Orjinal yazı sahibi: gizemhayrettin
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
izlediginizde unutamadıgınız filmlerrr neler arkadaşlarrr :)))
Collapse
X
-
yaz yaz niye kacsın mesela ben nobel ödülünü alırken adam konusmasını ve asıl seyın karısının bakarak sevgı oldugunu sölemesi harikaydıOrjinal yazı sahibi: umut_86 View PostAslında izlemeyenler olmasa film tartışılacak bir film o kadar etki altında kaldığım sahneleri varki tadı kaçmasın diye yazmaya çekiniyorum
Yorum
-
İşte benim listem
1-) Tabiki de fight club
2-) Akıl oyunları
3-) Angela
4-) Guguk Kuşu
5-) İçimdeki Deniz
6-) Aklım Karıştı
7-) Karanlıktakiler
8-) Üç aptal
9-) Kaybedenler Kulübü
10-) Kelebek etkisi........
Mutlaka izlenmeliler...Last edited by Olric; 13-10-2012, 04:51 PM.Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
buldum şimdi nereden izleyeceğimi, bir günde 1 sezonu bitireceğim nerdeyseOrjinal yazı sahibi: fincan View Postyaaa işte bitiren söz di mi (: cnbc-e veriyordu 2005'te. haftaiçi her gün yayınlanırdı okuldan gelince izlerdim. dersanemin olduğu günler ise saati sabah 6:30'a kurar kalkar tekrarını izlerdim
ama şimdi bulunmuyor hiç bir yerde. sen nerede izliyorsun bu arada 
)
Yorum
-
Okuyucu uzun süre etkisinde kalmıştım, Akıl oyunları, Anestezi, ve tabi ki Kuzuların sessizliği çok çok iyi bence oturup hala izlerim.Zamanının en iyilerinden biri bence.Birde TV dizisi olarak Aydan Şener'in dizilerinin yeri çok ayrıdır bende özellikle 2000 ve öncesi dizileri bir harika o sürekli sessiz taşra yaşamında olan biteni mükemmel anlatıyor bence içime böyle bir rahatlık geliyordu izlerken.
Yorum
-
Bayan üyeler bu filmi çok seviyor, bu filmi daha önce forumda önermişlerdi izledim çok sıkıcı geldi. : ) Başrolde bayan oynadığı için herhalde bayan üyeler filmde kendilerini buluyorlar o yüzden sizlere güzel geliyor.Orjinal yazı sahibi: meliscagla View Postblack swan çok etkilemişti beni hayran kalmıştım filme...Her şey güzel olacak...
Yorum

Yorum