Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dİyelim ki her şey yolunda ....işini yapmak isterdim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dİyelim ki her şey yolunda ....işini yapmak isterdim

evet arkadaşlar diyelim ki hiç bi probleminiz yok,her sey yolunda gidiyo hayatınızda hangi işi yapmak isterdiniz?

Orjinal yazı sahibi: koç_umbenim View Post
    evet arkadaşlar diyelim ki hiç bi probleminiz yok,her sey yolunda gidiyo hayatınızda hangi işi yapmak isterdiniz?
    Allah'a şükürler olsun hiç bir sorunum, problemim yok. Her şey yolunda ve tam da istediğim gibi. Yine kaldığım yerden devam ediyorum, bildiğim en iyi işi yapıyorum.

Yorum

Çok güzel ,hangi meslek üzerine çalışıyonuz?

Yorum

gülmeyin ama ben çiftçi olmak isterdim.Hayvan otlatmak falan bana güzel geliyo koyun falan gütmek isterdim mesela yalnız başıma dağlar da kırlarda gezmek.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Efsun
          hem karnımı hem ruhumu doyuracak bir iş..ya hafızlık yada hocalık yapmak isterdim...
          Allah yolunu bahtını açık tutsun inşALLAH kardeş. Asla yolundan, hayallerinden vazgeçme.

Yorum

gülmeyin ama ben çiftçi olmak isterdim.Hayvan otlatmak falan bana güzel geliyo koyun falan gütmek isterdim mesela yalnız başıma dağlar da kırlarda gezmek.
            Gülecek bir şey yok. Çok önceleri, lisede falandı. 4 metrekarelik bir alanı bahçe yapacağım diye az keçi gübresi taşımadım sırtımda. Fakat olmadı, beceremedim

Edit // Ayrıca peygamber efendimiz de senin gibiymiş, hep dağda bayırda, kırda gezmek istermiş küçükken, çobanlık yapmayı çok seviyormuş, gurur duy yani ve hafife alma.
            Last edited by lllll; 06-08-2013, 02:33 PM.

Yorum

snein adına çok sevindim sevdiğin ve istediğin iş üzere çalışıyosun...Çoğu kişi kendine uygun işteçalışmıyo ve mutsuzlar..
              Ben de belki emekli olunca kavuşabilecem hayalime o zaman da tabi yaşlanmış olcam bilmiyom belki de her şeyi bırakıp yaşlanmadan hayalimin peşinden giderim.

Yorum

snein adına çok sevindim sevdiğin ve istediğin iş üzere çalışıyosun...Çoğu kişi kendine uygun işteçalışmıyo ve mutsuzlar..
                Ben de belki emekli olunca kavuşabilecem hayalime o zaman da tabi yaşlanmış olcam bilmiyom belki de her şeyi bırakıp yaşlanmadan hayalimin peşinden giderim.
                Hakkında hayırlısı olsun.

Yorum

amin teşekkür ederim...Bu bilgiyi duymam iyi oldu şimdi daha çok istiyorum bu işle uğraşmayı.

Yorum

amin teşekkür ederim...Bu bilgiyi duymam iyi oldu şimdi daha çok istiyorum bu işle uğraşmayı.
                    Ohoh, daha ne bilgiler var... Sen sor ben anlatırım.

Yorum

Sevdiğim işleri yapıyorum bu yüzden hayatımda herşey yolunda....Obsesiflik biraz tadını kaçırıyordu yaptığım işlerin ama onu da sonunda hallettik.
                      İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                      Malcolm X

Yorum

yetenekli olsaydım müzisyen olmak isterdim , çello çalmk çok güzel olurdu mesela, ya da yazar olmak ta isterdimm,edebi yönü kuvvetli güzel bireylerin içseslerinin ön planda olduğu iyi bkurgulanmış bir roman, bir tane bile olsa kitap yazmak isterdimm

Yorum

bilgisayar işinde çalışmak isterdim software yani yazılım işiyle uğraşıp hemde bilgisayar sarf malzemeleri satmak isterdim..
                          Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Birçok iş yapmak isterdim: psikolog, ressam, fotoğrafçı, botanikçi, restorant işletmecisi, piyanist, geometri hocası, yazar... Zamanım ne kadarına yetiyorsa o kadar meslek edinmek isterdim

Yorum

Olmak istediğim yerdeyim, yapmak istediğim işi yapıyorum.. Kararlarım çok nettir benim ve amacıma ulaşmak için elimden geleni yaparım gerisi takdir i ilahinin.

Yorum

İşleniyor...
                              X