Orjinal yazı sahibi: Palyaco
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
izlediginizde unutamadıgınız filmlerrr neler arkadaşlarrr :)))
Collapse
X
-
Cheers'ı Türkiye'de izlendiğini hiç bilmiyordum.Orjinal yazı sahibi: fincan View Postcheers --> muhteşem bir diziydi komediydi ama duygusaldı da
ama hiç bir yerde yok
yani altyazılı olarak...başlarken çalan şarkısı da sözleriyle müziğiyle çok güzeldi.
SOME TIMES YOU WANNA GO, WHERE EVERYBODY KNOWS YOUR NAME
Yorum
-
rain man bunu hemen izlemem lazım cok merak ediyorum cok duydum adınıOrjinal yazı sahibi: "enough" View PostWill Smith - Yedi Yaşam
Rain man
Daha var da aklıma gelmiyor
ya bu biraz piskopatçamı ne böleee bende izlemiştim galibaa duygusallık yoktu pek sanki bilmem belki yanlıs hatırlıorumdurOrjinal yazı sahibi: Buğra View Post
film müziği hastasıyım hemen müziğini arastırıcamOrjinal yazı sahibi: judeokretienThe fall çok beğendiğim ve asla unutamayacağım filmlerden biri azıcık fantastik ama çok mükemmel bir film kendi çocukluğumu hatırladım izlerken
film müziğide bir harika 
Orjinal yazı sahibi: KATTRE View PostTitanic , yeşil yol .....
ikisinide izledim gerçekten ikiside cok basarılı ünlü filmler
Yorum
-
Rain Man... Evet, favorimdir... Müthiş bir film... Konu harika... Eee, bi de Dastın Hoofman ve Tom Crius başrollerde olunca, ortaya harika bi film çıkmış.. tam bir sosyo-psikoloji klasiği... seyret(e)meyenler için hararetle tavsiye ederim...Last edited by POZİTİF; 10-10-2012, 01:25 PM.Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum

Yorum