ewet butu ama çok nadir dediğin istisnalar kötü olanda bu işte :roll: :roll:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?
Collapse
X
-
Re: Aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?
Orjinal yazı sahibi: littleclumsygirlSevgili ya da evlilik ilişkilerinde sıkça geçiyo artık aldatmak ve aldatılmak...bende sitede bir oylama yapmak istedim...Aldattınızmı aldatıldınızmı?
Aldattıysanız niye aldattınız?
Aldatıldıysanız herhangi bi eksiğiniz olduğunu düşünüyomusunuz...
Bu soruyu niye soruyorsunuz?
Cevaplarının kimseye yararı var mı?
Her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.
Yorum
-
hayatta en kötü olan şey insanın sevdigini aldatması ve ihanet etmesidir ben bu konu hakkında çok hassasım insan aldatmamalı ihanet etmemeli bence mert olmalı adam gibi çık hayatından git kimle olursan ol aldatan insan karşısındakini degil kendini aldatır en büyük yalanı ihaneti asıl kendine yapar bikere düşünün asıl en büyük ihaneti aldatmayı kadın kadına yapıyor aynı cinste oldugumuz kişiler bize yapıyor varmı böle bişe bunu tartışın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: songülhayatta en kötü olan şey insanın sevdigini aldatması ve ihanet etmesidir ben bu konu hakkında çok hassasım insan aldatmamalı ihanet etmemeli bence mert olmalı adam gibi çık hayatından git kimle olursan ol aldatan insan karşısındakini degil kendini aldatır en büyük yalanı ihaneti asıl kendine yapar bikere düşünün asıl en büyük ihaneti aldatmayı kadın kadına yapıyor aynı cinste oldugumuz kişiler bize yapıyor varmı böle bişe bunu tartışın
demeyin öyle ya, hep denir, adam naapsın kadın ayartmış. çocuk mu canım bunlar da şekerle kandırılsın. ben 3. kişide hata aranmasına karşıyım.just a smile
Yorum
-
SEVGİLİM EVLİYMİŞ BENDE MSJ FALAN ÇEKİYORDUM SÜREKLİ MEGERSE EŞİ OKUYORMUŞ EŞİYLE TAM BİR EVLİLİGİ YOKMUŞ BU ARA İKİ ÇOÇUGU VARDIR _NEYSE ÖGRENDİM AMA BIRAKMADIM ONU_GÖRÜŞÜYORUZ DESEM YALAN OLUR GÖRÜŞMÜYORUZ DESEM YALAN OLUR_İLK DEFA SEVDİM BİRİNİ VE BÖYLE OLDU ONA O KADAR GÜVENİYORDUMKİ GÖZLERİM KÖR OLMUŞTU YANİ ŞİMDİ ÖYLE Mİ DEGİL TABİKİ HALA SEVİYORUM AMA _NEYSE_HALA KENDİME GELEMEDİM ZATEN İYİ DEGİLDİM İYİCE BATTİM DOGRUSU BU BENİM ..HATA OLARAK NİTELENDİRDİGİM TEK ŞEY OLDU HAYATIMDA ONDAN ÖNCEKİ HATALARIMI SİLDİM SADECE BU KALDI VE EMİNİM ONU UNUTAMAZSAM HAYALİ SONUM OLACAK
Yorum

hiçbiri
Yorum