krotki a film zibanju öldürme üstüne
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
izlediginizde unutamadıgınız filmlerrr neler arkadaşlarrr :)))
Collapse
X
-
adları bile süper görünüyor listeme aldım heemen harikasınızOrjinal yazı sahibi: omenAmores perros -- 30 ödüllü bir İnarritu filmi. Bir başyapıt
requiem for a dream -- filmin sonunda sizi oturduğunuz koltuğa mıhlayacak bir film
trainspotting -- müzikleri ve konusuyla diğer başyapıtım
angel-a -- apayrı bir dünya
Hepsinin sonu apayrı bir tad bırakıyor..
)
duygusal konulu bir filmmi acaba ?Orjinal yazı sahibi: mihrimahdaisy,the game
jackin ölümü dram kokuyor zatenOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24titanik,,, ilk izlediğimde çok etkilenmiştim...
jack in ölümü beni çok üzmüştü.. 2 defa daha izledim... o sonu kabullenemedim..
hakkaten ya acaip fazla veriyorlar o filmiOrjinal yazı sahibi: mihrimaho filmi bir ara her ay tv de veriyorlardı yaa artık ezberlemiştik repliklerii "atlarsan atlarım rose"
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24titanik,,, ilk izlediğimde çok etkilenmiştim...
evet o sahne hakikaten tam bir yönetmen kadro işi hakkını vermiş insanlar oynarken
Yorum
-
hehe o yüzden olsa gerek avrupa da filmlerini bize benzetir oldu artık onlarda sonu tahmin edilir olduOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24o sahne..... öyle olmasa keşke... türk filmileri bu yüzden iyi,, her türlü mucizeler yaşanabiliyor
özellikle gölevi bilmiyorum seyrettiniz mi len ne yaptılar ettiler geçmiş zamanla gelecekte yaşayan iki kişiyi kavuşturdular en azından bizimkiler aynı zaaman diliminde yaşıyor
Yorum
-
üni'den arkadaşlarım bize gelmişlerdi beraber izlemiştik 4-5 kız. bara zaten gittiğimiz yoktu da ertesi gün şelale filan gezecektik ona bile tırstıkOrjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View PostBarda (Türk filmleri içinde en sevdiğim filmdir.En az 30 kere izlemişimdir)
) bizim evde bi koloni kuralım bir daha hiç dışarı çıkmadan yaşayalım istemiştik o derece 
ben de kabullenemedim o tahtaya iki kişi sığabilirdi aslında di mi (:Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24titanik,,, ilk izlediğimde çok etkilenmiştim...
türk filminde mutlu son için sevenlerin kavuşması yetmez hatta, yan karakterler de ebedi mutluluğa ulaşırlar bir anda doğuştan körler görmeye, sakatlar koşmaya başlar.Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24o sahne..... öyle olmasa keşke... türk filmileri bu yüzden iyi,, her türlü mucizeler yaşanabiliyor
Last edited by fincan; 11-10-2012, 11:59 PM.
Yorum
-
yaaa işte bitiren söz di mi (: cnbc-e veriyordu 2005'te. haftaiçi her gün yayınlanırdı okuldan gelince izlerdim. dersanemin olduğu günler ise saati sabah 6:30'a kurar kalkar tekrarını izlerdimOrjinal yazı sahibi: ismael View PostCheers'ı Türkiye'de izlendiğini hiç bilmiyordum.
SOME TIMES YOU WANNA GO, WHERE EVERYBODY KNOWS YOUR NAME
ama şimdi bulunmuyor hiç bir yerde. sen nerede izliyorsun bu arada
Yorum
-
ay evet ya cok güldüm bunaOrjinal yazı sahibi: fincan View Postüni'den arkadaşlarım bize gelmişlerdi beraber izlemiştik 4-5 kız. bara zaten gittiğimiz yoktu da ertesi gün şelale filan gezecektik ona bile tırstık
) bizim evde bi koloni kuralım bir daha hiç dışarı çıkmadan yaşayalım istemiştik o derece 
)) hakkaten korkunctuu
Yorum
-
-
evet evet gercekk oldugunu bilerek izledm zaten kendisinin ve esininnn iletişimi fedakarlıkları mhteeşemmm bana büyük dersti gerçektenOrjinal yazı sahibi: umut_86 View Postaaa o film müthiş ve gerçek bir hayat öyküsü biliyor muydunıuz gizem hanım o adam film çekilirken yaşıyoru şimdi yaşıyor mu bilmiyorum
Yorum

Yorum