Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İçimden geldiği gibi... Daha doğrusu; Pozitif'çe...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
    yapma yav,,, bende ne negatifmişim,,, sende kafa karışıklığı sonucundamı bu hale geldin acaba (bunu düşünmeliydim)
    evet ya, ben kafa karışıklığı sonucunda bu hale geldim)))
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: haywire
      Kendine haksızlık ediyorsun ama. Fobiktin, hobik oldun daha ne istiyorsun. Bir de POZİTİF'i düşünsene? Olumsuz hiç bir şey yok, olsada belli etimiyor. Bir ömürde böyle geçer mi ya?
      olumsuz hiçbir şey yok mu? öyle değil... vardır tabii ki.. ama konumuz kafa karışıklığı ve kafa karışıklığının HER ZAMAN kötü olmadığını, bazen, onu iyi değerlendirirsek o kafa karışıklığından çok faydalı çıkarımlar elde edebileceğimizi anlatmaya çalışıyorum...
      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
        olumsuz hiçbir şey yok mu? öyle değil... vardır tabii ki.. ama konumuz kafa karışıklığı ve kafa karışıklığının HER ZAMAN kötü olmadığını, bazen, onu iyi değerlendirirsek o kafa karışıklığından çok faydalı çıkarımlar elde edebileceğimizi anlatmaya çalışıyorum...
        unutmayalım ki, dalgalanan denizler sonra durulur....
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
          bende onu düşünüyorum kendimden fazla,, onun bu halini hiç iyi görmüyorum,,,

olmaz pozitif,, böyle hayat olmaz,,, ne muck mucuk,,

herşey iyi güzel ,, gülelim,, hoplayalım,,,

bazen,,eseceksin,, gürleyeceksin,, olmadı yağacaksın,,,
          aynen öyle.... ben zaten aksini söylemedim... genel olarak yani... fakat burada SADECE "kafa karışıklığı konusunda" fikirlerimi söylemiştim...
          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Hayat hep olumlu gitmez zaten, buna ihtimal yok. Dolayısıyla ben yazımda "olsada anlatmaz" diye vurgulamıştım. Pozitif'sin ama kaçırdığın şeylerde oluyor
            tabii ki, hayat inişli çıkışlı... benim hayatım da sadece burada yazdıklarımdan ibaret değil... ama burada "kafa karışıklığından" konuşmuştuk... nereden nereye geldik)))
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Aslında herşey insanın kendi iradesinde gizli. Olmak istediğin gibi bir insan olursun, nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşarsın. Ancak bazen öyle durumlar oluyor ki, hayat öyle şeyler çıkartıyor ki insanın karşısına, neyin doğru neyin yanlış olduğunu tespit edemiyorsun. Doğru hareket edemiyor, doğruda düşünemiyorsun. Çoğu zaman kendimize yakıştırmadığımız davranışlarda bulunuyoruz. Fevri davranmak, düşünmeden hareket etmek bunun başlıca sebepleri. Bizi olumsuzluğa iteleyen en önemli unsurda maalesef bunlar. Yoksa hayat laylaylom, biliyorsun.
              evet, aynen öyle.. bunlar hayatın cilveleri...
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

bilmiyorum, iyi ki söyledin)) sana kim dedi geril diye... gerilme kardeşim)) konumuz kafa karışıklığı... ben kafa karışıklığının her zaman kötü ve olumsuz olmadığını, onu iyi değerlendirirsek yeni fikirlere ulaşabileceğimizi anlatmaya çalışıyorum... beni eleştireceğine anlamaya çalış.. yok geriliyormuş- yok meriliyormuş))
                vaaaaayyyyy gerildin mi ne
                deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....

Yorum

• herkese iyi akşamlar sdiliyorum....
                  Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• herkese merhabalar arkadaşlar.. bugün nasılsınız?
                    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

İyidir kardeş, senden?
                      benden de iyidir, yuvarlanıp gidiyoruz))
                      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Çığ olmada, dilediğin kadar yuvarlan
                        yok yok, çığ olmam, başkalarına zarar vermem) sadece kendi kendime yuvarlanırım))
                        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• kış kendini göstermeye başladı...
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

kış kendini göstermeye başladı...
                            daha göstermeye başlaması mı kalmış donuyoruz yaaa :S
                            deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: melinya View Post
                              çok fena bastırdı çok. iki gündür durmadan yağıyor...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: melinya View Post
                                daha geride soğuklar var)))
                                Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

İşleniyor...
                                X