Orjinal yazı sahibi: umut_86
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
izlediginizde unutamadıgınız filmlerrr neler arkadaşlarrr :)))
Collapse
X
-
yaz yaz niye kacsın mesela ben nobel ödülünü alırken adam konusmasını ve asıl seyın karısının bakarak sevgı oldugunu sölemesi harikaydı
-
Aslında izlemeyenler olmasa film tartışılacak bir film o kadar etki altında kaldığım sahneleri varki tadı kaçmasın diye yazmaya çekiniyorumOrjinal yazı sahibi: gizemhayrettin View Postevet evet gercekk oldugunu bilerek izledm zaten kendisinin ve esininnn iletişimi fedakarlıkları mhteeşemmm bana büyük dersti gerçekten
Leave a comment:
-
izlemediysen "kimlik" tam sana göre o zamanOrjinal yazı sahibi: badeeaynen
korku gerilim pskoloji filmlerini birde mistik filmleri çok seviyorum
Leave a comment:
-
evet evet gercekk oldugunu bilerek izledm zaten kendisinin ve esininnn iletişimi fedakarlıkları mhteeşemmm bana büyük dersti gerçektenOrjinal yazı sahibi: umut_86 View Postaaa o film müthiş ve gerçek bir hayat öyküsü biliyor muydunıuz gizem hanım o adam film çekilirken yaşıyoru şimdi yaşıyor mu bilmiyorum
Leave a comment:
-
muhteşem o zaten senin tarzında cok izlemedigim için ama mezarına tükürecegim de güzeldiOrjinal yazı sahibi: badeehemen baktım izleyici yorumlarıda mükemmel diyor ve arşivime aldım bile
başka varmı tavsiyeniz
Leave a comment:
-
psikoloji bende cok seviyorumOrjinal yazı sahibi: badeeaynen
korku gerilim pskoloji filmlerini birde mistik filmleri çok seviyorum
akıl oyunlarını tavsiye edermmm
Leave a comment:
-
her türlü korku filmi diosun yaniiOrjinal yazı sahibi: badeemumya serisi
diğerleri
6.his
şeytan çarpması
kara büyü
amerikan büyüsü
son ayin
şeytan
doğmamış
lanetli ev
yetimhane
halka
evdeki düşman
)
Leave a comment:
-
ay evet ya cok güldüm bunaOrjinal yazı sahibi: fincan View Postüni'den arkadaşlarım bize gelmişlerdi beraber izlemiştik 4-5 kız. bara zaten gittiğimiz yoktu da ertesi gün şelale filan gezecektik ona bile tırstık
) bizim evde bi koloni kuralım bir daha hiç dışarı çıkmadan yaşayalım istemiştik o derece 
)) hakkaten korkunctuu
Leave a comment:
-
yaaa işte bitiren söz di mi (: cnbc-e veriyordu 2005'te. haftaiçi her gün yayınlanırdı okuldan gelince izlerdim. dersanemin olduğu günler ise saati sabah 6:30'a kurar kalkar tekrarını izlerdimOrjinal yazı sahibi: ismael View PostCheers'ı Türkiye'de izlendiğini hiç bilmiyordum.
SOME TIMES YOU WANNA GO, WHERE EVERYBODY KNOWS YOUR NAME
ama şimdi bulunmuyor hiç bir yerde. sen nerede izliyorsun bu arada
Leave a comment:
-
üni'den arkadaşlarım bize gelmişlerdi beraber izlemiştik 4-5 kız. bara zaten gittiğimiz yoktu da ertesi gün şelale filan gezecektik ona bile tırstıkOrjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View PostBarda (Türk filmleri içinde en sevdiğim filmdir.En az 30 kere izlemişimdir)
) bizim evde bi koloni kuralım bir daha hiç dışarı çıkmadan yaşayalım istemiştik o derece 
ben de kabullenemedim o tahtaya iki kişi sığabilirdi aslında di mi (:Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24titanik,,, ilk izlediğimde çok etkilenmiştim...
jack in ölümü beni çok üzmüştü.. 2 defa daha izledim... o sonu kabullenemedim..
türk filminde mutlu son için sevenlerin kavuşması yetmez hatta, yan karakterler de ebedi mutluluğa ulaşırlar bir anda doğuştan körler görmeye, sakatlar koşmaya başlar.Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24o sahne..... öyle olmasa keşke... türk filmileri bu yüzden iyi,, her türlü mucizeler yaşanabiliyor
Last edited by fincan; 11-10-2012, 11:59 PM.
Leave a comment:
-
hehe o yüzden olsa gerek avrupa da filmlerini bize benzetir oldu artık onlarda sonu tahmin edilir olduOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24o sahne..... öyle olmasa keşke... türk filmileri bu yüzden iyi,, her türlü mucizeler yaşanabiliyor
özellikle gölevi bilmiyorum seyrettiniz mi len ne yaptılar ettiler geçmiş zamanla gelecekte yaşayan iki kişiyi kavuşturdular en azından bizimkiler aynı zaaman diliminde yaşıyor
Leave a comment:
-
will smith in filmleri de güzel umudunu kaybetme
sihirbaz
ocean serileri
prison break diziside ayrıca acayip sarıyor insanı tavsiye ederim izlemeyenler mutlaka izlesin
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24titanik,,, ilk izlediğimde çok etkilenmiştim...
jack in ölümü beni çok üzmüştü.. 2 defa daha izledim... o sonu kabullenemedim..
evet o sahne hakikaten tam bir yönetmen kadro işi hakkını vermiş insanlar oynarken
Leave a comment:

Leave a comment: