Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

ewet butu ama çok nadir dediğin istisnalar kötü olanda bu işte :roll: :roll:

Yorum

Aldatmadım ama aldattığım çok düşünüldü.Aldatıldım mı Allah bilir onu da.Ama sanmıyorum
      öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

Aldatmadım ama aldatılmış olabilirim.
        Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

hiçbiri

Yorum

Re: Aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?

Orjinal yazı sahibi: littleclumsygirl
            Sevgili ya da evlilik ilişkilerinde sıkça geçiyo artık aldatmak ve aldatılmak...bende sitede bir oylama yapmak istedim...Aldattınızmı aldatıldınızmı?
            Aldattıysanız niye aldattınız?
            Aldatıldıysanız herhangi bi eksiğiniz olduğunu düşünüyomusunuz...

Bu soruyu niye soruyorsunuz?

Cevaplarının kimseye yararı var mı?

Her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.

Yorum

insan sevdiğini aldatmaz. seven hiçkimse aldatmaz. hiçbir zaman aldatmadım, aldatıldığımı düşünmüyorum, umarım aldatılmamışımdır da.

Yorum

aldatmadım da aldatılmadım da....

bu biraz bakış açısına göre değişiyo, aldatma derken?
                neye göre kime göre yani....
                just a smile

Yorum

hayatta en kötü olan şey insanın sevdigini aldatması ve ihanet etmesidir ben bu konu hakkında çok hassasım insan aldatmamalı ihanet etmemeli bence mert olmalı adam gibi çık hayatından git kimle olursan ol aldatan insan karşısındakini degil kendini aldatır en büyük yalanı ihaneti asıl kendine yapar bikere düşünün asıl en büyük ihaneti aldatmayı kadın kadına yapıyor aynı cinste oldugumuz kişiler bize yapıyor varmı böle bişe bunu tartışın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: songül
                    hayatta en kötü olan şey insanın sevdigini aldatması ve ihanet etmesidir ben bu konu hakkında çok hassasım insan aldatmamalı ihanet etmemeli bence mert olmalı adam gibi çık hayatından git kimle olursan ol aldatan insan karşısındakini degil kendini aldatır en büyük yalanı ihaneti asıl kendine yapar bikere düşünün asıl en büyük ihaneti aldatmayı kadın kadına yapıyor aynı cinste oldugumuz kişiler bize yapıyor varmı böle bişe bunu tartışın

demeyin öyle ya, hep denir, adam naapsın kadın ayartmış. çocuk mu canım bunlar da şekerle kandırılsın. ben 3. kişide hata aranmasına karşıyım.
                    just a smile

Yorum

aldatıldım.aldatmadım.
                      biriyle beraberken başka birinden hoşlandım ama aldatmadım.
                      ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

Bence ikiside çok kötü durum aldatmakda aldatılmakda sorun varsa ikili arasında en iyi yOl ayrılmakdır..

Yorum

aldatmak intikamdır
                          bir kapı var anahtarı hep zor

Yorum

aldatmak neyin intikamıdır acizliginmi yoksa çaresizliginmi ben aldatmanın intikamını basitlik olarak görüyorum yallış bi kavram

Yorum

Orjinal yazı sahibi: thor
                              aldatmak intikamdır
                              ,
                              kimden intikam?
                              just a smile

Yorum

SEVGİLİM EVLİYMİŞ BENDE MSJ FALAN ÇEKİYORDUM SÜREKLİ MEGERSE EŞİ OKUYORMUŞ EŞİYLE TAM BİR EVLİLİGİ YOKMUŞ BU ARA İKİ ÇOÇUGU VARDIR _NEYSE ÖGRENDİM AMA BIRAKMADIM ONU_GÖRÜŞÜYORUZ DESEM YALAN OLUR GÖRÜŞMÜYORUZ DESEM YALAN OLUR_İLK DEFA SEVDİM BİRİNİ VE BÖYLE OLDU ONA O KADAR GÜVENİYORDUMKİ GÖZLERİM KÖR OLMUŞTU YANİ ŞİMDİ ÖYLE Mİ DEGİL TABİKİ HALA SEVİYORUM AMA _NEYSE_HALA KENDİME GELEMEDİM ZATEN İYİ DEGİLDİM İYİCE BATTİM DOGRUSU BU BENİM ..HATA OLARAK NİTELENDİRDİGİM TEK ŞEY OLDU HAYATIMDA ONDAN ÖNCEKİ HATALARIMI SİLDİM SADECE BU KALDI VE EMİNİM ONU UNUTAMAZSAM HAYALİ SONUM OLACAK

Yorum

İşleniyor...
                                X