazla , dur dedim kendime

Yorum

çınladı zaten kulaklarım nasılsın katre durumlar nasıl oldu?
                            Üstüne gitmedim , inanmak daha mantıklı geldi çünkü uykuya düşkün birisinin gece ve sabahın köründe internete gireceği pekde mantıklı gelmedi birde büyük yemin etti birde artık yoruldum melinya boşverdim ...
                            GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Üstüne gitmedim , inanmak daha mantıklı geldi çünkü uykuya düşkün birisinin gece ve sabahın köründe internete gireceği pekde mantıklı gelmedi birde büyük yemin etti birde artık yoruldum melinya boşverdim ...
                              çok sevindim en iyisini yapmışsın :41:

Yorum

hımm hızlı gelip çabuk gittim
                                girmiyorum artık girmicemde fazla , dur dedim kendime
                                İyi yapmışsın aslında bağımlılık yapmaya başlıyo. İyi olduğuna sevindim

Yorum

İşleniyor...
                                X