Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigarayi birakmak istiyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sigarayi birakmak istiyorum.

bu gün günlerden pazartesi tarih 07.01.2013
    son zamanlarda sığara BIRAKMA HATTI 171 ARAYAN VARMI ?
    nikotin ilaçları veriyorlar sanırım sağlık bakanlığı acaba ssk karşılıyormu ilaçların parasını?
    ben baya bir yol kattettim gibi günde 3-4 e indirdim bir paketten.
    tamamen bırakamıyorum elim ayağıma dolaşıyor stres ve basıç titreme v.s acayip şeyler hissediyorum.:tinysmile_angry_t: bi çaree of of

sakız çiğneseniz ve elinizi meşgul edecek birşey bulun tesbih gibi mesela...
    sigara kullanmadığım için anlayamıyorum ne hissettiğinizi ancak tamamen el ve ağız alışkanlığı olduğunu düşünüyorum sigara bağımlılığının...
    deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....

Yorum

bırak 171 i 271 i... her şey sende, daha doğrusu kafanın içinde... o dediğin basın-masınç işleri 1-2 günlük.. 1-2 gün dişini sıktın mı, tamamdır, sonra hepsi geçecek... sonrası huzur))
      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
        bırak 171 i 271 i... her şey sende, daha doğrusu kafanın içinde... o dediğin basın-masınç işleri 1-2 günlük.. 1-2 gün dişini sıktın mı, tamamdır, sonra hepsi geçecek... sonrası huzur))
        öncelikle, şu soruyu sormam gerikirdi: sen bu mereti bırakmayı gerçekten mi istiyorsun, yoksa dilinden mi söylüyorsun?
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

herşeyi bırakabilirim fakat sigaraya gücüm yetmiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: *SunRaider* View Post
            herşeyi bırakabilirim fakat sigaraya gücüm yetmiyor.

sen öyle sanıyorsun sadece... çünkü, "mecbur" olduğuna inanmıyorsun... soruyorum: "mecbur" olduğun herhangi bir şeyi istesen de istemesen de yapıyorsun değil mi?
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

arkadaşlar hemen konu açıyorum.. oraya gelin konuşalım...
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

pozitif olalım

bırakmak istemiyorum.

mecbur olduğum da düşünürüm.

ayrıca bir başlığa gerek yoktu

bence

Yorum

Günde 3-4 e mi indirdin.Harika.Nasıl başardın bunu.Bir paket içen insanın %20 si kadar zarar görüyorsun.eğer bunu sürekli yapabilirsen çok iyi.Ben de yapabilmek isterdim bunu.Şu anda 12 civarı içiyorum günde.
                  Orjinal yazı sahibi: SİYAHBEYAZ View Post
                  bu gün günlerden pazartesi tarih 07.01.2013
                  son zamanlarda sığara BIRAKMA HATTI 171 ARAYAN VARMI ?
                  nikotin ilaçları veriyorlar sanırım sağlık bakanlığı acaba ssk karşılıyormu ilaçların parasını?
                  ben baya bir yol kattettim gibi günde 3-4 e indirdim bir paketten.
                  tamamen bırakamıyorum elim ayağıma dolaşıyor stres ve basıç titreme v.s acayip şeyler hissediyorum.:tinysmile_angry_t: bi çaree of of

Yorum

Dreamer çok basit biliyorsunki hayat şartlari artan sigara fiyatlari bütçemi sarsti senin bütçeni bilemeyeceğim ama sende en pahali sigara alirsin kendine verdiğin paraya acirsin. 10 tl her gün kendini ödüllendir bilmiyorum ben akşam eve giderken bişeyler aliyorum kendime abur cubur onlari bi güzel yiyorum alamadiğimdan değil ödül olsun işte maksat sonra bakiyorsun verdiğin oaralari çöpe attiğini görünce aciyorsun. Düşünüyorum bazen çocuklarimiza al yavrum bunu kumbaraya at diye bozukluk 1 tl 2 tl verdiğimizde çocuklarimizi seviniyor. Sigaraya verdiğimiz değer onun yaninda kat kat fazla olunca vicdan mahkemesinde hislerimizi asiyoruz.

Yorum

Bu arada herşey kafada biter diyen arkadaşlar. Ben bir gün içmedim tuttum kendimi akşama bir göbek çikti balkon halt etmiş asma köprü mubarek bir bayan olarak hoş olmuyor artisi cenemi sikmaktan dişlerim birbirine geçti ellerim kasilmaya başladi manyadim ya daha nasil anlatayim ama birden biraktim öle bir paket feln içiyordum şimdi ise günde 3-4 tane hala kendimi sikmaktayim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
                        biz bir tanıdık için aradık 171'i
                        en yakın merkeze çağırıp form dolturtup bağımlılık derecenizi ölçüyorlar.
                        en yüksek bağımlılığa nikotin bantlarının iyi geldiğini söylüyorlar.
                        beni telden arıyorlar iyi mi ?

çat kapatıyorum

dayanamıyorum bile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
                          biz bir tanıdık için aradık 171'i
                          en yakın merkeze çağırıp form dolturtup bağımlılık derecenizi ölçüyorlar.
                          en yüksek bağımlılığa nikotin bantlarının iyi geldiğini söylüyorlar.
                          2 sene önce bırakma merkezine gittim bişeyi üfletiyolar benim en yüksek çıktı ben şimdi 32 yaşındayım orta 2 de başlamıştım sıgaraya düşün artık...hap verecez dediler ara bizi tekrar dediler numara verdiler aradım aradım gelmedi hap fln filan dediler bende vereceğiniz hapında sizindeee dedim bidaha aramadım...vereceksen ver hapını yolla... şimdi karşılıyormu hapları acaba almadığıma pişman oldum...

Yorum

sigarayı bırakmak için kendinize nedenler yaratın... sigara ile ilgili kendinize olumsuz telkinler yapın... onu bir zevk aracı olmaktan çıkarabilirseniz ancak bırakabilirsiniz... yoksa sigarayı bırakayım hapını bandını kullanayım falan diye düşünenler çokta kendini yormasın bırakamazlar... sigarayı gözünüzde değersiz kılın.

KuzuZade
                            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

2 tane birden yakıyorum şimdi...

Yorum

İşleniyor...
                              X