evet arkadaşlar diyelim ki hiç bi probleminiz yok,her sey yolunda gidiyo hayatınızda hangi işi yapmak isterdiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dİyelim ki her şey yolunda ....işini yapmak isterdim
Collapse
X
-
Allah'a şükürler olsun hiç bir sorunum, problemim yok. Her şey yolunda ve tam da istediğim gibi. Yine kaldığım yerden devam ediyorum, bildiğim en iyi işi yapıyorum.Orjinal yazı sahibi: koç_umbenim View Postevet arkadaşlar diyelim ki hiç bi probleminiz yok,her sey yolunda gidiyo hayatınızda hangi işi yapmak isterdiniz?
-
Gülecek bir şey yok. Çok önceleri, lisede falandı. 4 metrekarelik bir alanı bahçe yapacağım diye az keçi gübresi taşımadım sırtımda. Fakat olmadı, beceremedimOrjinal yazı sahibi: koç_umbenim View Postgülmeyin ama ben çiftçi olmak isterdim.Hayvan otlatmak falan bana güzel geliyo koyun falan gütmek isterdim mesela yalnız başıma dağlar da kırlarda gezmek.
Edit // Ayrıca peygamber efendimiz de senin gibiymiş, hep dağda bayırda, kırda gezmek istermiş küçükken, çobanlık yapmayı çok seviyormuş, gurur duy yani ve hafife alma.Last edited by lllll; 06-08-2013, 02:33 PM.
Yorum
-
Hakkında hayırlısı olsun.Orjinal yazı sahibi: koç_umbenim View Postsnein adına çok sevindim sevdiğin ve istediğin iş üzere çalışıyosun...Çoğu kişi kendine uygun işteçalışmıyo ve mutsuzlar..
Ben de belki emekli olunca kavuşabilecem hayalime o zaman da tabi yaşlanmış olcam bilmiyom belki de her şeyi bırakıp yaşlanmadan hayalimin peşinden giderim.
Yorum

Yorum