Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
bilmiyorum;bırakamayan var işte,gözümle görüyorum.doktorlar öleceksin diyor:gene de içiyor.
nasıl bir zayıflıktır anlamıyorum :/ inadına bırakın arkadaş. bu başlığı açan kişi bıraksın bari.
ellerim ve ağzım asla tütün kokmaz.Sigaradan sonra hemen ellerimi sabunlar ve kolonya sürerim.Üstüme parfümümü sıkarım.Ağzıma da mentollü sakız atarım bir tane.Buna dikkat ederim.
ben varya ne yapsam kar etmiyo tütün kokuyorum bildiğin tütün... çamaşır yıkamaktan gına geldi giydiğim bişeyi ertesi gün giyemiyorum. içime işlemiş terledikçe tütün terliyorum sanki... aslında ben pek hissetmiyorum ama sabah tam otobüse bindiğimde tütün kokusunu alıyorum o zaman anlıyorum tütün koktuğumu...istediğin kdr parfüm sık o tütün kokusu kıyafetlerine değil içine işliyo malesef.
Kimse seni tanımıyor elbette ama, parfüm baskın bir kokudur.Sigarayı yenebilir.Çamaşır yıkamak dedin ama sanırım bu bayan olduğunu gösteriyor.Bayanlar fazla sigara kokmaz.Koksalar da kısmen çekileblirler gibi geliyor bana.
normalde her zman parfüm baskın gelsede tam ötobüse binerken aldığım tütün kokusu gitmiyo burnumdamı bişey vara acaba ? bak streslendim şimdi ağlıyacağım kesin burnumda bişey var benim yok yok..
İnternetten gir araştır. Tek seansta bıraktırıyolar. İlaçsız hemde. Bir daha canın istemiyor.İstersen özledne yazarım yöntemini, öyle sigarayı bırakan çok insan tanıdım.
Yorum